Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε joystick για MAME παιχνίδια

tornado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έχω 5 χρόνια http://www.amazon.co.uk/Arcade-Stick-PS2-Xbox-PC/dp/B000289YGG/ref=pd_sim_sbs_vg_h__4 και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

Στιβαρή κατασκευή, ο μοχλός "γεμίζει" το χέρι και τα κουμπιά του είναι όσο πρέπει μεγάλα.

Το συνδέεις αν θες και σε Xbox ή PS2.

Οι drivers βρίσκονται σε δισκέτα αν αποφασίσεις να το αγοράσεις.

Όχι ότι δεν αναγνωρίζεται από τα Windows αμέσως, αλλά η δόνηση όπως και κάποιες άλλες λειτουργίες του ίσως χρειάζονται drivers.

Αν δεν έχεις floppy drive, μπορείς να τους βρεις στο Internet ή και στην ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας.

To έδινε και ένα παιδί στις αγγελίες, αλλά δεν γνωρίζω εάν υπάρχει ακόμα.

Πάντως το συστήνω με κλειστά μάτια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 χρόνο αργότερα...

Κατεβασα πριν λιγες μερες τα μαμε παιχνιδια για υπολογιστη και ηθελα ενα joystick για να τα παιζω.Μπορει να μου προτεινει καποιος κανενα που να ξερει οτι ειναι καλο.Ειδα αυτο εδω..

http://www.roobix.co.uk/arcade-style-joystick-mame-games-p-93.html?currency=EU&langsec=S#.UlFk8BBc2p1

Αν εχει γνωμη καποιος?

Ευχαριστω.

Να ξέρεις ότι 24€ για τέτοιο joystick είναι πάρα πολύ λίγα,δηλαδή θα δουλεύει μεν αλλά δεν ξέρεις για πόσο,αν και το ποιο πιθανό είναι να χαλάσει πάρα πολύ γρήγορα.

Tο 24άρι εδώ είναι πολύ ύποπτο γιατί φυσικά είναι πάρα πολύ λίγα. Ρώτα τους για εγγύηση και βλέπουμε.

Δεν γνωριζω και πολλα πραγματα τωρα αρχισα να παιζω.Θα μου προτεινες κατι αλλο δηλαδη.Τα αρκετα καλα σε τι τιμες ειναι?

Δεν είπα οτι είναι για τα μπάζα προς θεού. Λέω απλά οτι είναι πολύ φτηνό το 24αρι και καλό θα ήταν να ρωτήσεις για εγγύηση γιατί καλό φαίνεται κιόλας. Το δικό μου το έχω από το 2004 και είναι μέχρι σήμερα άψογο αλλά το χρυσοπλήρωσα 90€ οπότε διάλεξε και πάρε.

η δοκιμή σου να το αγοράσεις είναι καλή. αρκεί πρώτα να ρωτήσεις αυτό που σου είπε και ο πιο πάνω φίλος το θέμα της εγγύησης.

• 1 χρόνο αργότερα...

παιδια καλησπέρα είμαι καινούργιος εδώ κ ψαχνω ένα joystick για μαμε32.διαβασα για καποιον ιορδανη ξερει κανενας πως μπορω να τον βρω η μηπως γνωρίζετε καποιον άλλο που φτιαχνει?ευχαριστω

• Like 1

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μπορέσεις να βρεις κάποιο της cms και έναν αντάπτορα από σειριακή σε usb θα είσαι τέλεια.

Αν πιάνουν τα χέρια σου έχει και DIY kit

https://www.amazon.com/mame-arcade-controller/s?k=mame+arcade+controller

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...