Προς το περιεχόμενο

Lineage2 Chronicle3 kolpa kai polla alla!!!

black_guard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσο για κάποιον άλλο που μίλησε προηγουμένως για photoshop κτλ' date=' ασφαλώς και δεν έχει ιδέα τι του γίνεται γύρω του! Και όλη η ιστορία φίλε μου δεν είναι για αυτούς που ψάχνουν να βρουν ένα οδηγό με α,β,γ μέρος να κλέψουν, αλλά για αυτούς που τρώνε τη μέρα τους να δούνε πρώτα πώς λειτουργούν οι σέρβερ και μετά να εκμεταλλευτούν όλες τις γνώσεις τους για να κλέψουν κάτι από τον τρόπο που αυτοί είναι φτιαγμένοι...

Γι' αυτό μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με κάποιους που αντί να καίγονται σε private servers, κοιτάνε να κάνουν τον χαβαλέ τους και στο κάτω-κάτω μαθαίνουν και κάτι από αυτό. No offense, αλλά μάλλον εσύ μιλάς για μικρούς που απλά εφαρμόζουν αυτά που βρίσκουν άλλοι, ενώ εγώ για αυτούς που τα βρίσκουν :)[/quote']

Milhsa apla gia ss apo bnb "c3" server pou deixnoun kai kala stucked buffs ktl ,kai eipa oti einai apo photoshop ktl.

Telos pa to olo nohma twn oson eipa einai to an paizoun ta walker ktl ston bnb server h' oxi.Den ekrina oute osous briskoun cheats oute osous ta bazoun.

Twra ti muga se tsimphse esena h' ti blakeies les oti ekana sygrish tou

eyatou tou mou me allous(ston upno sou todes?) ti na pw.An exeis mperdepsei to diko mou post me post allwn h' an apla fantazesai pragmata egw den 8a asxolh8w . An htan na asxolh8w me atoma tis hlikias sou h' tou epipedou sou 8a egrafa sto forum tou bnb kai oxi edw

Kalhnuxta

Δημοσ.

@phovos: Είχα γράψει κάτι κάτω από αυτό και αν δεις το τι γράφει ο Xvipes με έκανε να το αλλάξω οπότε το quote έμεινε εκεί. Δεν είναι ανάγκη να επεκταθώ

@guido: Εμένα μη με μπλέκεις με την φωτογραφία. Όσα ξέρεις, τόσα λες. Αυτό έχω να πω.

Telos pa to olo nohma twn oson eipa einai to an paizoun ta walker ktl ston bnb server h' oxi

Eσύ αυτό κατάλαβες από όσα είπα ή λες τον δικό σου χαβά;!;! :lol:

Όσον αφορά το επίπεδό σου, αφού γνωρίζεις για το επίπεδο ενός φόρουμ θα πρέπει και να το διαβάζεις. Εγώ ούτε καν έχω "πατήσει" εκεί. Εξ' άλλου αν σου έμαθαν ότι από αυτό κρίνεται το επίπεδο του Χ ανθρώπου, τι να πω;

Όνειρα γλυκά

Δημοσ.

h ousia sthn telikh einai na paikseis ena game me tous orous pou orizei to idio to game kai oxi na ftiaxneis dikou sou...an nomizeis oti to lineage den sou aresei giati prepei na kaeis gia na anebeis lvl,tote apla pas se allo game :)

Δημοσ.
@phovos: Είχα γράψει κάτι κάτω από αυτό και αν δεις το τι γράφει ο Xvipes με έκανε να το αλλάξω οπότε το quote έμεινε εκεί. Δεν είναι ανάγκη να επεκταθώ

Αν εγραψες κατι στο στυλ "στα @@ μας" δε τρεχει και τπτ μικρο το κακο.

Πιτσιρικας εισαι και μαλλον καπου μπερδευτικες...

P.s :Οντως αυτο που εγραψες θυμίζει κατι απο forum bnb...Για οτι αλλο θες pm me!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...