Προς το περιεχόμενο

Ποιο κινητό να πάρω?

G_Zisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :)!

Εδώ και πολύ καιρό έχω ένα Sharp GX10 και τώρα θέλω να το αλλάξω με ένα καινούργιο.Το πρόβλημα είναι ότι δεν πολυγνωρίζω τα μοντέλα που υπάρχουν στην αγορά αυτόν τον καιρό.

Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε εσείς ποιο νομίζετε πως είναι το καλύτερο για αυτήν την εποχή. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να έχει το καινούργιο κινητό είναι mp3, να μπορώ να μεταφέρω βίντεο από τον υπολογιστή και αρκετή μνήμη για να χωράει αρκετά πράγματα. Δεύτερον θα ήθελα να έχει καλή κάμερα και αρκετή ώρα για βίντεο. Επίσης θα ήθελα να έχει OS Symbian. Και κάτι άλλο, μπορείτε να μου πείτε αν συμφέρει το κινητό που θα πάρω να είναι 3G?

Σκεφτόμουν ότι καλό είναι το K700i (που το εχω χρησιμοποιήσει απο φίλους) ή το K750i αλλα νομίζω ότι δεν έχουν OS Symbian.Μπορώ να διαθέσω έως και 500 ευρώ αλλά εσείς για καλό και για κακό πείτε και κανά κινητο με λιγότερο από 400 ευρώ.

Συγγνώμη αν ζητάω πολλά αλλά το κινητό που θα πάρω θα το κρατήσω για πολύ καιρό γι' αυτό πρέπει να είναι τέλειο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Α, ναι. Το κινητό θα ήθελα να έχει και ράδιο.

giorgio_g, πρώτα από όλα ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το 3230 τώρα που το είδα στην σελίδα της Nokia καλό μου φάνηκε αλλά έχει μόνο 65.000 χρώματα και έχει μόνο 38 MB μνήμη. Το K700i είναι παλιό αλλά το K750i που είναι πιο καινούργιο, είναι καλή επιλογή?

Δημοσ.
Α' date=' ναι. Το κινητό θα ήθελα να έχει και ράδιο.

giorgio_g, πρώτα από όλα ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το 3230 τώρα που το είδα στην σελίδα της Nokia καλό μου φάνηκε αλλά έχει μόνο 65.000 χρώματα και έχει μόνο 38 MB μνήμη. Το K700i είναι παλιό αλλά το K750i που είναι πιο καινούργιο, είναι καλή επιλογή?[/quote']

To K700 paliwse alla kai ftinine arketa. To K750 einai POLY kalo kinito kai exei kai radio, omws den einai symbian alla etsi k alliws ti to xriazesai to symbian? :wink:

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι τώρα κανένα. Τώρα βλέπω το nokia 6680 και το 6681. Είναι κανένα από τα δύο καλό?

Είναι το ίδιο τηλέφωνο με την διαφορά ότι το 6680 είναι 3G και έχει 2 κάμερες,μια vga και μια 1.3 mpx.

Αφού όμως ψάχνεις κάτι καινούργιο θα σου έλεγα να πεταχτείς στο κοντινότερο νόκια shop και με 510 ευρώ να πάρεις το nokia n70.

Είναι η καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή στα νόκια smartphones με Symbian OS.

Check it out --> http://www.gsmarena.com/nokia_n70-1153.php

Δημοσ.

pragmati to N70 ine poli omorgo ke kalo tilefono!!!

alla bebea ksefeugoume ligo stin timi!

skepsou omos oti ine olokenourgio!!!!

to k750 ine to kalitero apo thema timis (375 euro)/xaraktiristikon(ta panta) mono pou opos eipame den exi symbian.

ksanaskepsou ti akribos xriazese ke pes mas telika ti apofasises!!!! :razz: :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.

Egw tha dwsw emfash sto nokia N 70..an kai an perimenes ligaki erete to n91 me sklhro disko 4gbs!!

to n70 leitourei me thn nea symian 8.1 exei 256k xrwmata kai panw apo ola einai omorfo kai oxi poly megalo.

epishs einai series 60 toopio shmainei pws polles apo tis efarmoges tha einai combatible me to n70. kai pistepse me symbian efarmoges gia series 60 einai para polles!!

to noia 3230 to testerda kai exei polla kata...px...

1. o hxos eiani MONO kai oxi STEREO... stereo einai mono sto radio..

2.den yparxei eplogh gia na alalxeis to pou kaneis save ta msgs sou h tis pictures sou...mono me ena programmataki..an kai h nokia tha epere na to eixe kanei apo monh ths!

3.h kamera einai 1.3 mp se sxesh me to n70 pou einai 2mp!

pisteuw na boithisa!!

Δημοσ.

symbian an den kano lathos exei to panasonic to x700( ligo palio ) alla kai to x800 pou einai koryfaio alla den exei erthei ellada akoma ;-( To ericcson to k750i nomizo oti einai apo ta poli kala opos kai to ericcson w800 an den kano lathos .omos ayta den exoun symbian ,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...