makis_kom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Πριν απο λίγο καιρό έκανα format σε έναν υπολογιστή που παρουσίαζε προβληματα στα winXP αλλά και σε διάφορες άλλες εφαρμογές. Ενώ παλιά δούλευε κανονικά ξαφνικά άρχισε να βγάζει errors κατά την εκκίνηση. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο σκληρός άρχισε να κάνει και περίεργους θορύβους(δυνατά διαβάσματα) χωρίς λόγο. Κάποιες φορές ξεκινάει κανονικά, άλλες φορές κολάει στην welcome screen των XP και άλλες φορές ζητάει πριν ακόμα φορτώσει τα XP να πατήσω ctrl+Alt+Del για να κάνει επανεκκινηση. βρισκει προβλήματα σε *.dll, ....... και πολλά άλλα! Το παιδί μένει στον 4ο όροφο και σκέφτεται να του δώσει μία αστεροπουλάδα, έτσι για να το ευχαριστηθεί! Έγω του πρότεινα να αλλάξει σκληρό γιατι μάλλον τα έχει φτήσει αν και είναι μόνο 8μηνών. Ευχαριστω....
melody Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Ξεκινάς ελέγχοντας τη μνήμη. 90% το πρόβλημα είναι εκεί.
makis_kom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Λες να είναι η μνήμη? Αφού ακούω διάφορους περίεργους θορύβους από τον σκληρό, νομιζω πως εκεί εστιάζεται το πρόβλημα. Αργεί και να διαβάσει. Θα αλλάξω μνήμη και θα σου πω. ευχαριστω...
joulisg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Κάνε κάποιο memtest86 στις μνήμες (σε κάθε dimm χωριστά). Αφαίρεσε τις μνήμες και δοκίμασε να bootάρεις με μία κάθε φορά. Κι ένα checkdisk για bad sectors στο σκληρό (για να σου φύγει κι η αμφιβολία).
makis_kom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 joulisg, oi mnimes den evgalan kanena provlima.... ekana Check disk kai vrike polla la8h. To provlima einai pws enw deixnei pws ta dior8onei kata tin epanekinisi vriskei pali errors!!!! Prepei na exei o skliros Bad Sectors. 8a ton vgalw kai 8a valw kapoion allo proswrina gia na dw an synexizei na kanei ta kolpa toy... thanks gia tin symboyli.
Challenger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 έλεγξέ τον για bad sectors με κάποιο πρόγραμμα για να είσαι σίγουρος.
Alex-in-Side Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 HDD pethenei... ixa ki'go tetio provlima...
silverthan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Αφού είναι 8 μηνών, θα είναι και μέσα στην εγγύηση. Οπότε back up επιστροφή και αλλαγή... ;-)
Alex-in-Side Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 tixeros kane backup kai alakse to... omos mporei na se poune na to diorthosoune... stil'tous sto diaolo...
makis_kom Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Θα τον επιστρέψω... Μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν πάει άλλο. Λέτε ο μάστορας να προσπαθήσει να τον ανόιξει με κατσαβίδι μπροστά μου? χαχχαχαχαχαχαχα... Αυτό να δώ και ας καεί το PC μου!!!! Με αυτά που έχω διαβάσει στο forum όλα να τα περιμένει κανείς. Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.