ppetr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Πάρε ένα καινούριο και βάλτο αγγελία. "Πωλείται DVD... με μηχανισμό σε άριστη κατάσταση για ταλαίπωρο χρήστη που του χάλασε ο μηχανισμός και του έμεινε το πορτάκι...:)"
206CC Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Πάρε ένα καινούριο και βάλτο αγγελία. "Πωλείται DVD... με μηχανισμό σε άριστη κατάσταση για ταλαίπωρο χρήστη που του χάλασε ο μηχανισμός και του έμεινε το πορτάκι...:)" lol.... poly kalo...... xaxaxaxaxa.....
gregdais Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 file predator, vres kana antallaktiko kai kanto koukli kai dwsto san kirios pisw stin egiisi, prepei na exei akoma, peripou 1 xrono kikloforei!! ontws einai kai gamw ta drives kai einai krima.
greeneye Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 giati den stelnis kana mail stin eteria mipos aytoi sou dosoun kamia trelh lysh? (ti kaneis re giganta pred? xathikame!)
predator Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 ελα ρε Green! οντως ρε φιλε, αστα... ακομα και να μου βρουνε πορτακι ποσο θα μου χρεωσουν τα εξοδα αποστολης κλπ? δε ξερω αν με συνφερει... γαμω για ενα κομματι πλαστικο να παει φουντο το γραφτηρι μου!
predator Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδια το κολησα το πορτακι σχεδον τελεια. ανοιγοκλεινει κανονικα οπως και πριν αλλα παρα ταυτα δεν μου διαβαζει κανενα δισκακι! μηπως χαλασε και τιποτα μεσα στο μηχανισμο? γαμωτο, μαλλον δε το γλιτωνω το 50αευρω...
qspock Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Πάρε ένα καινούριο και βάλτο αγγελία. "Πωλείται DVD... με μηχανισμό σε άριστη κατάσταση για ταλαίπωρο χρήστη που του χάλασε ο μηχανισμός και του έμεινε το πορτάκι...:)" Δηλαδη λες να βρεθει κανεις που του χαλασε ο μηχανησμος ΚΑΙ το πορτακι?? Predator βαλε βγαλε πορτες, και καλα να κολλησε μπορει να τα επαιξε κι ο μηχανισμος τωρα! Ειπαμε, αντε και διαβαζει καλα, με το γραψιμο το εμπιστευεσαι? Τι το ψαχνεις, παρε το 4550 και τελειωσες. Και να μην αφηνεις τις πορτες ανοιχτες αλλη φορα!
predator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 πηρα τελικα το 4550 χθες. μια χαρα μου φαινεται. το 3500 τωρα το εχω και καθεται, θα το ανοιξω καμια μερα μπας και μπορω να το φτιαξω αλλιως δρομο...
Sorath Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Άντε και καλές εγγραφές. Και που είσαι; Κλείνε το πορτάκι γιατί μπαζει....
polaki Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 ρε παιδιά, τα ίδια ακούω από πολλούς... Το αν αξίζει η δεν αξιζει κατι να το βλέπεται και σε συνάρτηση με το χρόνο... Τί σημασία έχει αν κάτι ειναι λειτουργικό κανονικά αλλά δεν παίζει επειδή έχει σπάσει, αν είναι να σου φάει τη ζωή? Δηλαδή αν είναι να βγάλω το χτικιό.. και να ψάχνω 15 διαφορετικά drives...το παίρνω καινούριο και τελειώνουμε!
REDBOUL Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 File polaki den einai panta etsi... Ama periseyoyn ta lefta kalws... gia toys foithtes 50 eyrw einai 50 eyrw
predator Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 ετσι ειναι ειδικα αμα εισαι ηδη στενα οικονομικα τα 50 ευρω ειναι λεφτα! δε λεω, εχουν πεσει οι τιμες των recorders (θυμαμαι το πρωτο cd-r που ειχα παρει εκανε 90.000 δραχμες!) αλλα και παλι δεν ειναι μικρο το ποσο. βεβαια τα λεφτα του τα εβγαλε το 3500, εχει γραψει απειρα dvd, το θεμα ειναι το σπασιμο ομως γιατι ηταν εντος εγγυησης!πανω στα γενεθλια του χαλασε, περσι τετοια εποχη το ειχα παρει. καθε εμποδιο για καλο να λεει κανεις, πηρα και πιο καλο drive με την ευκαιρια... εκατσα και το ανοιξα αλλα δεν εβγαλα τελικα ακρη, ειχε ξεκολησει ενα μπλε καλωδιακι και το εβαλα στη θεση του και νομιζα πως θα δουλεψει αλλα ματαια! αν παντως καποιος απο εσας ξερει 5 τεχνικα πραγματα και δε βαριεται να το ψαξει του το δινω να πειραματιστει...
marios1957 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Άμα ανέβης Αθήνα,πέρνα για καφέ,να του βγάλουμε τα μάτια παρέα. Btw,ένα παρόμοιο προβλ με σπασμένο πορτάκι είχε και ο S_mod ChrisAce.Αυτουνού δουλεύει ακόμα,με στραβό συρταράκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.