sboo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μόλις παρέλαβα στην δουλειά ένα πακέτο με πράγματα που είχαμε παραγγείλει από το Πλαίσιο... Μέσα στην παραγγελία είχα και ένα vga splitter για να μοιράσω το σήμα μεταξύ οθόνης και projector. Ανοίγοντας την συσκευασία του splitter βγαίνει από μέσα μία αναφορά από το service που φαίνεται ότι το εν λόγω splitter ήταν στην κατοχή άλλου πελάτη (έχει μέσα τα πλήρη στοιχεία) και ότι το εν λόγω έχει 2 καμμένες εξόδους, από τις 4 διαθέσιμες!!! έλεος!!! Τα περισσεύματα του service τα ξαναπουλάνε??? Ξέρει κανείς το τηλέφωνο του ΙΝΚΑ?
Haros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 11721 ama den exei allaxei tha pisteba oti isws na einai ena lathos alla exoun anaferthei kai diafora alla tetoia peristatika.. apo poio plaisio?
sboo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Η παραγγελία έγινε μέσω internet, οπότε και η αποστολή θα έγινε από το αντίστοιχο τμήμα στην Αθήνα. Έχω και τα στοιχεία του τεχνικού που το έλεγξε... Τελικά δεν παίζονται οι τύποι...
Voorhees Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το Πλαίσιο. Πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα και στην ώρα τους. Το μεγάλο μου πρόβλημα σε εμέα είναι το e-shop.gr που όσο πάει μας γράφουν όλο και περισσότερο.
sa1901 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το Πλαίσιο.Πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα και στην ώρα τους. Το μεγάλο μου πρόβλημα σε εμέα είναι το e-shop.gr που όσο πάει μας γράφουν όλο και περισσότερο. To πρόβλημα με το e-shop είναι μόνο στο RMA. Στις αγορές είναι άψογοι.
red30 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ο Σκοτωμένος (Πλαισιο) με τον Πεθαμένο (Eshop) παλεύουν για την 1η θέση Και διαιτητής ο νεκρός.... (η τσέπη μας) :p
nmtray2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Τι λετε ρε παιδια? Αγορασα απο το Πλαισιο ενα ανεμιστηρακι 8χ8 και ηταν αψογο. Πολυ ομορφο και το εχω 3 μερες και δουλευει ακομα. Βεβαια, cpu αγορασα απο Γερμανια αλλα αυτο ειναι αλλο πραγμα. Μαλιστα οταν την στειλαν σπιτι, νομισα οτι βαλαν σ'ενα κουτι το μισο μαγαζι αλλα βρηκα μεσα μονο τη cpu. Επισης απο το πλαισιο αγορασα και Sata καλωδιο 1m γιατι δεν ειχαν μικροτερο και το χρειαζομουνα. (Τωρα τι να το κανω 1 μετρο καλωδιο μεσα στο κουτι αυτοι στο πλαισιο ξερουνε)
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 xaxaxaxaxa. Agorasa ton anemisthra leei apo to Plaisio, alla th CPU apo allou :grin: Axaxaxaxa. E, ean sou dinane metaxeirismeno anemisthra, lypamai alla 8a hsouna aksios ths tyxhs sou :razz: :razz:
marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ο Σκοτωμένος (Πλαισιο) με τον Πεθαμένο (Eshop) παλεύουν για την 1η θέση Και διαιτητής ο νεκρός.... (η τσέπη μας) :p Αρχίζω να σε (ξανα)συμπαθώ...
dpolal Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Τι λετε ρε παιδια?Αγορασα απο το Πλαισιο ενα ανεμιστηρακι 8χ8 και ηταν αψογο. Πολυ ομορφο και το εχω 3 μερες και δουλευει ακομα. Στις 13 μέρες τα ξαναλέμε..... :grin: :grin: :grin: :grin: Επισης απο το πλαισιο αγορασα και Sata καλωδιο 1m γιατι δεν ειχαν μικροτερο και το χρειαζομουνα. (Τωρα τι να το κανω 1 μετρο καλωδιο μεσα στο κουτι αυτοι στο πλαισιο ξερουνε) Eχμμμμμ, υπάρχουν και άλλα (πάρα) πολλά μαγαζιά με καλώδια ξέρεις. Ρωτάμε και αλλού αν δεν έχει στο μέγεθος που θέλουμε. :wink:
Voorhees Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 To πρόβλημα με το e-shop είναι μόνο στο RMA. Στις αγορές είναι άψογοι. Νομίζεις... Την έχω πάθει και γι' αυτό το είπα κιόλας.
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Αρχίζω να σε (ξανα)συμπαθώ... ε! καμια φορά ανάβουν τα αίματα, περασμένα ξεχασμένα
REDBOUL Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Paidia opoio magazi mporei na einai....vlepetai apath,prospatheia na mas eksapathsoyn kateytheian kataggelia sto INKA.......
theo37 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 σιγά μην κολλήσουν στα μεταχειρισμένα,αφού κάποιοι πουλάνε ληγμένα τρόφιμα,με επιπτώσεις στην υγεία στα pc θα κολλήσουν!!!!
^ACID_BURN^ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Κάθε φορά οι ίδιες συζητήσεις νομίζω! Ακρη δε θα βγεί ποτέ. Στην Ελλάδα είμαστε και την αγαπάμε όσο και αυτά που κάνουμε..! Ολοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.