r00t Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Γεια σας, Έχω ένα εξωτερικό δίσκο Maxtor One Touch με USB2 interface. Το λειτουργικό μου είναι Windows XP. Ο δίσκος δούλευε μία χαρά μέχρι που έκανα μία μετακομίση στο νέο μου σπίτι. Τον είχα πακετάρει πολύ καλά και δεν χτυπήθηκε. Στη νέα εγκατάσταση, ο δίσκος γίνεται detect από το λειτουργικό σύστημα, αλλά όταν προσπαθήσω να δω τα περιεχόμενα του τότε μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει The request could not be performed because of an I/O devide error Έχω δοκιμάσει να τον συνδέσω και σε άλλους υπολογιστές αλλά παντού το ίδιο. Υποψιάζομαι ότι κάτι έχει πάθει το boot sector του. Αλλά δεν βρίκα κανένα software που να μπορεί να μου πει τίποτα παραπάνω. Καμιά ιδέα
Yabadabado Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 bgalto kai valton slave mesa sto computer sou kai sa deis th ginete.
Fairies_Wear_Boots Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Exw pathei akribws to idio pragma me Maxtor kai tis dio fores ton piga pisw kai mou ton alla3ane (fisika exasa ta dedomena...) O kainourgios Maxtor pou mou dwsane einai Onetouch II (kaliteros ipotithetai) kai me 1 mina leitourgias pali ta xei pai3ei me diaforetiko problima auti ti fora....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.