Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για iPodnano ή iPodvideo

ipod4fun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πήγα σήμερα από το applestore μια βόλτα και το είδα!Μιλάμε είναι χάρμα οφθαλμών!!Το δε video πολύ καλό!Δεν το περίμενα.Και πολύ μικρό.Πάρα μα πάρα πολύ μικρό.Λίγα λεφτουδάκια ακόμα να μαζέψω και το χτύπησα ασυζητητί!!!Σε μάυρο χρώμα εννοείται!!:wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
To ksaderfaki mou exei 20 tainioules sto ipod kai prin apo 1-2 vdomades, to sunedese stin tileorasi tis theias mou (27in) kai itan mia xara poiotita. Zileuo ligo pou exo to proigoumeno iPod, alla min ta theloume kai ola!

Πούλα το και πάρε το καινούριο.Ένας φίλος μου κατάφερε να πουλήσει το Ipod 3G του 210 ευρώ!!Και φυσικά θα δώσει μόνο άλλα 90 για την αγορά του καινούριου!

Τελικά δε βρήκα μάυρο πουθενά και κατέληξα στο άσπρο!Κλαπς Κλαπς!Αλλά τελικά και το άσπρο δεν είναι άσχημο!Ένα έχω να πω:το video έιναι άψογο!!Ο ήχος απίστευτος!Τα υλικά κατασκευής κορυφαία!Μπράβο Apple!Γενικά μπράβο στους Αμερικάνους για τα υλικά που χρησιμοποιούν και το design στα προιόντα τους(Βλέπε Motorola RazR).

και εγω το ιδιο επαθα πηγα για το μαυρο και τελικα πηρα το λευκο. Τα μαυρα εφυγαν

αμεσως!!

Γνωριζει κανεις καποιο προγραμμα να μετατρεπει video σε φορματ που να το αναγνωριζει το ipod? Γιατι με το quicktime pro εκτος οτι κανει παρα πολυ ωρα δεν υποστιριζει αρκετους

codecs και τον ποιο βασικο Divx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...