MasterX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 μήπως έχει ψάξει κανείς πρόσφατα ποια είνα η φθηνότερη κάρτα για υπεραστικά τηλεφωνήματα;
NKod Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 koitaxe ...egw thlefwno sthn Tsexia kai apo stathero thlefwno elladas se stathero Tsexias mporw me 3 Euro (karta Ya! ths Q) na milaw 1 wra akrivws... Me mia paromoia tou OTE alla twn 6 euro mporesa kai milisa ligotero apo 40 lepta.... Exartatai apo oti exw dei panta me to pou kaleis... Filika
MasterX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 τη δοκίμασα την YA! Μου είχαν πει ότι είναι η φθηνότερη και κραταει μιαμιση ώρα (κάρτα των 3 ευρώ) σε υπεραστικο αλλα δοκίμασα 3 μεχρι τωρα και μου κρατανε μονο 50 λεπτα!?! Και για εξωτερικό κραταει μονο 10 λεπτα λιγοτερο? Περίεργο ειναι.. Δεν βρήκα και στο site της Q πληροφορίες σχετικα με την καρτα... Επίσης δοκίμασα και την talk talk και με 5 ευρώ και κραταει σε υπεραστικό 1 ώρα και 50 λεπτά, δηλαδή είναι πιο φτηνή...
NickTheGreek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Calling card tis Vivodi.Me 5 E exeis pano apo 2 wres.
Cleric Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 δοκιμασε και την καρτα της Payphone... μου φαινεται πολυ καλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.