Ceridwen Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 δεν έχω ιδέα ποιοί είναι αυτοί απλά δεν κατάλαβα το σχόλιο "τους απαγόρευσε το κράτος" γίνεται αυτό? τους απαγόρευσε να παιζονται πχ στο ραδιόφωνο, ή τους είπε (το κράτος πάντα) "δεν θα βγάλετε CD"?? :confused:
U.C.Virus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 to kratos den tous afise na bgaloun to cd... logokrisia mipos??
U.C.Virus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 den exoun akoustei oute sto radio ektos apo ton Atlantis o opoios stathmos einai paranomos k kathe ligo k ligaki ton kleinoun k autoi ksana ekpempoun,paranoma panta,k genika den mporesan na ixografisoun k na kiklogorisoun stin agora to cd tous. Opote to ekanan monoi tous se diko tous aneksartito studio k to evalan sto internet.
blueviper Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Την ώρα που έκλεινε ο Atlantis, κατέβηκα στην Ομόνοια προκειμένου να ανεμίσω την παντιέρα του θριάμβου απέναντι στην αισχρή rock αισθητική που εξέφραζε. Από τις ελάχιστες φορές που ελπίζω να πρυτανεύσει η νομιμότητα και να κλείσουν για τα καλά...
tugito Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2007 Καλά γέλασα πολύ και θέλω να αποκαταστήσω την τάξη. Τα παιδιά ειναι Diy, δεν τα απαγόρευσε κανενα κράτος και δεν πήγαν σε καμία εταιρία. Diy σημαίνει βγάζω το cd μονος μου γιατί δεν το ΄βλέπω ως δουλειά αλλά ως τέχνη και προσπαθώ μόνος μου, δεν εχω αναγκη τις εταιρίες. Θα βρείτε απειρο υλικό (πάνω από 400 δίσκους) από ανεξάρτητες μπάντες στο http://www.diymusic.org και θα μάθετε και πολλά για το diy.. Μεθυσμένα ξωτικά γαμάτη μπάντα..το καινουριο cd το έχω λιώσει..
-nick- Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Είχα ακούσει κάποια, δεν μ'αρεσανε. Τουλάχιστον έχουν ωραίο όνομα.
GiannisMetal Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Βάζω και δεν δουλεύει και πάλι www***.methismenaxotika.gr Τώρα τους άκουσα πρώτη φορά. Έχουν να πουν πολλά περισσότερα από τα περισσότερα ελληνικά hip hop συγκροτήματα αλλά χάνουν υπερβολικά στο στίχο γιατί απευθύνονται σε <18χρονους και έτσι δε διαφέρουν και πολύ από αυτά. Το ότι απαγορεύτηκαν σίγουρα δεν είναι θετικό γι' αυτούς. Γιατί πολύ μας τα έχουν ξαναπεί αυτά. Ο τρόπος που τα λένε όμως σίγοθρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. σωστά. όταν λες "σπάστε όλες τι κάμερες παιδιά"(τραγούδι τσάο καφάο), απευθύνεσαι σε παιδιά...και όταν λέω παιδιά, εννοώ και της ηλικίας μου(13-18), που συνήθως δεν ξέρουν τί είναι καλό και σωστό και τί όχι. από αυτή την πλευρά, οι τύποι είναι απαράδεκτοι.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 autous lete? ***.methismenaxotika.gr tote pou legame den itan auto to site btw de doulebei auto pou dineis ee vale kai ena www mprosta... Βάζω και δεν δουλεύει και πάλι www***.methismenaxotika.gr By the way καταλάβατε τι παίχτηκε εδώ;;
nitro912gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 σωστά.όταν λες "σπάστε όλες τι κάμερες παιδιά"(τραγούδι τσάο καφάο), απευθύνεσαι σε παιδιά...και όταν λέω παιδιά, εννοώ και της ηλικίας μου(13-18), που συνήθως δεν ξέρουν τί είναι καλό και σωστό και τί όχι. από αυτή την πλευρά, οι τύποι είναι απαράδεκτοι. κοίτα όμως αυτοί λίγο πολύ παίζουν κάτι σαν ελληνικό πάνκ, οπώτε μια χαρά είναι τα λόγια στα τραγούδια τους, αλήθεια, μεταφράσατε ποτέ όλα αυτά τα ξένα τραγούδια που ακούτε και με τα οποια δεν σας ξυπνάει το κοινωνικό ενδιαφέρον και ο καθωσπρεπισμός σας;
Henry3GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 κοίτα όμως αυτοί λίγο πολύ παίζουν κάτι σαν ελληνικό πάνκ, οπώτε μια χαρά είναι τα λόγια στα τραγούδια τους, αλήθεια, μεταφράσατε ποτέ όλα αυτά τα ξένα τραγούδια που ακούτε και με τα οποια δεν σας ξυπνάει το κοινωνικό ενδιαφέρον και ο καθωσπρεπισμός σας; 2-3 παραδείγματα;
nitro912gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 δεν ακουω punk δε μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένα παραδείγματα, απλά λεώ ότι δεν είναι τίποτα διαφορετικό απο τα ξένα, οπώτε γιατι είναι απαράδεχτοι τα μεθυσμένα ξωτικα απο αυτην την αποψη
PoromenoPunkio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 pados ebgalan kainurgio album pu ta spaei kata thn apopsh m ... borei na m arese gt akuw punk alla pistevw pos 8a sas aresei kai esas...:-D
GiannisMetal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 δεν ακουω punk δε μπορώ να σου δώσω συγκεκριμένα παραδείγματα, απλά λεώ ότι δεν είναι τίποτα διαφορετικό απο τα ξένα, οπώτε γιατι είναι απαράδεχτοι τα μεθυσμένα ξωτικα απο αυτην την αποψη αυτά που ακούω εγώ τουλάχιστον, δεν δίνουν ΟΔΗΓΙΕΣ όπως κανουν στο τσάο καφάο τα παιδιά... δεν θέλω να πάρω θέση για το αν είνα σωστό ή όχι ή για το αν συμφωνώ με αυτό που λένε, αλλά ο τρόπος που το λένε είναι σίγουρα λάθος. και πολύ περισσότερο το ότι απευθύνονται σε παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.