Προς το περιεχόμενο

Α ρε Η9k,τι μας έκανες με τις Αγγελίες!

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε προλαβα με το report!:wink:

απλα να ειμαστε και λιγο δικαιοι!

αλλος εφαγε ban για τον ιδιο λογο...

εντυπωση παντως μου κανει ρε παιδι μου που σχετικα παλια μελη προσπαθουν να μοσχοπουλησουν την συνδεση του RAM!:roll:

• Super Moderators
Δημοσ.

Η αγγελία διαγράφεται για παράβαση των Κανόνων του forum των Αγγελιών.

Για την ιστορία, ένα μέλος πωλούσε προς 15 ευρώ την προσφορά που είχε το περιοδικό RAM για 3μηνη σύνδεση DSL με το δίκτυο της HOL. Εκτός από το παντελώς ανήθικο του θέματος (παίρνω κάτι δωρεάν και το πουλάω για να βγάλω κέρδος), τούτο απαγορεύεται από τους Κανόνες καθώς αποτελεί μεταπώληση αγαθού (υπηρεσίας).

Σε επόμενο παρόμοιο κρούσμα, το μέλος θα απομακρυνθεί δια παντός από το forum (μόνιμο ban).

[...]

εντυπωση παντως μου κανει ρε παιδι μου που σχετικα παλια μελη προσπαθουν να μοσχοπουλησουν την συνδεση του RAM!:roll:

Δυστυχώς η απληστία δεν έχει όρια... :(

Δημοσ.

paredwse το link με τους κανόνες που έδωσες ζητάει login!

Εχω μια απορία, όλοι κατανοούμε την απόπειρα "κερδοσκοπίας" αλλα τυπικά ποιο είναι το παράπτωμα?

Αν έλεγε κάποιος πως πουλάει το συγκεκριμένο τεύχος του RAM θα ήταν κατακριτέος? Για να το θέσω καλύτερα, αν το πούλαγε φθηνότερα απο την τιμή πώλησης (πχ 4 ευρώ) θα υπήρχε πρόβλημα?

Αν το πούλαγε ακριβότερα και αυτό συνιστά το πρόβλημα, αν βάλω αγγελία και πώ πως πουλάω το τεύχος 1 του περιοδικού ΠΤΗΣΗ πχ 200 ευρώ θα φάω ban?

Το περιοδικό αυτό απ'όσο ξέρω δεν διατίθεται πλέον προς πώληση, εφόσον η προσφορά είναι μέρος του για ποιο λόγο το κατακρίνουμε?

Αν ο λόγος είναι πως δεν επιτρέπονται να πωλούνται δώρα (ή "δώρα") περιοδικών πχ αμα βάλω αγγελία "πωλείται τσάντα madame figaro" 15 ευρώ θα φάω ban?

Αν μη τι άλλο σας προβλημάτισα, ή έστω σας ζάλισα :P

Δημοσ.

τυπικά ούτε το 1ο τεύχος του περιοδικού ΠΤΗΣΗ μπορείς να πουλήσεις. Θα έχουν κάποιο αποκλειστικό αντιπρόσωπο ο οποίος λογικά δεν είσαι εσυ (λες;; ), εκτός βέβαια αν δεν υπάρχει πλέον ούτε το περιοδικό, εκδόσεις μπλα μπλα

και αν κάποιος θέλει οποιδήποτε τεύχος μπορεί να απευθυνθεί στο περιοδικό και να είσαι σίγουρος οτι έχουν απόθεμα πολλών μηνών πριν, εμένα τουλάχιστον μου έχει τυχει

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse το link με τους κανόνες που έδωσες ζητάει login!

Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στον browser σου; Σε Safari δουλεύει μια χαρά. :)

Εχω μια απορία, όλοι κατανοούμε την απόπειρα "κερδοσκοπίας" αλλα τυπικά ποιο είναι το παράπτωμα?

Ουσιαστικά υπάρχουν κάποια minimum όρια τα οποία δεν ανέχεται το forum.

Τυπικά σε παραπέμπω στους Κανόνες του forum των Αγγελιών. :)

Αν έλεγε κάποιος πως πουλάει το συγκεκριμένο τεύχος του RAM θα ήταν κατακριτέος? Για να το θέσω καλύτερα, αν το πούλαγε φθηνότερα απο την τιμή πώλησης (πχ 4 ευρώ) θα υπήρχε πρόβλημα?

Όχι φυσικά, η μεταπώληση με σκοπό το κέρδος είναι το πρόβλημα. Απαγορεύεται αυστηρά.

Αν το πούλαγε ακριβότερα και αυτό συνιστά το πρόβλημα, αν βάλω αγγελία και πώ πως πουλάω το τεύχος 1 του περιοδικού ΠΤΗΣΗ πχ 200 ευρώ θα φάω ban?

Δεν πωλούσε το περιοδικό, πωλούσε την προσφορά που δινόταν ΔΩΡΕΑΝ μαζί με το περιοδικό. Άλλο το 'να, άλλο τ' άλλο.

Και όσον αφορά τα πρώτα τεύχη περιοδικών που κυκλοφορούν χρόνια, έχουν κάποια συλλεκτική αξία που σίγουρα είναι σαφώς υψηλότερη από την αναγραφόμενη στο εξώφυλλό τους, όπως αυτό το παράδειγμα. ;)

Το περιοδικό αυτό απ'όσο ξέρω δεν διατίθεται πλέον προς πώληση, εφόσον η προσφορά είναι μέρος του για ποιο λόγο το κατακρίνουμε?

Βλ. απαντήσεις μου πιο πάνω.

Αν ο λόγος είναι πως δεν επιτρέπονται να πωλούνται δώρα (ή "δώρα") περιοδικών πχ αμα βάλω αγγελία "πωλείται τσάντα madame figaro" 15 ευρώ θα φάω ban?

Ναι.

Αν μη τι άλλο σας προβλημάτισα, ή έστω σας ζάλισα :P

Όχι. :)

Δημοσ.

Tελικα το μεγαλο μαραζι του Μαριου1957 ειναι οτι εγινε αλλαγη στις αγγελιες .

Στο επομενο κρουσμα βλεπω να ανοιγει τοπικ με υπογραφες συμπαραστασης ...

Δημοσ.

Καλύφθηκα απο τις απαντήσεις και νομίζω πως είχα ξαναρωτήσει κάτι παρόμοιο (και μου είχατε ξανααπαντίσει :P)

Ουσιαστικά αυτό που απαγορευεται στις αγγελίες είναι η πώληση αγαθών που αγοράστηκαν ή αποκτήθηκαν επι τούτου για να πουληθούν, σωστά? Αντικείμενα που έχουν αγοραστεί αλλα πωλούνται σαν μεταχειρισμένα επιτρέπεται να πωληθούν, οπότε φαντάζομαι με αυτή τη λογική το 1ο τευχος του περιοδικού ΠΤΗΣΗ που δεν είναι διαθέσιμο πλέον (το έχω!) ή το πρώτο Playboy (δεν το έχω :( ) μπορούν να πωληθούν καθώς δεν αγοράστηκαν για κερδοσκοπικούς λόγους, απλώς δε τα χρειάζομαι πια και τα πουλάω.

Καταλαβαίνω πως τα όρια ίσως να μπερδεύονται (πχ να είχα αγοράσει το πρώτο τευχος του playboy για να το πουλήσω μετα απο 40 χρόνια ακριβά) αλλα προφανώς σαν παμπάλαιο μέλος έχω εμπιστοσύνη στους mods για την εφαρμογή κοινής λογικής.

Η απορία όμως που έχω ακόμα είναι τι θα κάνω τις 20 τσάντες madame figaro και τα 18 παρεό του Glamour, paredwse θες κανένα? :P

(merci για της απαντήσεις ;) )

YΓ. το λινκ δε μου άνοιγε επειδή έχω ρυθμισμένο το cookie για http://www.insomnia.... και όχι http://insomnia.gr......, ευτηχώς που το κατάλαβα εγκαίρως αλλιώς θα με βλέπατε εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...