Προς το περιεχόμενο

Αγορά board s754 SOS

Nosiropouleriko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαταρχήν γεια σε όλους στο forum.Τώρα ας μπούμε στο ψητό.Έχω ή μάλλον είχα μια μητρική και μου κάηκε.Τώρα ψάχνω να αγορασώ καινούργια και δεν βρίσκω.Θέλω μητρκή για επεξεργαστή με socket 754 και να υποστηριζεί 3 gb μνήμη και firewire.Δίνω μέχρι 80 ευρώ.Έχετε να μου προτείνεται κάποια και κάποιο κατάστημα την Αθήνα που να την έχει?Να προτιμήσω msi gigabyte ή asus?

Δημοσ.

opa lathos mperdeutika me to socket...ego tha sou proteina asus pou einai kai pio aksiopisti-ego bebaia exo gigabyte alla exei parousiasei kata kairous perierga problimata omos tin kratao giati exei ekpliktikes dinatotites overclocking meta apo update bios pou ekana!!

ama pas mia bolta stournari sigoura 8a breis mobo me ta xaraktiristika pou 8eleis

Δημοσ.

Και εγώ αυτήν έχω σταμπάρει.Ξέρεις μήπως που υπάρχει διαθέσιμη,γιατί έχω κοιτάξει σε πλαίσιο e-shop και σε ένα άλλο μαγαζί και δεν υπάρχει.To nf4 είναι το καλύτερο chipset που υπάρχει?

Δημοσ.

akou... Epikoinwnise me thn etairia kai enhoys oti thn exeis agoraseia apo ameriki kai oti sou kaike kai oti einai mesa se eggyiisi.. to idio ekana egw otan mou kaike to usb stick mou (1 GB Sandisk) kai ayth th stigmi einai ston antiprosopo sthn athina kai mou to allazoun (agorasmeno apo ameriki xwris apodeixi agoras, toys eipa mono to serial kai mou eipan na to steilw). Pisteyw oti an epikoinwniseis tha sthn allaxoun.. nomizw aytoi douleyoun me ta serial number klp klp

Filika

Δημοσ.

Thx για την πληροφορία,αλλά θέλω να αλλάξω μητρική γιατι δεν ήμουν ικανοποιημένος με αυτήν που είχα και τώρα που κάηκε αποφάσισα να μην ασχοληθώ με εγγυήσεις και να πάρω καινούργια.Θα κάνω όμως αυτό που μου λες και αν μου δώσουν καινούργια θα την χαρίσω σε έναν φίλο που την χρειάζεται.Για τα chipset ξέρει κανείς ποιο είναι πιο καλό?Το nf4 ή το f3?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...