Προς το περιεχόμενο

Κοινά προγράμματα σε dual boot W2k - WinME δίσκο?

Magnum

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει εδώ και ένα μήνα τα Win2K στον δίσκο μου μαζί με τα WinMe που είχα, με το γνωστό dual boot. Αυτό όμως που θέλω είναι πως μπορώ να έχω σε προγράμματα τα οποία έχω εγκαταστήσει και στα δύο λειτουργικά να έχουν κοινά Data..? <BR>(Δεν θέλω να κάνω κοινή εγκατάσταση των προγραμματων στο ίδιο directory μιας και είναι πιθανόν μετά την δεύτερη εγκατάσταση π.χ. στα Win2K να μην δουλεύει το πρόγραμμα στα WinME !..)<BR> <BR>Δηλαδή στο Eudora ή το Outlook να βλέπω το ίδιο Account με τα μυνήματα που έχει, στο Netscape το ίδιο Profile που έχω φτιάξει κλπ.. ανεξάρτητα με ποια Windows έχω ξεκινήσει.<BR>Αυτό το έχω καταφέρει σε όλα τα προγράμματα όπου μπορούσα να ορίσω το Data Directory <BR>π.χ. Eudora, Netscape, Outlook, Audiogalaxy κλπ.<BR>Πώς μπορώ να το κάνω σε προγράμματα όπως το ICQ, Napster, Getright κλπ ? confused.gif <P>Έτσι να μπορώ στα Win2k π.χ. να συνεχίσω το D/L στο GetRight κάποιο πρόγραμμα που είχα μαρκάρει με το Getright στα WinMe ? <P>[This message has been edited by Magnum (edited 27-03-2001).]<p>[This message has been edited by Magnum (edited 27-03-2001).]

Δημοσ.

Mporeis na to kaneis ayto. P.x. mporeis na exeis egkatastisei to Getright sto ena leitoyrgiko kai na to trexeis kai sto allo. Aplos psakse, bres to ektelesimo arxeio kai treksto.<BR>Ayto den isxyei omos gia megala paketa typou Office, CorelDraw ta opoia kata thn egkatastasi tous dhmiourgoun eggrafes sth registry toy leitoyrgikou sto opoio egkathistantai kathos kai .ini arxeia ta opoia sou apagoreyoun na trekseis ta programmata apo allo leithoyrgiko. <BR>Elpizo na boihthisa.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά όπως έγραψα<BR>στο μυνημα μου δεν έχω πρόβλημα να κάνω διπλή εγκατάσταση των προγραμμάτων στο δίσκο (ας είναι καλά ο καινούργιος μου δίσκος των 40GB!) αλλά θέλω να βλέπω π.χ. τα ίδια Contact,Mail που έχω στο Outlook και στα δύο λειτουργικά και όχι άλλα να έχω στα WinME και άλλα στα Win2K, αυτό όπως είπα το έχω κάνει με προγράμματα που μπορώ να τους δηλώσω τα Directory που να έχουν τα Data π.χ. το Profiles directory στα Outlook και Netscape ή το Data directory sto Eudora απο την έκδοση 5.0 και μετά...<BR> Στο Audiogalaxy επειδή είναι τα ίδια αρχεία και για τα δύο λειτουργικά και όπως λέει στο readme δεν κανει καμμια δήλωση στο Registry, απλώς το εγκατέστησα στο ίδio directory.<BR> Όμως θέλω να βρώ πως μπορώ να κάνω το ίδιο και με προγράμματα όπως το ICQ, Napster,Getright κλπ τα οποία και εγγραφές στην Registry κάνουν αλλά και τα Data τους τα έχουν σχεδόν στο ίδιο το directory τους χωρίς να μπορώ να το δηλώσω πουθενά? Έτσι να έχω κοινά Contact, Messages κλπ στο ICQ και στα WinMe & Win2k!??<P> confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif confused.gif <BR>

Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι όταν ξεκινάς διαφορετικό λειτουργικό να κάνεις import όλα τα data που άλλαξαν από την προηγούμενη χρήση κάθε φορά. Για τα περισσότερα programs που αναφέρεις υπάρχουν τα σχετικά utils.

Δημοσ.

Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις περισσότερο?? <BR>Τι εννοείς να τα κάνω Import ? Πώς ?<BR>Ποια είναι τα Utilities που εννοείς ?<BR>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...