Προς το περιεχόμενο

Προς κατόχους Canon Pixma 4000

apostolis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά πιστεύω ότι οι αποχρώσεις του γκρι που εκτυπώνει θα σε χαλάσουν μόνο αν είσαι επαγγελματίας φωτογράφος (η μανιακός ερασιτέχνης :) ) και εκτυπώνεις συχνά ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Αλλιώς δε νομίζω καν να καταλάβεις τι σημαίνει καλό γκρι και κακο γκρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ip5200 τι διαφορά έχει από τον ip4200 εκτός του είναι πιο γρήγορος? Τον έχει κανένας?

Βασικά εγώ είδα τον 4200 σε λειτουργία και εντυπωσιάστηκα...Έχει σταγόνα 1 pl και άρα δε νομίζω να έχει ουσιαστική διαφορά σε ποιότητα εκτύπωσης από τον 5000...Ωστόσο η διαφορά από τον 4000 είναι εμφανής σε εκτύπωση φωτογραφιών..Εγώ έμεινα έκπληκτος από την λεπτομέρεια,τα διαγράμματα κτλ...

Ωστόσο για το θέμα που συζητείται εδώ να πω εγώ ότι μετά από ένα χρόνο χρήσης του Canon pixma IP4000 δεν έχω ακόμα να προσάψω κανένα αρνητικό σχόλιο..ούτε κανένα θέμα banding και ας τυπώνω 100δες σελίδες τυπικής εκτύπωσης....

Τέλος μετά από τόσα θετικά σχόλια που έχεις διαβάσει -φίλε που ξεκίνησες το θέμα - να είσαι σίγουρος ότι αν υπήρχε κάποιο πραγματικό,οφθαλμοφανές και έντονο πρόβλημα με τη σειρά PIXMA ,θα το είχαμε αναφέρει και άλλοι..Δεν είμαστε κορόιδα να έχουμε προβλήματα και να μη το λέμε :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...