Προς το περιεχόμενο

diakopi pagiou dsl?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

gia na stamathseis na plhrwneis to pageio tou dsl 8a prepei na draseis egkaira, dld na zhthseis na mhn ananew8ei epeidh den paizei na er8ei kanenas na se rwthsei "kyrie, 8a 8elate na synexisete na exete dsl?" :P

oles oi etairies exoun san default thn ananewsh, opws kai me ta kinhta. ama den pas na tous peis oti de 8eleis na synexiseis gia 2o xrono to symbolaio 8a sto ananewsoun automata..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω οτενετ ονντιεσελ και μου ανανεωθηκε για δυο μηνες αυτοματα (το ηθελα) και μετα το εκοψα. Κατεβαζεις μια φορμα απο το ιντερνετ και στελνεις φαξ με φωτοτυπια Α/Τ και τικαρεις τι θες να κοψεις, ειτε μονο τον ISP ειτε και την γραμμη. Παντως αν εχεις σκοπο να ξαναβαλεις δεν νομιζω να σε συμφερει να την κοψεις γιατι μετα θα πληρωσεις παλι το τελος ενερογποιησης.Για αυτο το λογο εγω προτιμησα και το συγκεκριμενο πακετο γιατι δεν θα χρειαστουν διπλα εξοδα πχ τωρα που εχω hol

οχι μια εβδομαδα, ακομα και μια ημερα πριν τελειωσει ο ημερολογιακος μηνας για τον οποιο θα πληρωσεις. Απλως πρεπει να στειλεις το φαξ και την φωτοτυπια μεχρι το πολυ 17.00 αν θυμαμαι καλα της τελευταιας ημερας. Επειδη μετα αυτοι θελουν κανα 2 ημερες να κοψουν θα εχεις και τσαμπαρε ιντερνετ για 2 μερουλες:)

εχω οτενετ ονντιεσελ και μου ανανεωθηκε για δυο μηνες αυτοματα (το ηθελα) και μετα το εκοψα. Κατεβαζεις μια φορμα απο το ιντερνετ και στελνεις φαξ με φωτοτυπια Α/Τ και τικαρεις τι θες να κοψεις, ειτε μονο τον ISP ειτε και την γραμμη. Παντως αν εχεις σκοπο να ξαναβαλεις δεν νομιζω να σε συμφερει να την κοψεις γιατι μετα θα πληρωσεις παλι το τελος ενερογποιησης.Για αυτο το λογο εγω προτιμησα και το συγκεκριμενο πακετο γιατι δεν θα χρειαστουν διπλα εξοδα πχ τωρα που εχω hol

Diladi an katalaba kala, mporeis na kratiseis tin grammi kai meta na allakseis provider? Giati iksera oti mexri twra sta paketa ayta sou desmeuan tin grammi gia na diatiriseis ton idio ISP. Mipws ksereis poses meres prin prepei na steileis aytin tin aitisi?

ξερω σιγουρα για το ondsl kit otenet οτι μπορεις να διατηρησεις την γραμμη. Εγω πχ τωρα περασα σε αλλο ISP απλα θα μου ερχεται λογαριασμος οτενετ να πληρωνω το μηνιοαιο παγιο για την γραμμη. Isp μπορω να εχω οποιον θελω. Αρκει να μην κανεις λαθος οταν κοψεις το συμβολαιο και τικαρεις και την επιλογη να κοψεις την γραμμη:) σν κσι σε παιρνουν τηλεφωνο να επιβεβαιωσεις οτι θες να κοψεις οτι θες:) ΓΙα την αλλη ερωτηση απαντω πανω, παντα για οτενετ κιτ που γνωριζω

Εγώ που έχω 12μηνη σύνδεση + γραμμή με Tellas (πακέτο), τι γίνεται όταν λήξει, αν

ζητήσω να μην ανανεωθεί? Κόβεται και η γραμμή ?

Εγώ προσωπικά θέλω να αλλάξω isp & να διατηρήσω την γραμμή. Πρέπει μήπως να

επικοινωνήσω με οτε για να μην κοπεί η γραμμή dsl??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...