Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

σαν πρωταρης στου υπολογιστες πηρα ενα χειριστηριο για να παιξω μαμε αλλα δεν παιζει κανενα παιχνιδι μηπωσ θελειι κατι η τα μαμε δεν παιζουν με χειριστιρια

βοηθηστρε ενα πρωταρη

Δημοσ.

Στις επιλογές έχει μια δυνατότητα για παίξιμο με χειριστήριο. Πρέπει να την ενεργοποιήσεις γιατί από default είναι off.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα φίλοι...αν μπορεί κανεις ας μου δώσει τα φώτα του μετά την τελευταία συνομιλία το 2009...σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ...τι άποψη έχετε?έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο? αλλα να μην είναι και πολύ ακριβό

ευχαριστώ!

εδω

Δημοσ.

το συγκεκριμένο το βλέπω για 1η φορά, πάντως δείχνει να είναι σε καλή τιμή, αν σκεφτείς ότι prin 2-3 χρόνια μου κόστισε 25 ευρώ το arcade stick της logic3, που ήταν από τα φθηνότερα του είδους..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα φίλοι...αν μπορεί κανεις ας μου δώσει τα φώτα του μετά την τελευταία συνομιλία το 2009...σκέφτομαι να αγοράσω αυτό εδώ...τι άποψη έχετε?έχετε να προτείνεται τίποτα καλύτερο? αλλα να μην είναι και πολύ ακριβό

ευχαριστώ!

εδω

αν το παρεις γραψε τις εντυπωσεις σου αν δουλευει και ειναι καλο γιατι ψαχνω κι εγω για κατι αντιστοιχο
Δημοσ.

xor το χειριστήριο που προτείνεις το έχει πάρει ένας φίλος και πραγματικά είναι για πέταμα.

+1 για το ArcadeJoy (αν ασχολείται ακόμα ο Ιορδάνης). Το λιώνω για χρόνια πολύ άσχημα και δεν έχει κάνει ακόμα κιχ. Βέβαια δεν το λες φθηνό ή όμορφο, αλλά είναι ό,τι πρέπει για hardcore gaming.

http://www.youtube.com/watch?v=3J3Lv-Mm8bY

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

το cms μέσω σκρουτζ φαίνεται να υπάρχει cosmodata , ωστόσο να έχεις στο νου σου ότι τα συγκεκριμένα δεν βγαίνουν με usb οπότε ή πρέπει να έχεις αρκετά παλιό υπολογιστή ή παίρνεις μαζί και αντάπτορα . βεβαίως μπορείς να επικοινωνήσεις και με την εταιρία μήπως μπορείς να αγοράσεις από αυτούς

http://www.cmsco.gr/home/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=4&Itemid=6&lang=Gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...