xp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Έχω την παραπάνω μητρική και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. έχω εγκαταστήσει τα ΠΑΝΤΑ αλλά δεν μου βγάζει ήχο! με την καμία..! update bios...OK update creative audio drivers...OK update nforce4 drivers...OK update τα παντα...ΟΚ ΗΧΟΣ μηδέν! έχω τα 2.1 (creative Ι-Τrigue 3200) ηχεία τα συνδέω στο line-out...και τίποτα nada...rien..νιιιιιέτ! Γνωρίζει κάποιος τι πως και γιατί??? btw ούτε με το bluetooth έβγαλα άκρη (άλλο κεφάλαιο αυτό)
deathlok Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 update bios ok alla tin exeis tin karta enabled?
xp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 update bios ok alla tin exeis tin karta enabled? ναι man κάπου αλλού βρίσκετε το bug έχω φρικάρει καινουργιο mobo και να μου κάνει άσχετα!
xp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 RTFM MSI reminds you!!! (ναι Σ'εσένα) if u dont want to connect to the front audio header,pins 5 & 6, 9 & 10 have to be jumpered in order to huv signal output directed to the rear audio ports.Otherwise the Line-Out connector on the back panel WILL NOT WORK!!! το ένα λύθηκε...πάμε για το μπλε δοντι τωρα!
overclocker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Τί πρόβλημα αντιμετωπίζεις με το bluetooth?
xp Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Κατα ένα περίεργο τρόπο δεν πάταγε καλά το usb πάνω στην pCi κάρτα. όλα κάπα τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.