Lumens Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Κανενα eshop που να πουλαει μεταχειρισμενους hdd για laptops? Εχω ενα παλιο presario (266mhz) και τα εφτυσε ο σκληρος. Καμια ιδεα; Ελλαδα ή ευρωπη!
random Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 to fleamarket den exei? (κατηγοριες laptop, δισκοι, δισκοι ide) υπαρχουν και οι αγγελιες "Ζητησης" και εκεί, και σε διαφορα tech forum. μερικοι θα προτιμουσαν να συναντηθουν με τον πωλητη για να τον δοκιμασουν. Απο μαγαζι, δεν θ αγοραζα μεταχειρισμενο. Ψαχνουν για κώτσους, τα εχουν πανακριβα. Αν ειναι , παρε καινουριο να εχεις και την εγγυηση.
nasmania Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Συμφωνώ με τον random περι αγορά μεταχειρισμένου και κώτσων απο μαγαζί... Το θέμα βέβαια είναι και μέχρι τι χωρητικότητα αναγνωρίζει ο φορητός του παιδιού.... Τι δίσκο ψάχνεις Lumens ? ισως εχω εγω κανένα διαθέσιμο μικρό
Lumens Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστω για τις (τοσο γρηγορες!) απαντησεις. Μιλησα με το compaq online chat (και καλα ) και ο τυπος μου ειπε οτι maximum δεχεται σκληρους μεχρι 10Gb. Ιδανικα ενας 6 Gb θα εκανε μια χαρα! Στο fleamarket δεν εχει τιποτα, στο ebay βρηκα πολυ πραγμα αλλα τσουζουν τα μεταφορικα!Κανα μαγαζι με stock απο ανταλλακτικα για Laptops δεν υπαρχει;
joulisg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Για δες φίλε μου εδώ: Hassler & Miller Hellas notebook parts ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 58, ΑΘΗΝΑ τηλ. 210 3636785
Lumens Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Για δες φίλε μου εδώ: Hassler & Miller Hellas notebook parts ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 58' date=' ΑΘΗΝΑ τηλ. 210 3636785[/b'] Ευχαριστω!
manowar13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 File an koitouses diplano post tha evlepes pou tha agoraseis metaxeirismenous diskous. des edw http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=121565
orck Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 σου εχω στειλει ενα Pm αν θες δες και απαντησε μου Ευχαριστω για τις (τοσο γρηγορες!) απαντησεις. Μιλησα με το compaq online chat (και καλα ) και ο τυπος μου ειπε οτι maximum δεχεται σκληρους μεχρι 10Gb. Ιδανικα ενας 6 Gb θα εκανε μια χαρα! Στο fleamarket δεν εχει τιποτα' date=' στο ebay βρηκα πολυ πραγμα αλλα τσουζουν τα μεταφορικα!Κανα μαγαζι με stock απο ανταλλακτικα για Laptops δεν υπαρχει;[/quote']
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.