dtomgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 prin 2 vdomades epestrepsa sto plaisio (8essalonikis-foinika) ena 2.5 disko hitachi 80gb giati mesa se 2 mhnes ....moy xtipise! (agnwsto pws)...... les na soy dwsane ton diko moy ? :)xexexe pantos oloi oi diskoi mexri kai oi mnhmes einai se anoixta sakoylakia.... ypopsiazomai oti to kanoyne ayto giati kolane panw ta dika toys barcodes gia na ta diavazei to systhma toys....
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 pantos oloi oi diskoi mexri kai oi mnhmes einai se anoixta sakoylakia.... Οι μνημες ουτε καν σε σακουλακια...Σε αλουμινοχαρτο μου δωσανε εμενα. :smile: :smile: :smile:
BillBear Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 μακρυα απο το πλαισιο τοσα μαγαζια υπάρχουν που τα π[ερισσοτερα έχουν και καλύτερες τιμες...βοηθηστε τον ανταγωνισμό...
Wolfidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Επίσης προσοχή σε όσους αγοράζεται παιχνίδια από το απαισιο. Τα ανοίγουν τα κουτιά, δεν ξέρω για πιο λόγο, οπότε το cd-key του παιχνιδιού ισως είναι να το έχουν και αλλοι. Να αγοράζεται μόνο σφραγισμένα, ειδικά αν τα θέλετε για ον-λινε παίξιμο....
Jimmy_BlinD Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Πλαίσιο = Απαίσιο (Πετυχημένο!!!!) Ναι ρε παιδιά , το πλαίσιο κάνει τέτοια , διαβάστε το topic που έδωσε ενας φίλος στο 2ο Reply. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα, εγω πάντως για αυτό που έκαναν του παιδιού (ανοιγμένο προιον κτλπ..) καταγγελία στο διευθυντή του καταστήματος, αποζημίωση (και ηθική) + απειλή για το ότι θα βγουν στον τύπο και άλλα τέτοια... να δεις τι έχει να γίνει. Τούμπες θα κάνουν... Εγω πήρα πρόσφατα ενα usb απο infoshop και πρωτού μου το φέρουν , τους <<απείλησα>> (όχι και ότι θα τους σκοτώσω βέβαια... + μου το έστειλαν πολύ πιο νωρίς απ ότι προβλεπόταν απ την πολιτική του μαγαζιού ++ ότι αντι για την έκδοση 3 που είχα παραγγείλει , μου φέραν την 4 με τα ίδια λεφτά... Τεσπα, για να καταλήξω , όλοι θέλουν τσαμπουκά(καταστηματάρχες) και όχι ευχαριστίες , θαυμασμούς κτλπ. προκειμένου να γίνεται γρήγορα και ΣΩΣΤΑ η δουλειά
polidis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Ego tha sou protina na ylopioiseis ti skepsi sou pou exeis gia katangeleia sta kanalia. Thimame prin merika xronia filaraki mou apo thessaloniki ekane tetia katangeleia vgike to thema tou sto kanali pou to katingile kai epita gonatistoi ton zitousane kai signomi. Oti pernaei apo to xeri sou kanto. Mono min to afineis etsi na perasei sto doukou giati pali kapioi tha tin patisoune me to en logo katastima.
Yabadabado Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 sosta, merika magazia anoigoun ta sakoulakia yia na stickaroune thn egyisi ALLA se 3.5 inch hard disk ! den to exo paratirisi edo me 2.5 alla einai pisanon na to kanoune ! may 2005 eian malon kainourgio Palm... to poli poli pare ena logismiko san ton easy recovery pro kai sa deis ean to xrisimopoisane kaiolas
sleepless9 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Emena dyo fores mou xei tyxei na parw apo to plaisio prama pou na einai xalasmeno (pali kala pou sta kanoun antikatastash xwris polla-polla). Mia asyrmath USB karta diktiou ki enas metatropeas scart se RCA/SVHS. Kanena apo ta dyo de douleve apo thn proth fora pou phga na to dokimasw... Yparxei periptwsh na ta pairnoun metaxeirismena kai na ta ksanasfragizoun?
mandal Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Φυσικα πιστευω πως ολοι οι χρηστες που επαθαν κατι παρομοιο εχουν δικιο κ πρεπει να κινιγησουν την αποζημιωση τουλαχιστον την αντικαταστση του προιοντος. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι το πλαισιο να μην ανοιγει μπροστα στον αγοραστη το προιον κ να κολαει επιτοπου το barcode. αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος πιστευω για την προστασια του μαγαζιου κ του πελατη.
Dark_son20 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 den einai right....den mporo na katalavo giati to plaisio pistevei oti ta serials tis eterias den einai kala??? den iparxi logos oute gia gratzounia stin zelatina ta proionta erxonte me serial kai afto ftanei! eleos dld...
dimitris74 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 απλα στο ερωτημα του mandal ποση ωρα θα ησουν διατεθειμενος να περιμενες να αγορασεις κατι και να σου ανοιξει το σακουλακι και να σου κολλησει το barcode, dark son, εχεις ενα μαγαζι και προσφερεις το καλυτερο after sales κατα την γνωμη μου, ποσοι εχουν πατησει επανω σε αυτο και εχουν αλλαξει πραγματα που εχουν αγορασει απο αλλου? προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν δουλευω ουτε εχω μετοχες του πλαισιου, απλα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο τις αγορες μου εκει φροντιζοντας να προσεχω τι αγοραζω.
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Einai synh8es fainomeno h pwlhsh metaxeirismenwn eidwn gia kainouria apo polal magazia! Me kalypsh thn eggyhsh polloi de noiazontai gia to an 8a poulhsoun (h' 8a agorasoun) metaxeirismeno proion. Omws polles fores ayto exei arnhtiko antiktypo eite sto katasthma, eite ston pelath. Kalo einai na kanete elegxous prin plhrwsete kati gia kainourio!!! H dikaiologia ths eggyhshs einai mia kalosthmenh farsa gia opoious den exoun idea ki empeiria. Exei tyxei na parw kainouria (stok) eidh xwris eggyhsh, alla pote en agnoia mou metaxeirismeno pou pwleitai gia kainourio! Synistw loipon na prosexete tis agores sas PRIN pate sto tameio giati ws gnwston tis perissoteres fores "ouden la8os anagnwrizetai"... Kales agores loipon kai na eiste pio prosektikoi me to opoiodhpote katasthma
neofix Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Υπαρχουν και χειροτερα! Πας σε εστιατοριο και τρως ξαναζεσταμενο φαι χωρις να το ξερεις... μονο που εκει δεν εχει εγγυηση! Καπως ετσι ειναι και σε ΟΛΑ τα μαγαζια. επικρατει η αποψη "δεν ειναι για πεταμα"! Ο δισκος μαλλον ηταν απο λαπτοπ TURBO-X το οποιο εχει γινει επιστροφη (DOA 1 μηνας) λογο καποιου προβληματος (ισως σε οθονη η μητρικη, δε μασ νοιαζει) και επεξεργαστη, μνημη και δισκο τα ξαναπουλησαν και επεστρεξαν το σασι πισω. Αν επαιρνεις μνημη η επεξεργαστη θα καταλαβενες οτι ηταν μεταχειρησμενα; οχι! αν ηταν φορμαρισμενος ο δισκος θα το καταλαβεβες; οχι αν δεν ετρεχες κανα προγραμματακι που να σου διχνει κατι τετοιο... Τα ματια μας 14! Αν το δεις αντικειμενικα εχει λογικη... Απλα θα μπορουσαν να κανουν ενα φορματ... Φιλικα παντα!
dimitris74 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 apla logia paidia, tis mnimes tsekaroume tis epafes, an exoun mpei se mitriki tha exoun toulaxiston kapoia gratsounia, mitrikes oi perissoteres einai kleistes i exoun epano sto socket kapoio aytokollito, skliroi, tsekaroume tis vides an einai xrisimopoiimenoi, sxedon se ola mporoume na to tsekaroume opos eipan kai ta paidia se ola ma ola ta magazia paizoun ayta, kaneis den einai agios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.