Προς το περιεχόμενο

έσπασε τo πορτάκι του nec 3500!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάγκωσα τo πορτάκι κατά λάθος ανάμεσα στη καρεκλα και κρακ... λυπαμαι!:(

προσπάθησα να ανοίξω τo drive και να αφαιρέσω τo κομμάτι που έσπασε.

σύνδεσα πάλι τo drive και ενώ ανοιγοκλείνει κανονικά τo πορτάκι (λίγο λοξά βεβαια) όταν βάζω δισκάκι δε μου τo αναγνωρίζει.

μπορώ να κάνω κάτι? ας πούμε να προσπαθήσω να κολλήσω τo σπασμένο κομμάτι με logo η να πάρω ενα αλλο πορτάκι από ένα παλιό dvd-rom η cd-rom?

ειναι compatible μεταξύ τους?

καμια άλλη ιδέα!?

Δημοσ.

Logo? Δοκιμασε. Αν παντως στεκεται λιγο στραβα δε θα διαβαζει καλα. Και αντε το διαβασμα δε πειραζει αλλα να σου γραφει και χαλια? Για συμβατοτητα δε ξερω, αλλα νομιζω το προβλημα ειναι οτι το tray δυσκολα βγαινει απο το ολο συστημα για να το αλλαξεις, ο μηχανισμος του δεν ειναι και τοσο απλος.

Εγω θα επαιρνα το καινουργιο NEC και θα προσεχα την ...κακια καρεκλα! :P

Δημοσ.

μπα σχετικα απλα βγηκε το tray,απλα το τραβηξα με πολυ δυναμη.

θα ψαξω να βρω κανα χαλασμενο drive μπας και αλλαξω απλα πορτακια και να τελειωσει η ιστορια.

ειναι κριμα να πεταχτει λειτουργικα καλο γραφτηρι μονο επειδη εσπασε το πορτακι.

Δημοσ.

Πιθανοτατα αλλαζοντας το tray με ενα απο καποιο παλιο cdrom να κανει δουλεια. Ισως να χρειαστει μονο καποια ψιλοκοψιματα κοντα στην περιοχη του μοτερ (το tray εε :) ).

ΥΓ. Το tray βγαινει παρα πολυ απλα μην σε τρομαζει (μελετησε το και θα δεις)

Δημοσ.
μπα σχετικα απλα βγηκε το tray,απλα το τραβηξα με πολυ δυναμη.

Όταν λες δύναμη?

Αν το drive δεν είναι λυμένο υπάρχει πιθανότητα βγάζοντας το tray με πολύ δύναμη να καταστρέψεις άλλα πράματα.

Δημοσ.

εμ με λυμενο drive εννοειται!:)

δε το διευκρινησα γιατι το θεωρουσα αυτονοητο.

το θεμα ειναι να βρεθει ενα παλιο cd-rom τωρα...

Δημοσ.

ελεος ρε παιδια!

ξηλωσα οτι παλιο dvd-rom/cd-rom ειχα (creative,sony,asus,btc) και ολα εχουν τον μηχανισμο που τραβαει το πορτακι απο την δεξια μερια. κοινως η μερια της πορτας που εχει τις ραβδωσεις ειναι στην δεξια πλευρα.

το nec ομως το εχει αριστερα!

μα ποσο λαλακες μπορει να ειναι τα ατομα στην nec?

Δημοσ.
ελεος ρε παιδια!

ξηλωσα οτι παλιο dvd-rom/cd-rom ειχα (creative' date='sony,asus,btc) και ολα εχουν τον μηχανισμο που τραβαει το πορτακι απο την δεξια μερια. κοινως η μερια της πορτας που εχει τις ραβδωσεις ειναι στην δεξια πλευρα.

μα ποσο λαλακες μπορει να ειναι τα ατομα στην nec?[/quote']

είναι πολλά κιλά αλλά ας μην το αναλύσουμε τωρα

εμενα μου ετυχε σε απλό αρχαίο cd-rom (οχι nec) να πατάς eject και να βγαίνει και το tray μαζι!

Δημοσ.
ελεος ρε παιδια!

ξηλωσα οτι παλιο dvd-rom/cd-rom ειχα (creative' date='sony,asus,btc) και ολα εχουν τον μηχανισμο που τραβαει το πορτακι απο την δεξια μερια. κοινως η μερια της πορτας που εχει τις ραβδωσεις ειναι στην δεξια πλευρα.

μα ποσο λαλακες μπορει να ειναι τα ατομα στην nec?[/quote']

Όσο και οι Άγγλοι που νομίζουν ότι αυτοί μόνο οδηγάνε από την σωστή μεριά του δρόμου. :grin: :-P :grin:

Ψάξε για κανένα χαλασμένο Nec...

Δημοσ.

παρακαλώ οποιος έχει παλιό optical drive με τον μηχανισμό του tray στην αριστερή μεριά (ιδανικό μάρκας nec!) και δε το χρειάζεται η το πουλάει να επικοινωνήσει μαζί μου!

αληθεια πορτακι σαν ανταλακτικο παιζει?

αν παει σε service ποσο λετε να μου παρουν για αυτην την ιστορια?

αξιζει???

Δημοσ.
παρακαλώ οποιος έχει παλιό optical drive με τον μηχανισμό του tray στην αριστερή μεριά (ιδανικό μάρκας nec!) και δε το χρειάζεται η το πουλάει να επικοινωνήσει μαζί μου!

αληθεια πορτακι σαν ανταλακτικο παιζει?

αν παει σε service ποσο λετε να μου παρουν για αυτην την ιστορια?

αξιζει???

Γειά σου φίλε...

Αν το πας στο επίσημο service μπορεί και στο φτιάξουν αλλά θα σε χρεώσουν κάμποσα οπότε καλύτερα θα είναι να αγοράσεις καινούργιο. (ίσως και φθηνότερα έτσι)

Δοκίμασε όμως να το πας σε κανένα service από άσχετο κατάστημα και ρώτα αν γίνεται τίποτα εκεί επειδή μαζεύουν scrap και ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να βρείς... :wink:

Δημοσ.

βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο ενα χαλασμενο cd-rom nec και μετα χαρας το ανοιξα μπας και βγαλω ακρη.

ναι μεν εχει τον μηχανισμο στην αριστερη πλευρα αλλα οχι στο ιδιο σημειο με το 3500.

μαλλον πρεπει να βρω καποιο ιδιο η παρεμφερες drive!:(

Δημοσ.

εγω θα σου ελεγα να παρεις ενα καινουργιο αφου τα bulk πλεον εχουν ξεφτιλιστει . Εγω πηρα το Nec 3540 41 Ευρω....μην καθεσαι και παιδευεσσαι

Δημοσ.

το θεμα ειναι το γαμωτο ρε συ, λειτουργικοτατο drive και επειδη εσπασε ενα πορτακι να παρει ποδι!

κριμα δεν ειναι?

που θα παει θα βρεθει καποιο να κανω την δουλεια μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...