Προς το περιεχόμενο

Το Πλαισιο πουλαει μεταχειρισμενα...και μας τα χρεωνει για καινουργη ???........ΕΛΕΟΣ

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγώ, αγόρασα σήμερα από Πλαίσιο την ASUS nVidia V9999 ULTRA - 256MB στα 300?

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=220983&Merchant_Id=1&sts_cid=3#

Είχα στείλει έναν δικό μου άνθρωπο να την πάρει. Όταν την έφερε στο σπίτι, διαπίστωσα ότι το σακουλάκι της κάρτας ήταν εμφανώς σκισμένο (στο σημείο που είναι κολλημένη η ταινία, τρύπησε το σακουλάκι προφανώς κατά το άνοιγμα).

Η κάρτα ήταν η μοναδική στο κατάστημα και μάλιστα μία από τις 2 τελευταίες στα καταστήματα της Αθήνας. Είχα πάει ήδη σε 2 και την βρήκα στο 3ο.

Την έβαλα πάνω στο μηχάνημα και παίζει κανονικά. Πείτε μου ... εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;

:-?

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως πρέπει να βελτιωθεί και πιστεύω ότι αναγκαστικά θα βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσίων που παρέχοντα απ τα καταστήματα υπολογιστών, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγο καιρό έρχονται Dixons,Media Markt μεταξύ άλλων και ο ανταγωνισμός θα είναι αμείλικτος και οι κακές υπηρεσίες (η πώληση μεταχειρισμένων για καινούργια για παράδειγμα) θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στις πωλήσεις τους. Οπότε θα συνετιστούν θέλοντας και μη. Οψόμεθα...

Δημοσ.
Πάντως πρέπει να βελτιωθεί και πιστεύω ότι αναγκαστικά θα βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσίων που παρέχοντα απ τα καταστήματα υπολογιστών, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγο καιρό έρχονται Dixons,Media Markt μεταξύ άλλων και ο ανταγωνισμός θα είναι αμείλικτος και οι κακές υπηρεσίες (η πώληση μεταχειρισμένων για καινούργια για παράδειγμα) θα έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο στις πωλήσεις τους. Οπότε θα συνετιστούν θέλοντας και μη. Οψόμεθα...

Μακάρι, ελπιζω να μη μας δουνε κι αυτοι ως την μπανανία της Ευρώπης και πουλάνε 50% ακριβότερα απο Αγγλία (βλ. ΙΚΕΑ) .. ή απο την άλλη μη μας ξεφορτώνουν τα refurbished και τα δείγματα ολης της Ευρώπης (βλ. Praktiker και κυριως ΜΑΚΡΟ)

Κριμα ειναι κι αυτοι ρε παιδια, που να τα δώσουν τα χαλασμένα τους; Στο Ιρακ;

Δημοσ.
Πείτε μου ... εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου;

:-?

ton stavro mas na pane ola kala :D ama s pane ola kala, den

exeis kapio logo na tus katigorisis gia kati (diladi kai pali exeis

alla toulaxiston de pigan ta leuta sou tsampa opws se dikes

mas periptoseis..)

to kalitero pou mporis na kaneis einai na pas sto katastima

pou tin agorases na zitisis na allaxthei kai na tus peis oti den

tin exis xrisimopoihsei (an thelun as ti testarun).

an pali se paroun me t amoutra kai sou poun den tin alazume

pestous apla oti to inka tha edine ta panta gia na tus

kinigisei ;)

Δημοσ.
.. ή απο την άλλη μη μας ξεφορτώνουν τα refurbished και τα δείγματα ολης της Ευρώπης (βλ. Praktiker και κυριως ΜΑΚΡΟ)

Για computer parts αναφέρεσαι;;;;;;; :confused:

Δημοσ.

ρε μαγκες εγω ειχα παρει εναν 80 wd το καλοκαιρι και ηταν ορθανοιχτο το σακουλι.οταν πηγα σπιτι να κανω φορματ το κανονικο μου εβγαλε οτι ο δισκος ειναι κατεστραμενος,και ετσι εκανα το γρηγορο και το περασε κανονικα.τωρα φταιει ο δισκος ή εγω??????????????

Δημοσ.
ρε μαγκες εγω ειχα παρει εναν 80 wd το καλοκαιρι και ηταν ορθανοιχτο το σακουλι.οταν πηγα σπιτι να κανω φορματ το κανονικο μου εβγαλε οτι ο δισκος ειναι κατεστραμενος,και ετσι εκανα το γρηγορο και το περασε κανονικα.τωρα φταιει ο δισκος ή εγω??????????????

Άλλο κατεστραμένος και άλλο αφορμάριστος φίλε...

Μάλλον ήταν καθαρός ο δίσκος και απλά σε ειδοποίησε οπότε έφτιαξε partition και τον φορμάρισες μετά...

Εντάξη δεν είναι τώρα;;;;; :?

Δημοσ.

me to xristi panoramix mpika katalathos>

egw to egrapsa prin.

ναι που λες δουλευει μια χαρα αλλα με τρομαξε λιγο

Δημοσ.
me to xristi panoramix mpika katalathos>

egw to egrapsa prin.

ναι που λες δουλευει μια χαρα αλλα με τρομαξε λιγο

Για μεγαλύτερη σιγουριά, αν και δεν είναι αναγκαίο, κατεβάζεις από το site της WD ένα tool που έχουν για να κάνεις έναν έλεγχο στο δίσκο (σε επίπεδο hardware) και έχεις το κεφάλι σου (ποιό :grin: ) ήσυχο. :)

Δημοσ.

loipon.... an kai de mpika ston kopo na diavaso ola ta post... tha apantiso sto proto... pou itan kai i arxi toy oloy.....

oi diskoi den einai metaxeirismenoi....

to sakoylaki skizetai gia na diavastei o kodikos toy kathe komatioy eidi apo tin apothiki kai oxi apo to katastima....

oi paraggelies ginonte mazika kai apo tin etaitia erxonte anakatemenoi.... opote o monos tropos na vreis pios diskos einai ti... einai n a anoixtei to sakoulaki... etsi apofeygonte kai ta lathoi... exo doylepsei ekei... , den exo tin anagki n a yperaspisto latoi alla mono na sas doso tin eksigisi... metaxeirismeno tha pareis apo a mpakalika tis geitonias... kai oxi apo ayta t akatastimata... na ksanapo pos to idio ginetai kai sxedon se ola ta eidi...

Δημοσ.

Paidia pisteyw oti ki emeis san katanalwtes prepei na eimaste pio prosektikoi me to ti mas poulane gia na min briskoume to mpela mas.P.x an pane na mas poulisoun skliro disko me skismeno sakoulaki e den eimaste m*l*kes na ton agorasoume.Prepei na ipopsiazomaste perisotero me tetoia katastimata giati telika mono to kerdos tous niazei kai den endiaferontai an tha poulisoun disko metaxeirismeno i kainourio ,ta lefta na pesoun mono.

Δημοσ.
Για computer parts αναφέρεσαι;;;;;;; :confused:

οχι για κομπιουτερικά, αλλωστε δεν έχουν και πολλά πραγματα. Για ηλεκτρικά (τηλεοράσεις κτλ) και λευκες συσκευές κυριως το μάκρο, αλλα και ρούχα κτλ φέρνουν β' διαλογής με ελλατώματα και τα δίνουν κανονικά. Το πρακτικερ δίνει τα δείγματα για κανονικά, αν και τον τελευταίο χρόνο βγάζουν πολλα δείγματα με ειδική τιμή (σωστο αυτο..)

Τα μονά κομμάτια και τις φοβερες προσφορές να τις προσέχετε. ;)

Δημοσ.
οχι για κομπιουτερικά, αλλωστε δεν έχουν και πολλά πραγματα. Για ηλεκτρικά (τηλεοράσεις κτλ) και λευκες συσκευές κυριως το μάκρο, αλλα και ρούχα κτλ φέρνουν β' διαλογής με ελλατώματα και τα δίνουν κανονικά.

Για τα ρουχα το προσυπογράφω κι εγώ. Οι δικοί μου έχουν μαγαζί με ρούχα. Είχε τύχει μια εποχή να πουλάει το Macro ίδιο εξωτερικά προϊον με της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπίας σε παρόμοια με τη χονδρική τιμή (παράλογο εμπορικά). Αν το άνοιγες όμως έβλεπες πως ήταν 2ης ποιότητας. ΔΕΝ είναι τα ελαττωματικά από άλλες χώρες, ούτε μαϊμού. Τα καταστήματα αυτά κάνουν παραγγελίες κατευθείαν στο εργοστάσιο για παρτίδες με χειρότερες προδιαγραφές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...