berny Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 skeftomai na balo kai ego mia gramoula dsl alla exo mia aporio isos xazi..peite oti agorazo ena on DSl kit gia 3 mines k meta den ananeono tin sindromi tou ISP tha plirono gia panta to pagio tis gramis DSL ston ote?euxaristo prokatabolika! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 an pareis kit gia treis mines ektos apo ondsl me to pou teleionei kovetai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosru Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 ftou re gamoto kai apo ton titlo tou topic nomiza pos den tha plhronoume poia pagio gia adsl (as me ksypnisei kapoios! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 an paro onDSL tha mou minei amanati i grami diladi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 kapoia paketa einai gia orismeno xrono! to BoadBand Pack ths HOL pou exw egw einai gia 12mhno, kai to Cube ths Vivodi einai gia 12mhno ap' oti leei sta psila grammata sth diafhmish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 giankyr auto to katalaba..allo rotao. an meta tin liksi tis sindesis me opoiondipote ISP tha stamatiso na plirono kai to pagio tis gramis DSL ston ote.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris74 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 to ondsl einai aoristou kai apla prepei prin liksei na pas na to kopseis kai to pagio kai tin sindesi to adsl in a box kovetai aytomata gia ta alla milise to palikari prin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giankyr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 gia na stamathseis na plhrwneis to pageio tou dsl 8a prepei na draseis egkaira, dld na zhthseis na mhn ananew8ei epeidh den paizei na er8ei kanenas na se rwthsei "kyrie, 8a 8elate na synexisete na exete dsl?" oles oi etairies exoun san default thn ananewsh, opws kai me ta kinhta. ama den pas na tous peis oti de 8eleis na synexiseis gia 2o xrono to symbolaio 8a sto ananewsoun automata.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 εχω οτενετ ονντιεσελ και μου ανανεωθηκε για δυο μηνες αυτοματα (το ηθελα) και μετα το εκοψα. Κατεβαζεις μια φορμα απο το ιντερνετ και στελνεις φαξ με φωτοτυπια Α/Τ και τικαρεις τι θες να κοψεις, ειτε μονο τον ISP ειτε και την γραμμη. Παντως αν εχεις σκοπο να ξαναβαλεις δεν νομιζω να σε συμφερει να την κοψεις γιατι μετα θα πληρωσεις παλι το τελος ενερογποιησης.Για αυτο το λογο εγω προτιμησα και το συγκεκριμενο πακετο γιατι δεν θα χρειαστουν διπλα εξοδα πχ τωρα που εχω hol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ok katalaba..apla prepei kamia ebdomada(?) prin na kano aitisi diakopis tis gramis tis DSL.. na eistai kala oloi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 οχι μια εβδομαδα, ακομα και μια ημερα πριν τελειωσει ο ημερολογιακος μηνας για τον οποιο θα πληρωσεις. Απλως πρεπει να στειλεις το φαξ και την φωτοτυπια μεχρι το πολυ 17.00 αν θυμαμαι καλα της τελευταιας ημερας. Επειδη μετα αυτοι θελουν κανα 2 ημερες να κοψουν θα εχεις και τσαμπαρε ιντερνετ για 2 μερουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 εχω οτενετ ονντιεσελ και μου ανανεωθηκε για δυο μηνες αυτοματα (το ηθελα) και μετα το εκοψα. Κατεβαζεις μια φορμα απο το ιντερνετ και στελνεις φαξ με φωτοτυπια Α/Τ και τικαρεις τι θες να κοψεις, ειτε μονο τον ISP ειτε και την γραμμη. Παντως αν εχεις σκοπο να ξαναβαλεις δεν νομιζω να σε συμφερει να την κοψεις γιατι μετα θα πληρωσεις παλι το τελος ενερογποιησης.Για αυτο το λογο εγω προτιμησα και το συγκεκριμενο πακετο γιατι δεν θα χρειαστουν διπλα εξοδα πχ τωρα που εχω hol Diladi an katalaba kala, mporeis na kratiseis tin grammi kai meta na allakseis provider? Giati iksera oti mexri twra sta paketa ayta sou desmeuan tin grammi gia na diatiriseis ton idio ISP. Mipws ksereis poses meres prin prepei na steileis aytin tin aitisi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pern112 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 ξερω σιγουρα για το ondsl kit otenet οτι μπορεις να διατηρησεις την γραμμη. Εγω πχ τωρα περασα σε αλλο ISP απλα θα μου ερχεται λογαριασμος οτενετ να πληρωνω το μηνιοαιο παγιο για την γραμμη. Isp μπορω να εχω οποιον θελω. Αρκει να μην κανεις λαθος οταν κοψεις το συμβολαιο και τικαρεις και την επιλογη να κοψεις την γραμμη σν κσι σε παιρνουν τηλεφωνο να επιβεβαιωσεις οτι θες να κοψεις οτι θες ΓΙα την αλλη ερωτηση απαντω πανω, παντα για οτενετ κιτ που γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 pern112 thx, poly xrisimes oi apantiseis sou! Pisteyw pws se pollous apo dw mesa epikratei 'skotadi' se sxesi me tis pragmatikes prosfores i' asafeies poy exoun ta diafora paketa DSL (kai skopimws krubontai apo tis etaireies poy ta ekmetalleuontai) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Εγώ που έχω 12μηνη σύνδεση + γραμμή με Tellas (πακέτο), τι γίνεται όταν λήξει, αν ζητήσω να μην ανανεωθεί? Κόβεται και η γραμμή ? Εγώ προσωπικά θέλω να αλλάξω isp & να διατηρήσω την γραμμή. Πρέπει μήπως να επικοινωνήσω με οτε για να μην κοπεί η γραμμή dsl?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.