icedale Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δεν είν'κακό... Όντως το σφύριγμα έχει κάποιες "καμμένες" περιοχές, αλλά το κομμάτι μέχρι τα 4 λεπτά τουλάχιστον μου άρεσε. Το οτι είμαι στη μέση βέβαια και εχω αρχίσει να ανησυχώ για τη διάρκεια του theme με βάζει σε σκέψεις για το υπόλοιπο μέρος, στο οποίο σίγουρα κάποια στιγμή θα ξαναμπεί. Το Swirl γύρω στο 7:40 σε κάποιο σημείο φάνηκε λίγο (άσχημα)amateurish στον ήχο, όταν πήγαινε για το τέρμα του. Σχετικά με το σφύριγμα πάλι, θετικό το οτι ακούγεται αρκετά natural, δίνοντας την αίσθηση πως κάποιος είναι γύρω.
Costinio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 μας έκαψε το σφύριγμα swirl εννοείς το φόρτωμα? ή εκεί που τελειώνει το φόρτωμα και αμέσως πριν μπει το main theme?
shaman505 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 http://www.megaupload.com/?d=Q0MEKBX6 ένα remix που έκανα στο Zookey του Yves Larock... το κατεβάζετε από το παραπάνω link όσοι δε βαριέστε (βγήκε λίγο μεγάλο lol ) ανυπομονώ να ακούσω σχόλια...! ρε συ costinio πως το κανω download αυτο?μπηκα στο site αλλα δεν βγαζω ακρη!
Costinio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα και μετά πατάς εκεί που λεει click here to download. μετά φορτώνει το download και σου βγάζει το παράθυρο που σε ρωτάει που θα το αποθηκεύσεις.
shaman505 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 costinio an ontws to ekanes esy bravo sou!thn loopa esy thn eftiakses?mporw na to paiksw sto radiofwno h 8a me pas sta dikasthria?
Dark_Sage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 mporw na to paiksw sto radiofwno h 8a me pas sta dikasthria? An den paei o Yves Larock prwtos ton Costinio sta dikasthria... ;-) :razz:
Costinio Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 shaman εννοείται ρε, ελεύθερα! :grin: Μιας και το ρώτησες, όλα μόνος μου τα έχω φτιάξει. dark sage δεν έχω κλέψει ΚΑΝΕΝΑ sample από το original, εξάλλου έχω μιλήσει με τον κολλητό μου τον Yves και μου είπε το παληκάρι ότι δεν έχει προβλημα Ετοιμάζουμε και νέο tribalidiko project με τον Αντωνάκη (τον Clamaran μωρέ)
icedale Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 μας έκαψε το σφύριγμα swirl εννοείς το φόρτωμα? ή εκεί που τελειώνει το φόρτωμα και αμέσως πριν μπει το main theme? Σε κάποιο σημείο ενω φόρτωνε και πρίν τελειώσει το φόρτωμα(που υποτίθεται πως έπιανε το peak). Η σκέψη περί παιξίματος σε ραδιόφωνο είχε έρθει και σε μένα : ) Θα πήγαινε μια χαρά φαντάζομαι Θα ήθελα να ακούσω και τίποτα άλλο αμα έχεις
Costinio Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2005 οκ κατάλαβα που λες, στο τέλος του φορτώματος που μπαίνει κι ένα drum roll για αποκορύφωμα. έχω φτιάξει και κάτι άλλα ψιλά, μη φανταστείς τπτ ιδιαίτερο, χειρότερα είναι όλα από το zookey αν θες δώσε μου ένα mail και σου στέλνω ό,τι θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.