OPC Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα. Λοιπόν,έχω την Onboard 5.1 κάρτα ήχου της MSI και έχω πρόβλημα με την έξοδο για τα πίσω ηχεία.Έχω κάτι 4.1 ηχεία της Creative και μου δίνει σήμα μόνο στην έξοδο για τα μπροστινά ηχεία.Τα πίσω δεν παίζουν.Έβαλα και τον ενισχυτή και πάλι τα ίδια.Άρα κάποια ρύθμιση του Winamp παίζει. Έψαξα μέσα στα Preferences-Output αλλά τζίφος. Με Media Player και iTunes δεν έχω κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα ?
stefanos_79 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Υπάρχει plugin για το winamp για τη δυλεια που θελεις .Με ένα search στο google θα το βρεις.Δεν ξέρω ακριβως να σου δώσω link γιατί έχω καρτα ήχου audigy 2 με ενεργοποιημμένο πάντα to cmss για surround ήχο και δεν με έχει απασχολήσει το θέμα
Stuff Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 kai ego to eixa afto to provlima me to winamp. Dokimase na valeis to Winamp 5.1 pou einai surround edition.
OPC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δεν ήξερα ότι βγήκε το 5.1.Eγώ είχα το 5.05. Το κατέβασα και παίζει μια χαρά. Thanks guys :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.