marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 prin akoma sizitisis me kapion ypeythino tis eterias gia to provlima pou proekipse..?na vgeis kai na peis edo sto aera..oti sou katevei? Αν μιλάς για μένα' date='αν ψάξεις τα παλιά μου posts,θα δεις ότι τον ένα όροφο της Στουρνάρη τον έχτισα με την τσεπούλα μου εγώ.Τώρα τι συνέβη και άλλαξα σελίδα,μπορείς κάλλιστα να ξανακοιτάξεις πίσω σε μένα... kala re paidia.. kai an o opiosdipote lei ena paramithi...etsi gia na ekdikithei,i gia plaka..ti ftei meta to magazi? να είσαι σίγουρος ότι ξεχωρίζει η εμπάθεια... ego exo pathei kati plakes palioter me alla katastimata..foveres apates!! kai den exo pei kan kati gia ta onoma ta ton magazion dimosia.. Μην ξεχνάς που ζεις,στη χώρα της κομπίνας! giati na pisteyete opindipote piso apo ena user name avatar comiks ?min eiste afeleis... min eiste toso kakoi ..agapate allilous Στο χέρι σου είναι να φιλτράρεις τα ερεθίσματα που δέχεσαι. Μακάρι να ήμασταν αφελείς,αυτή η ρημάδα η καχυποψία που τρέφουμε σε όποιον έχει χώσει το χέρι του στην κωλότσεπή μας φταίει και δεν τον αφήνουμε να μας τον πιάσει όπως μας αρμόζει σαν πρόβατα!!! Τέλος,όλοι αγαπάμε όλους.
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 file marios1957 den apeythinese se mena kai s ayta pou eipa.. to na filtraro oti lei o allos dimosia pou to vlepei olo to internet ti na to kano ego? ego ksero poli kala ti mou ginetai.. pros to paron. se ligo tha sas po ti enoo me ayta pou leo..mipos katalavete..
gherudos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 ANEMOS-V θα ήθελα να ρωτήσω λιγάκι την ηλικία σου αν επιτρέπεις..
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 lipon deite ti enoo...kai an mporeite na filtrarete 6.000.000.000 users http://www.google.gr/search?hl=en&q=+%CE%A4%CE%BF+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF+%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9+%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1...%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CE%BC%CE%B1%CF%82+%CF%84%CE%B1+%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7+&btnG=Google+Search
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 kai ena oliko serch ...Το Πλαισιο πουλαει http://www.google.gr/search?hl=en&lr=&q=+%CE%A4%CE%BF+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF+%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%B5%CE%B9+&btnG=Search
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 rezili kai pagkosmios mia ap tis megaliteres eteries idon pliroforikis ..MPRAVO mas!!
parisb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Rezili pagosmiws ginetai monh ths h etairia. An kanei prakseis pou th rezilevoun poios thn kanei rezili, h idia idia pou energei etsi, h oi pelates ths pou anaferoun akrivws aytes tis prakseis?
Voorhees Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Απαράδεκτο. Μόνο αυτό έχω να πω. Κι εγώ είμαι υπέρ του ΠΛΑΙΣΙΟ γιατί ποτέ δεν μου έδωσε αφορμή για όλα τα παραπάνω. Θα μπορούσα να πω πως είναι το καλύτερο αλλά αυτό δεν έχει σχέση τώρα. Άντε να πάρουμε για το κάθε κατάστημα να κάνουμε ένα τέτοιο θέμα και όταν πάει ο άλλος google για να κάνει ένα search για να βρει αυτό που θέλει να δει τις βλακείες που γράφονται εδώ. Πάρτε το χαμπάρι κανένας δεν είναι τέλειος και στην τελική όποιος αναζητά την τελειότητα ας ανοίξει δικό του κατάστημα να δούμε πόσο καλά θα τα πάει ο ίδιος. Στο ΠΛΑΙΣΙΟ όλοι οι υπάλληλοι είναι απλός εξυπηρετικότατοι.
Voorhees Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Rezili pagosmiws ginetai monh ths h etairia. An kanei prakseis pou th rezilevoun poios thn kanei rezili, h idia idia pou energei etsi, h oi pelates ths pou anaferoun akrivws aytes tis prakseis? Δεν σε πρόλαβα πριν. Αν ο πελάτης δεν το αναφέρει στο κατάστημα που είπαμε κανένας δεν είναι αλάνθαστος τότε ναι το λάθος είναι στον πελάτη.
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μ'αρεσει ρε παιδια που συμφωνείτε , ετσι πρέπει γιατι μπορει να εχει μπει και τ'αφεντικό να διαβάζει το forum , να στείλει τιποτε απολύσεις Σαβ/κυριακό; Λοιπον περα απο την πλάκα, μ'αυτα και μ'αυτα ο anemos απέφυγε ωραια-ωραια την ερώτησή μου πως πρεπει να λέμε την απάτη με τους OEM seagate και τους παλιούς ξεσακούλωτους WD (αυτο δεν ειναι το topic; ) και μας πέρασε και ενα χεράκι να το ξεχάσουμε.... Το καλο με την Ελλαδα ειναι οτι υπάρχουν σταθερές αξίες, πάντα θα βρεις τα πρόβατα για να κανεις τον τσομπάνη! :p
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 mipos theleis edo ..na sou po ena-ena ta magazia pou dinoun anoixtous diskous? mnimes kartes..ktl? de to kano file mou ... me onomata .. ena tha sou po oti to kanoun perisotero ta mikromagazakia kata 99% pios tha me diapseusei? EMPROS ...
gusd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 δεν καταλαβαίνω αυτήν την εμμονή σου φίλε μου με τους ΟΕΜ σκληρούς.έχουμε ΟΕΜ ποντίκια,πληκτρολόγια,μητρικές,κάρτες γραφικών.αλλα ΟΕΜ σκληρούς ΔΕΝ έχουμε!δηλαδή εγώ που αγοράζω σκληρούς από το κατάστημά μου είμαι χαζός;δηλαδή ότι είναι σε σακουλάκι δεν μας κάνει;σας λέω ότι οι μνήμες κ οι δίσκοι κ τα cd/dvd που έρχονται είναι σε συσκευασίες bulk!τα έχω δεί προσωπικά!τα κιβώτια που φέρνει η seagate και η κάθε εταιρεία είναι με bulk προϊοντα!το ξέρετε ότι τον ίδιο σκληρό αν δεν τον πάρετε σε σακουλάκι θα τον πληρώσετε πιο ακριβό;δεν θέλει όλος ο κόσμος retail κουτιά!το βλέπω κάθε μέρα όταν πουλάω ένα εσωτερικό modem 10 ευρώ bulk, ενώ το retail το δίνουμε 15 ενώ κατα τα άλλα το περιεχόμενο είναι ίδιο!κ όλες αυτές οι προτάσεις όπως το έξτρα προσωπικό ασφαλείας ή εγκαταστάσεων δεν με πειράζουν καθόλου προσωπικά!το αντίθετο μάλιστα!θα μας εξυπηρετούσαν εμάς τους υπαλλήλους!το θέμα ειναι:θέλει πραγματικά ο καταναλωτής να επιβαρυνθεί με το έξτρα κόστος;γιατι αύξηση κόστους σημαίνει αύξηση τιμών.κ ήδη το πλαίσιο έχει ένα τεράστιο κόστος συντήρησης όπως είναι
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 to thema eine oti an kapios thelei na diamartirithei ,mporei dia tou nomou kai oxi na vriskei ena dimofiles site (gia sou insomnia) kai na polemaei etsi.. an kapios exei apodikseis sta xeria tou as tis dimosieusei se kanalia & radio & edo akoma.. kai ola na eine nomima kai orea.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.