andrip Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 πολύ εκνευριστικό πρόβλημα. Έχω κάποια αρχεία τα οποία ενημερώνονται καθημερινά απο κάποια site. Σε μερικά πεδία χρειάζεται να μπουν τιμές όπως 1-2, 3-5... όταν πατάω 1-2 μου το γυρνάει αυτόματα σε ημερομηνία 1 feb, πώς βγαίνει αυτό το πράμα; Ξέρω οτι μπορείς να γράψεις '1-2 και το πιάνει 1-2 έτσι αλλα δε το γράφω εγώ τα παίρνω απο το ιντερνετ οπότε...
islas canarias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 πολύ εκνευριστικό πρόβλημα. Έχω κάποια αρχεία τα οποία ενημερώνονται καθημερινά απο κάποια site. Σε μερικά πεδία χρειάζεται να μπουν τιμές όπως 1-2' date=' 3-5... όταν πατάω 1-2 μου το γυρνάει αυτόματα σε ημερομηνία 1 feb, πώς βγαίνει αυτό το πράμα; Ξέρω οτι μπορείς να γράψεις '1-2 και το πιάνει 1-2 έτσι αλλα δε το γράφω εγώ τα παίρνω απο το ιντερνετ οπότε...[/quote'] dexi click kai FORMAT CELL apo ekei pas sto tab NUMBER kai dineis NUMBER, i GENERAL, i TEXT (profanws einai san DATE to adistoixo keli). mallon afto einai i lisi sou, alla psaxe ligo me to FORMAT CELL/NUMBER kai tha to diorthoseis.
andrip Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 psakse ligo sto autocorrect δεν ήταν αυτό dexi click kai FORMAT CELL apo ekei pas sto tab NUMBER kai dineis NUMBER, i GENERAL, i TEXT (profanws einai san DATE to adistoixo keli). mallon afto einai i lisi sou, alla psaxe ligo me to FORMAT CELL/NUMBER kai tha to diorthoseis. δεν είναι ούτε αυτό όταν πατάς 1-2 και σου βγάζει 1 feb έχει ήδη αλλάξει και η τιμή του κελιού σε 1/2/2005 οπότε όταν το μετατρέπεις σε text σου βγάζει ένα ασχετο νούμερο. Αν τροποποιήσεις απο πριν τα κελιά δηλαδή τα διαλέξεις όλα και τα κάνεις text αν γράψεις 1-2 το δέχετε, αλλα όταν τα παίρνω απο το ιντερνετ πάλι ημερομηνίες γράφει γκρρρρρρρ
islas canarias Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 δεν ήταν αυτό δεν είναι ούτε αυτό όταν πατάς 1-2 και σου βγάζει 1 feb έχει ήδη αλλάξει και η τιμή του κελιού σε 1/2/2005 οπότε όταν το μετατρέπεις σε text σου βγάζει ένα ασχετο νούμερο. Αν τροποποιήσεις απο πριν τα κελιά δηλαδή τα διαλέξεις όλα και τα κάνεις text αν γράψεις 1-2 το δέχετε' date=' αλλα όταν τα παίρνω απο το ιντερνετ πάλι ημερομηνίες γράφει γκρρρρρρρ[/quote'] mporeis na kaneis ena copy k na to steileis [email protected] na to dw?
andrip Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 λοιπόν πήγαινε στο excel data/import external data/new web query και βάλε διεύθυνση andrip.no-ip.info/text1.txt έχω γράψει 1-2 διάλεξε το και θα στο βγάλει 1 feb στο excel
andrip Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ΛΥΘΗΚΕ!!! Στο new web query στα options έχει επιλογή Disable Date Rocognitions!!! Ένα τικ ήθελε To αφήνω λοιπόν για αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα θενκς που ασχοληθήκατε
dour46 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Exw to idio akrivos provlima, alla exw elliniko office. Mipos mporeis na mou peis pou akrivws vriskw to menou pou anafereis pio panw?
andrip Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 κοίτα λογικά πρέπει να ειναι στα ελληνικά δεδομένα/εισαγωγή εξωτερικών δεδομένων/νέο ερώτημα μετά πάνω δεξιά επιλογές κι έχει μια επιλογή λογικά θα λέει κάτι σαν απενεργοποίηση αναγνώρισης ημερομηνιών
--b}{d-- Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Α ρε ινφομπετάκια τι συστήματα ετοιμάζεις πάλι; :idea: kalligator εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.