Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα DVI

stefanos_79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το θέμα έχει ως εξής:ένας φίλος μου έχει την 6800gt και μια 19tft Sony συνδεμένη με dvi.Οταν ο υπολογιστής είναι κλειστος και πατάμε το κουμπί για εκκίνηση άνάβει αλλά στην οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα και μετα απο λιγο η οθόνη βγάζει το μην. no input device.Βρισκομενοι σε αυτή την κατασταση δεν σβήνουμε τελείως τον υπολογιστή αλλα πατάμε το κουμπι του restart και εκκινεί κανονικά ο υπολογιστής χωρία κανενα κόλημα.Κλείνουμε τον υπολογιστη κανονικά ,εκκίνηση ...και πάλι τα ίδια no input device παταμε restart μπαινει κανονικά..!!!!.Η οθόνη έχει 2 θύρες dvi αλλάζουμε την θύρα και πάλι τα ίδια , συνδέουμε την οθονή με την κανονική vga θύρα και όλα οκ.Τι συμβάινει λέτε να έχει πρόβλημα το dvi της καρτας γραφικών (μόνο ένα εχει)?Αλλά γιατί φορτωνει κανονικά το pc μονο με restart?Μήπως πρεπει να κανουμε καμια ρύθμιση απο bios?.Το τροφοδοτικο είναι 400w ,γιατι σε μια φάση σκέφτκα μήπως δεν μπορεί να δώσει αρκετή ένεργεια στην κάρτα κατα την εκκίνηση..τι αν πω δεν ξέρω..Η οθόνη δεν έχει πρόβλημα γιατι είναι τεσταρισμενη και σε άλλο μηχανημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα ανάβεις τον υπολογιστή ή την οθόνη;

Μερικές οθόνες ψάχνουν στο ξεκίνημά τους να βρούν αυτόματα από πού έχουν είσοδο οπότε έως ότου δώσει το pc σήμα η οθόνη έχει ήδη ψάξει και δεν βρίσκει πουθενά σήμα με αποτέλεσμα να γυρνά στην default ρύθμιση που προφανώς έιναι η VGA.

Μήπως στην οθόνη υπάρχει ρύθμιση για την default ρύθμιση εισόδου; (VGA ή DVI)

Ε θεωρητικα επαρκει το 400αρι τροφοδοτικο για μια 6800GT(εστω και αν εχει 350W πραγματικα...).Ποιο μοντελο εχει?Γιατι εγω εχω μια Sony HS74P και πρωτα ανοιγω το pc, αμεσως οθονη, βγαζει μηνυμα no input και μετα απο 2-3'' ολα οκ.

Ε θεωρητικα επαρκει το 400αρι τροφοδοτικο για μια 6800GT(εστω και αν εχει 350W πραγματικα...).Ποιο μοντελο εχει?Γιατι εγω εχω μια Sony HS74P και πρωτα ανοιγω το pc, αμεσως οθονη, βγαζει μηνυμα no input και μετα απο 2-3'' ολα οκ.

Υπάρχει κανένας συγκεκριμένος λόγος που ανοίγεις την οθόνη μετά το PC; :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...