msnhulk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Έχω το Ghost 9 ξέρετε πως θα κάνω backup ορισμένους φακέλους από τον δίσκο μου; Γιατι το ghost μου κανει ΟΛΟ το δισκο buckUp :-|
kirimis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μα δεν εχει νοημα η χρηση του Ghost για φακελους. Αν θες να τους παρεις backup αντεγραψε τους σε ενα αλλο σκληρο η CD/DVD και τελειωσες... τι ποιο απλο?
msnhulk Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Το Ghost δεν τα συμπιέζει κιόλας ???????
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Backup ορισμενους μονο φακελους με συμπιεση μπορεις να παρεις με το προγραμμα e- backup απο εδω: http://www.inachis.com/index.htm Παιρνει backup και πολλα αλλα οπως internet explorer και outlook express. Και απο το image του ghost βεβαια μπορεις να επαναφερεις μεμονωμενους φακελους με τον ghost explorer. :smile: :smile: :smile:
msnhulk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Ναι αλλά δεν ξέρω με τη ταχύτητα κάνει backup το e-Backup σε σχέση με το Ghost! Αυτό είναι το θέμα η ταχύτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.