Paulous kriti Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Εχω 2 δισκους και εγκαταστησα ενα προγραμμα που κλειδωνει φακελους(δεν θυμαμαι πιο) και κλειδωσα 20-30 φακελους στον D: Μετα απο καιρο εκανα format στο C: και τωρα δεν μου ανοιγουν οι κλειδωμενοι φακελοι...Υπαρχει κανενας τροπος;
alerasta Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Κοίταξε, πρώτα πρέπει να θυμηθείς ποιό πρόγραμμα χρησιμοποίησες και μετά ποιό password... Ολα τα άλλα είναι εύκολα! - Γενικά υπάρχουν διάφοροι τρόποι κρυπτογράφησης/κρυψίματος φακέλων/αρχείων. Μερικοί απ' αυτούς είναι οι εξής: 1. Με πρόγραμμα που εγκαθιστά driver που απλά φροντίζει να μη δείχνει τους φακέλους που έχεις δηλώσει πως θα κρύβεις (δεν πρέπει να είναι αυτή η περίπτωσή σου γιατί μετά την επανεγκατάσταση δεν θα ήταν πλέον κρυφοί οι φάκελοι) 2. Με πρόγραμμα που κρύβει τους φακέλους σου σε κρυφές περιοχές του NTFS (alternative streams). Γιά να δείς αν είναι αυτή η περίπτωσή σου ψάξε και κατέβασε το πρόγραμμα adsspy που θα αναλύσει τους δίσκους σου και θα σου πεί αν υπάρχουν κρυμμένα αρχεία. 3. Με προγράμματα τύπου steganos όπου δημιουργείς κρυπτογραφημένο εικονικό δίσκο που στα υπόλοιπα windows φαίνεται απλά σαν ένα αρχείο (σ' αυτή την περίπτωση θυμίσου το πρόγραμμα και τον κωδικό αλλιώς ξέχνα τα αρχεία σου). 4. Με κάποιο πρόγραμμα που κρυπτογραφεί τα αρχεία σου, είναι ορατά μεν, κρυπτογραφημένα δε οπότε και άχρηστα αν δεν ξέρεις τον κωδικό ξεκλειδώματος. Και δεν είναι μόνο αυτοί οι τρόποι. Γιά να υπάρξει περίπτωση να βγάλουμε μία άκρη κάνε μία καλύτερη περιγραφή του προβλήματος (βλέπεις τους φακέλους και δεν ανοίγουν; τους βλέπεις, ανοίγουν αλλά είναι κινέζικα; δεν τους βλέπεις καθόλου; κ.λ.π.).
Petza Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 An den energopoihses mesa apo to programma na fortwnei se safe mod mporeis na exeis prosbash se safe mod
salonikios1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Εχω 2 δισκους και εγκαταστησα ενα προγραμμα που κλειδωνει φακελους(δεν θυμαμαι πιο) και κλειδωσα 20-30 φακελους στον D:Μετα απο καιρο εκανα format στο C: και τωρα δεν μου ανοιγουν οι κλειδωμενοι φακελοι...Υπαρχει κανενας τροπος; ego xero ena programma poli efkolo stin xrisi toz legete lock folder tha to breis edo http://www.softpedia.com/get/Security/Lockdown/Lock-Folder-XP.shtml
aGka8l Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 to palikari den zitise programma alla pws 8a anixsi tus fakelous tu p ixe klidwsi me kapio porgramma !prospa8ise na 8imi8is an to programma to xes vrei apo kapio periodiko apo kapio cd me efarmoges p su dwse enas filos or smthg aliws den se vlepw kala!
Yabadabado Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 prospasis na breis toonoma tou logismiko pou xreisimopoises kai pes mas, sa sou to vro ! yia zokimase meso network me to logismiko remote administrator na steileis oti perierxi mesa sta fakela sou apo to one computer to another one in lan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.