nitro912gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 geia sas akousa ena tragoudaki pou leei sto refren "thelo sto mialo mou na se xoso me tin mia, na deis ta pragmata opos ta blepo kai ego..." mou eipan oti to tragoudane ta methismena ksotika alla oso kai an exo psa3ei sto net den brisko tipota, 3erei kaneis ton titlo tou tragoudiou ? an to exei kaneis as mou stilei ena pm
DJ_XLR8 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δε ξέρω τίποτα γι' αυτό το συγκρότημα, αλλά με ένα search στο google στα ελληνικά μου έβγαλε αυτή τη σελίδα. Κοίτα τη & στάνταρ θα έχει αυτό που ψάχνεις. :wink:
nitro912gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 thanks, den to skeftika kan na psa3o sto google (einai pou den exo net sto spiti auti tin periodo kai kolaei to mialo mou )
U.C.Virus Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 file to sigrotima legete methismena ksotika alla ta cd tous den exoun dimisieutei episima dioti apagoreutikan apo to kratos logo twn stixwn tous... o monos tropos gia na ta vreis einai apo antegramena cd ktl. to cd to exo k mou eipan oti tha ta vreis kapou sto internet,de ksero omos pou akrivos alla autoi to exoun valei sto net k tora pane gia 2o disko... oi tipoi gamane!!!!!!!!!!!!!!!!! skizoun ta tragoudia tous!
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ta cd tous den exoun dimisieutei episima dioti apagoreutikan apo to kratos logo twn stixwn tous... Μην ασχολείστε, απλά το quotάρω για να μην χαθεί άδοξα.
U.C.Virus Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Methismena Kswtika _Eirwnia_ Thelo na se xoso sto mialo mou me ti mia na deis ta pragmata etsi opos ta vlepo k ego,na nioseis tin adistakti k tragiki eironia giauto sou perigrafo kati prosopiko.. itan leme mesimeri me ton ilio ntala pou ta alania mou oneireuontan akrogialia kai anoigane ta matia k vlepane tsimento ..... riza kakou fitemou,k thelane ta panta na arxisoun na gremizoun ma anti giauto tin prasinada potizoun na megalosei k prosorina to grizo na kripsei ma ekeini thelei prota to mialo tous na stipsei mexri na meinei mora tous k auti sto kamouflaz ki as einai o kosmos olos ena aperanto garaz ma asta na pane me epiase polilogia k itheka leei na se xoso sto mialo mou me ti mia k pano pou eixa arxisei na piano ton irmo ti eironia gia ena refren stamato......thelo na se xoso sto mialo mou me ti mia na deis ta pragmata etsi opos ta vlepo k ego,na nioseis tin adistakti k tragiki eironia giauto sou perigrafo kati prosopiko.. pernane k me pernoune loipon gia perantzada sigoura omos oxi gia na doume ti liakada tous eixe karfothei i founta sto mialo,aixmalotoi ston psixologiko ethismo. ftanoume m'anapoda sto topo tou kakou se mia plateia aptis teleios flou. arxisan ta dika tous gia alli mia fora ksenerotos pos eimai pos xalao tin parea,eixan kourastei den epemenan poli,arxisan ta saliomata xarti me xarti eironia stin eironia alli mia kai edo oi mpampades tous tous mathenan na ftiaxnoun aeto.arxizei na lathronei mia sakoula varia k mou fere sti skepsi dikastiria polla ti to thela ki ego me to nou mou sto kako pao na giriso k antikrizo mpatsiko,eida ti zoi mou oli de ja vu eno o diplanos eixe antidrasi asvou. rixno amesos sima ("mpatsoi re,mpatsoi")k to paizo k kala eimai sigouros oi poustides mas piran mirodia,o striftis o kalos ta petaei ola me mias ma i gopa sto afti kamarone gia ta kala paei na to paiksei anetos anoigei to paketo ma mesa tou trifilage louloudi sparmantseto.. -"kalispera" -"Geiaaaaa" san mia simfoniki me mia parafonia ta kaname poutana tremamenes fones ma oi mpatsoi os gnoston megales aderfes,apenanti ston iskio 2 prosfiges arazan mena radiofonaki tin kourasi isixazan, ksipolitoi k adinatoi ma panta eugenikoi agapites figoures se lathos epoxi.Gamopsixoi oi mpatsoi pigainoun pros ta kei k arxizoun tis klotsies me mia gnosti aformi "Empros kolo alvanoi feugate apo edo,geia sas mages apogeuma kalo" Kratame o enas ton allon kaneis mi sikothoi se auto to kolo sistima xamenos poios tha bgei, autos pou iperaspizetai ton patriotismo i opoios simaia psaxnoi otan to mpatsiko. ? to orkizomai to eniosa ekeini ti stigmi an eimoun dolofonos de tha xa enoxi omos na ekdikitho tha mou dothei eukairia,den einai makria i epomeni poreia. gia mena einai enas polemos kalo auto i kako etsi tin exo dei mesa apo auta pou zo ta matia adikimenon igra k aporimena tha prepei kapoia apaitisi na exoun k apo emena. ...thelo na se xoso sto mialo mou me ti mia na deis ta pragmata etsi opos ta vlepo k ego,na nioseis tin adistakti k tragiki eironia giauto sou perigrafo kati prosopiko.. pera aptin eironia autin kathe autin gia skepsou pos tha itan allios an eixan 'rthei gia skepsou na me xonane xoris kan na exo piei k mia zoi na eserna stampa xasikli. gia skepsou oi metanastes na xan tsampoukaleutei k piso se enan polemo na eixan apelathei gia skepsou ma an skefteis poli mporei na trelatheis i kalitera na antekseis gia na antistatheis. gia na se voithiso k na eksileotho sou afino ena finale me xamogelo pikro,etsi loipon to rixno ligaki sto melo......... thimithika tin gomena pou eida sto metro,pou ksereis na einai auti to allo moui miso ma o elengtis mou xothike prin na xotho ego. me mia kardia misi pou pao ego poreia ma tora pou to skeftika mou lino aporeia isos einai kalitera pou einai misi apo mia, mporei na min tin antexa tin tosi eironia. Etsi na se ksiafniaso sou xono alli mia,oi mpatsoi otan efeugan ta skagan tria tria. i founta isos svisei tin orgi apto mialo tous giauto tha me trataro k gia logariasmo tous. Ta palikaria einai poli psagmena k kseroun ti lene, i malakia einai omos oti to cd tous den exei vrei "to fos tis dimosiotitas" gia eunoitous logous.Elpizo to 2o cd pou bgazoun tora na fanei perisotero giati ta paidia grafoun apisteuta kommatia k einai krima i mallon "Eironia" na akoume ola auta ta skoupidia giro mas k na min akoume stixous psagmenous me poli noima pou isos taraxoun kapoious................... giati autoi tous opoious tha tromaksoun oi stixoi einai k autoi pou ta apagoreuoun. Underground Chaotic Virus.
nitro912gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 de 3ero ti les gia afania alla ama exei kikloforisei se pigadakia sto aigio pisteuo oti exei kikloforisei se polla ma para polla pigadakia se oli tin ellada kai oti o kosmos pleon tous 3erei ligo poli
blueviper Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δηλαδή το απολυταρχικό καθεστώς δεν κατάφερε να καταπνίξει αυτήν την αδέσμευτη φωνή; Βρήκαν τρόπο να κάνουν την επανάστασή τους, χωρίς διώξεις και κατατρεγμό; Ούτε ο Σερίφης δεν αντιμετώπισε το μένος της αστυνομοκρατούμενης κοινωνίας σε τέτοιο βαθμό...
nitro912gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 tote pou legame den itan auto to site btw de doulebei auto pou dineis
Sadead Neth Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Βάζω και δεν δουλεύει και πάλι www***.methismenaxotika.gr Τώρα τους άκουσα πρώτη φορά. Έχουν να πουν πολλά περισσότερα από τα περισσότερα ελληνικά hip hop συγκροτήματα αλλά χάνουν υπερβολικά στο στίχο γιατί απευθύνονται σε <18χρονους και έτσι δε διαφέρουν και πολύ από αυτά. Το ότι απαγορεύτηκαν σίγουρα δεν είναι θετικό γι' αυτούς. Γιατί πολύ μας τα έχουν ξαναπεί αυτά. Ο τρόπος που τα λένε όμως σίγοθρα δεν είναι ό,τι καλύτερο.
-nick- Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 katebazo mp3 kai tha sas po gnomh... methismena ksotika? ego iksera oti ta ksotika triparoyn, den methane...
U.C.Virus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 An prospatheis apo to internet explorer de ginete na mpeis sto site tous k sou bgazei sfalma... Tha pas http://www.diymusic.org. Ekei tha vreis polla gia polla sigrotimata. Pata plirofories sigrotimaton k dialekse methismena ksotika... ekei tha sou bgalei to eksis keimeno k to link tou site gia na mpeis...... Πρόκειται για ένα συγκρότημα από Αθήνα που ξεκίνησε με άλλους στόχους και τελικά κατέληξε στην diy κοινότητα,δηλαδή σε αντιεμπορικούς δρόμους. Παίζουν πολύ δυνατά και μελωδικά αλλά και χαλαρά σε άλλα σημεία, τραγουδούν ελληνόφωνα και έχουν και έντονα τα στοιχεία του πανκ και του hip hop. Παρακάτω παραθέτω τα λόγια τους από το site τους "Το ξεκίνημα, έγινε πρίν απο περίπου έξι χρόνια, με live σε σχολεία και πλατείες. Σιγά σιγά, γράφτηκαν τα πρώτα δικά μας κομμάτια. "Mεγαλοπιαστήκαμε": παίξαμε δύο φορές στο ΑΝ Club, μία στο Woodstock, βγήκαμε στο γυαλί (Jammin' - ΕΤ3), πιαστήκαμε κορό'ι'δα και μπήκαμε σε μια συλλογή της Wipe Out, ξενερώσαμε και αποφασήσαμε να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις. Έτσι καταφέρνοντας να ξεπεράσουμε, όλες τις δυσκολίες που συναντάει κάθε γκρούπ που πέρνει μια τέτοια απόφαση, δημιουργήσαμε την πρώτη μας ανεξάρτητη δουλειά. Τώρα, για πιό λόγο μπαίνουμε σε όλη αυτή την διαδικασία, για πιό λόγο το ένα, για πιό λόγο το άλλο, ακούστε τα κομμάτια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!" http://www.methismenaxotika.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.