Physics_Rulez Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει ένα παλιό pc Pentium III 933MHz με 384MB SDRam και μια κάρτα γραφικών TNT2 M64 32MB AGP 2x. Το pc το θέλω για αναπαραγωγή DVD. Η άθλια κάρτα γραφικών όμως, που δεν έχει καν ανεμιστηράκι και γενικά κολλάει πολύ, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στην αναπαραγωγή DVD. Ακόμα και τα DivX κολλάνε. Προτείνετε μια όσο πιο φθηνή λύση γίνεται για σωστή (smooth δηλαδή και όχι choppy) αναπαραγωγή DVD. Μια GeForce 2 θα έκανε; μια πολύ φθηνή κάρτα mpeg; Δώστε links plz! Ευχαριστω
doctorkostis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Εχω δει μια χαρα dvd σε pentium II 400MHz,128MB RAM και με την ιδια καρτα γραφικων.Θα σου προτεινα να δοκιμασεις καποια αλλη καρτα γραφικων(καποιου φιλου πχ) αν νομιζεις οτι αυτη φταιει και μετα να πας να αγορασεις καινουρια.H Geforce 2 ειναι υπεραρκετη.Για τσεκαρε και το DMA σου για καλο και για κακο.......
The_Judas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει ένα παλιό pc Pentium III 933MHz με 384MB SDRam και μια κάρτα γραφικών TNT2 M64 32MB AGP 2x.Το pc το θέλω για αναπαραγωγή DVD. Η άθλια κάρτα γραφικών όμως' date=' που δεν έχει καν ανεμιστηράκι και γενικά κολλάει πολύ, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στην αναπαραγωγή DVD. Ακόμα και τα DivX κολλάνε. Προτείνετε μια όσο πιο φθηνή λύση γίνεται για σωστή (smooth δηλαδή και όχι choppy) αναπαραγωγή DVD. Μια GeForce 2 θα έκανε; μια πολύ φθηνή κάρτα mpeg; Δώστε links plz! Ευχαριστω [/quote'] Οι κάρτες εκείνης της εποχής δεν είχαν ανεμιστηράκι γιατί δεν το χρειάζονταν. Εγώ σε PIII 450 με κάρτα γραφικών Voodoo 3 (16ΜΒ) δεν είχα κανένα πρόβλημα σε αναπαραγωγή DVD. Μήπως δεν φταίει κάρτα γραφικών αλλά κάτι άλλο?
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Πάντα αυτό το pc είχε πρόβλημα με τα DVD. Τα έχω υπ όψην μου τα DMA κτλ... Όταν κάποτε είχα δοκιμάσει μια ATI radeon 9100, Τα DVD έπαιζαν μια χαρά.
qspock Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μια GeForce 2 θα έκανε; μια πολύ φθηνή κάρτα mpeg; Αμα θες να χρησιμοποιεις μονο το δικο της software κι οχι το Power DVD ή οποιο αλλο θελεις... Αυτες οι καρτες δεν ειναι για τετοιο μηχανημα. Παλιο ειναι αλλα για DVD ειναι αρκετο. Ισως θα επρεπε να ψαξεις λιγο το προβλημα με τα κοληματα. Μπορεις να βαλεις fan στην καρτα με πατεντα.
vagpap Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Να προτείνω σε ακόμα πιο φθηνή λύση, με ενσωματομένη MPEG-2 αποκωδικοποίηση, την παλιά μου κάρτα, ATi Rage Fury Pro. Άψογο DVD playback καθώς και από τα καλύτερα TV-out, RageTheater γαρ.
Giannnni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 file mou apla ta powerdvd windvd ktl theloun poli epeksergastikh isxy giauto vlepeis choppy ta dvd sou, egw mia kouventa tha sou pw mono kai tha me thimitheis, Sonic Cineplayer, vresto kai katevase to. To pio smooth video me ta lowest resources.
qspock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 To ελαφρυτερο προγραμμα για DVD? Cinemaster 99 Aπροβληματιστο playback σε Celeron 500!
Giannnni Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2005 file qspock, to cineplayer einai h sinexeia tou cinemaster vasika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.