Προς το περιεχόμενο

Συνδεση δυο Η/Υ με καλωδιο usb

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορει να γινει συνδεση δυο Η/Υ με καλωδιο usb ωστε απο τον ενα Η/Υ να χειριζεσαι τον αλλο και να μεταφερεις αρχεια;

Δημοσ.

Δεν γίνεται με απλό καλώδιο. Χρειάζεται ειδικό καλώδιο το οποίο έχει ενσωματωμένο κάποιο κύκλωμα.

Μπορείς όμως να κάνεις σύνδεση με παράλληλο ή σειριακό καλώδιο, ή ακόμα καλύτερα να αγοράσεις 2 κάρτες δικτύου (τώρα πια έχουν πάμφθηνα) ώστε να έχεις και γρήγορη ταχύτητα επικοινωνίας.

8) 8) 8)

Δημοσ.

Να συμπληρώσω πως σύνδεση με παράλληλο ή σειριακό καλώδιο είναι απελπιστικά αργή.

Δημοσ.
Ginetai me kalwdio USB.

Diabase edw ti xreiazesai : http://www.usb-port.com/bf100c.html

Γίνεται αλλά σέ καμμία περίπτωση δέν επιτυγχάνεις τά 6 Mbps Transfer Rate πού αναφέρει.Ούτε τά 2 Mbps δέν φτάνει.

Είναι χαρακτηριστικά αργή ή σύνδεση καί σέ μεταφορές μεγάλων αρχείων συνήθως παγώνει ή οθόνη καί αναγκαστικά κάνεις επαννεκινηση.

Εκτός αυτού τό καλώδιο USB 1.1 γι'αυτή τήν δουλειά κοστίζει γύρω στά 25-30 ευρώ (τιμή περσινή από Πλαίσιο Π.Π.Γερμανού,Θεσ/νίκη).

Καί χρήματα θά δώσεις καί χρόνο θά καταναλώσεις καί δουλειά δέν θά κάνεις.

Αυτά τά ολίγα από έναν παθόντα καί μαθόντα :mad:

Δημοσ.

Είναι χαρακτηριστικά αργή ή σύνδεση καί σέ μεταφορές μεγάλων αρχείων συνήθως παγώνει ή οθόνη καί αναγκαστικά κάνεις επαννεκινηση.

Εκτός αυτού τό καλώδιο USB 1.1 γι'αυτή τήν δουλειά κοστίζει γύρω στά 25-30 ευρώ (τιμή περσινή από Πλαίσιο Π.Π.Γερμανού' date='Θεσ/νίκη).

Καί χρήματα θά δώσεις καί χρόνο θά καταναλώσεις καί δουλειά δέν θά κάνεις.

[/quote']

Συμφωνώ και επαυξάνω.... Καλύτερα δημιούργησε ένα μικρό δίκτυο μεταξύ των 2 υπολογιστών με ένα crossover καλώδιο.

Δημοσ.

Υπάρχει και καλώδιο USB2.0 για σύνδεση μεταξύ 2 υπολογιστών και οι ταχύτητες είναι μια χαρά, εφάμιλες της σύνδεσης μέσω κάρτας δικτύου. Συγκεκριμένα εγώ εχω αυτό το καλώδιο και δουλεύει άψογα : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802215

Δημοσ.
Paidia egw eixa kanei sindesi 2 pc me seiriako kalwdio kai gia tin metafora 3gb ekane 18 wres!!!!

Λογικό είναι.. το σειριακό καλώδιο έχει ταχύτητα 115.200kbps. Υπολόγισε οτι είναι σαν να το κατεβάζεις απο το internet το αρχείο με ταχύτητα 11.5 k/s. Αυτή η λύση είναι μόνο για μικρά αρχεία αν και δε νομίζω οτι και πάλι αξίζει τον κόπο απο την στιγμή που υπάρχει καλώδιο USB2.0 σε πολύ χαμηλή τιμή, όπως επίσης και οι κάρτες δικτύου που τις παίρνεις πλέον σχεδόν τζάμπα.

Δημοσ.

Exw ma8ei na apantw akribws se auto pou me rwtaei o ka8e an8rwpos kai auto ekana :) An rwtouse kai kati parapanw 8a tou to apantousa.

Anyway, ektos apo auta, OTI sumplhrwsate exete dikio... :wink:

Δημοσ.
Υπάρχει και καλώδιο USB2.0 για σύνδεση μεταξύ 2 υπολογιστών και οι ταχύτητες είναι μια χαρά, εφάμιλες της σύνδεσης μέσω κάρτας δικτύου. Συγκεκριμένα εγώ εχω αυτό το καλώδιο και δουλεύει άψογα : [url']http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802215[/url]

Thanks Angeldust! To erothma tora einai an mporei me to kalodio na xeirizetai ton allo H/Y

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...