Προς το περιεχόμενο

seagate αντιπροσωπία

linux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει αντιπροσωπία της seagate για σκληρούς δίσκους στην Ελλάδα κι αν ξέρει κάποιο τηλέφωνο.

Έχει στείλει κάποιος από εσάς χτυπημένο σκληρό δίσκο σε εγγύηση και αν ναι πόσο καιρό πήρε για την αντικατάσταση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Απο ότι ξέρω δεν έχει κάποια αντιπρωσωπεία στην ελλάδα (δεν ειμαι και σίγουρος) το καλύτερο θα ήταν να στείλεις τον δίσκο σου με RMA αν φυσικά ειναι μέσα στην εγγύηση,

Δημοσ.

τον στελνεις πακετο εξωτερικο και ειναι το πιο γρηγορο που μπορεις να κανεις παρα να περιμενεις οτιδηποτε απο ελλαδισταν.

Δημοσ.

τον στελνεις πακετο εξωτερικο και ειναι το πιο γρηγορο που μπορεις να κανεις παρα να περιμενεις οτιδηποτε απο ελλαδισταν.

Ακριβός όπως τα λέει ο poulinos πλέον ποιο πολύ αξίζει να τα στέλνεις κατευθείαν για rma στο εξωτερικό στην εταιρία πάρα εδώ

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Συγνωμη που ξεαθαβω το τοπικ, αλλα εχω μια απορια. Τα εξοδα αποστολης σε περιπτωση RMA ποιος τα χρεωνεται? μιας και οπως προειπατε δεν υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπεια στην ελλαδα....

Δημοσ.

Αναλόγως την πολιτική της εταιρια!!

Εγω δύο φορες έχω κανει δουλειά κατευθείαν με μαμα εταίρεια!!

Μια με την saphire οπου πλήρωσα έξοδα αποστολής και μετα αυτοι πληρωσαν τα έξοδα αποστολής της καρτας αντικαταστασης!!

Και μία φορα με την microsoft για ένα mouse των 50Ε οπου δεν μου ζητησαν καν αποστολη του ελλατωματικού και μοθ έστειλαν το προιν αντικατάστασης με δικα τους εξοδα! (thats what i call service και εταιρια που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της!)

Δημοσ.

Συγνωμη που ξεαθαβω το τοπικ, αλλα εχω μια απορια. Τα εξοδα αποστολης σε περιπτωση RMA ποιος τα χρεωνεται? μιας και οπως προειπατε δεν υπαρχει ελληνικη αντιπροσωπεια στην ελλαδα....

οτι ισχυει και με western digital οσο ξερω.στελνεις τον δισκο με δικα σου εξοδα στο εξωτερικο και στον στελνουν πισω με δικα τους εξοδα αυτοι.αν τον στειλεις με ελτα δεν ειναι παραπανω απο 6-7 ευρω τα εξοδα.

Δημοσ.

sshot394.jpg

....?

επειδη εχει ξαναγινει θεμα και ενας αλλος μου ελεγε καλα πως εστειλες δισκο με 6-7 ευρω εξω να πω οτι τον δισκο τον εβαλα σε κουτακι και μεσα bubbles και το εστειλα σαν ενα απλο δεμα.ουτε συστημενο ουτε Priority ουτε δεν ξερω τι.εννοειται βεβαια οτι επειδη δεν ειναι συστημενο δεν ειναι με tracking number οτι αμα χαθει την εκατσες.2-3 φορες εχω στειλειδεν χαθηκε.ειναι στο χερι του καθενος το ρισκο αυτο.απλα αν ειναι να δωσω για δισκο που κανει 30 ευρω 20 ευρω ταχυδρομικα καλυτερα να τον στειλω απλο δεμα και αν χαθει χαθηκε παρα να πληρωσω σε ταχυδρομικα ενα δευτερο δισκο.ειχα στειλει μια φορα ενα 2,5αρι που δεν εχει βαρος και αλλη μια φορα εναν 3,5.βεβαια πανε και καμποσα χρονια που σιγουρα οι τιμες ηταν ποιο φτηνα.πρεπει να ηταν επι εποχη 18-19 φπα.anyway.σιγουρα ειναι πιο ακριβα τωρα αλλα tracking Κτλ ειναι καμποσα λεφτα.

και επισης μιλαμε παντα για elta.ουτε ταχυμεταφορες elta ουτε καποιο αλλο courrier που σου τον πιανουν ατελειωτα και δινεις για απλο δεμα ελλαδα 13 ευρω πχ για ενα κιλο.

Δημοσ.

Πουλ, δε μ' έπιασες καθόλου : Η πικ δείχνει γενικά τις τιμές στις αποστολές δεμάτων εξωτερικού (κατάλογος ΕΛΤΑ εννοείται). Στον οποίον όπως βλέπεις, η μικότερη τιμή για "χώρες εκτός ΕΕ" και χωρίς "προτεραιότητα" (= "Β' προτεραιότητας") είναι κοντά στα 26 Γιούργια, για 1 κιλό. Και η γενικά μικρότερη είναι στα 20...

Είσαι από τα άτομα που δεν το συζητάω για την αξιοπιστία του λόγου τους, οπότε δεν αμφιβάλλω γι' αυτό που λες πως πλήρωσες. Ο κατάλογος όμως λέει τα δικά του, όπως βλέπεις. Άρα, τί παίζει;

Δε πλοτ θίκενς περισσότερο μάλιστα, αν δει κανείς τιμές "επιστολικού ταχυδρομείου" :

elta.jpg

...όπου στην κατηγορία "ακανόνιστα", στο ένα κιλό, οι τιμές είναι λιγότερο κι από 50% ... Ίσως έφυγαν ως τέτοια τα δικά σου. Οι τιμές περίπου συμφωνούν.

Αναρωτιέμαι όμως, αν είναι έτσι, τί είναι αυτό που διαφοροποιεί ένα "πακετάκι" από ένα άλλο, ώστε να υπαχθεί είτε στη μία κατηγορία είτε στην άλλη.... (=κατηγορία "δεμάτων" και κατηγορία "επιστολικού ταχυδρομείου").

* ...το "συστημένο" πάντως, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αντικειμένου αποστολής, είναι +2.5€ . Δεν πρόκειται για τρελά λεφτά. Κι εκτός του ότι "αξίζει" τον κόπο (όχι ότι δεν "χάνονται" και συτημένα), το έχουν, αν δεν κάνω λάθος, ως ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ οι δισκοεταιρίες, το να τους στείλεις έτσι τον δίσκο. Από την δική σου εμπειρία, δεν στον γυρίσαν πίσω, αλλά βασίζεσαι να το προτείνεις να μην το στείλει ένας 3ος συστημένο...;

Δημοσ.

Πουλ, δε μ' έπιασες καθόλου : Η πικ δείχνει γενικά τις τιμές στις αποστολές δεμάτων εξωτερικού (κατάλογος ΕΛΤΑ εννοείται). Στον οποίον όπως βλέπεις, η μικότερη τιμή για "χώρες εκτός ΕΕ" και χωρίς "προτεραιότητα" (= "Β' προτεραιότητας") είναι κοντά στα 26 Γιούργια, για 1 κιλό. Και η γενικά μικρότερη είναι στα 20...

Είσαι από τα άτομα που δεν το συζητάω για την αξιοπιστία του λόγου τους, οπότε δεν αμφιβάλλω γι' αυτό που λες πως πλήρωσες. Ο κατάλογος όμως λέει τα δικά του, όπως βλέπεις. Άρα, τί παίζει;

Δε πλοτ θίκενς περισσότερο μάλιστα, αν δει κανείς τιμές "επιστολικού ταχυδρομείου" :

...όπου στην κατηγορία "ακανόνιστα", στο ένα κιλό, οι τιμές είναι λιγότερο κι από 50% ... Ίσως έφυγαν ως τέτοια τα δικά σου. Οι τιμές περίπου συμφωνούν.

Αναρωτιέμαι όμως, αν είναι έτσι, τί είναι αυτό που διαφοροποιεί ένα "πακετάκι" από ένα άλλο, ώστε να υπαχθεί είτε στη μία κατηγορία είτε στην άλλη.... (=κατηγορία "δεμάτων" και κατηγορία "επιστολικού ταχυδρομείου").

* ...το "συστημένο" πάντως, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αντικειμένου αποστολής, είναι +2.5€ . Δεν πρόκειται για τρελά λεφτά. Κι εκτός του ότι "αξίζει" τον κόπο (όχι ότι δεν "χάνονται" και συτημένα), το έχουν, αν δεν κάνω λάθος, ως ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ οι δισκοεταιρίες, το να τους στείλεις έτσι τον δίσκο. Από την δική σου εμπειρία, δεν στον γυρίσαν πίσω, αλλά βασίζεσαι να το προτείνεις να μην το στείλει ένας 3ος συστημένο...;

αυτο που δεν μπορω να θυμηθω ειναι αν το εστειλα σαν δεμα η οχι.νομιζω το ειχα βαλει σε κουτακι και οχι απλα se bubble φακελο αλλα δεν ειχα παει στα δεματα αλλα στα γραμματα αφου ηταν μικρο κουτακι.δεν το ειχα βαλει ουτε συστημενο ουτε τιποτα.σαν κανονικο γραμμα πχ στην γερμανια που ηταν.το ιδιο και με τον 2,5αρη αλλα ο 2,5 δεν εχει ουτε 100 γραμμαρια βαρος.αυτος σιγουρα δεν πηγε σαν δεμα.αυτες οι τιμες οπως ειπα για τον 2,5 αρι ειναι standard πριν 7 χρονια που δουλευα στην παλια δουλεια για τον αλλον πρεπει να ειναι καμια 3-4.τοτε επισης ειχα δωσει 13 ευρω για εκτυπωτη laser για να παει επαρχια.

αλλα οπως ειπα μιλαμε για απλο δεμα και ισως ουτε δεμα να το πιασαν χωρις ασφαλεια χωρις να ειναι συστημενο χωρις tracking>τουλαχιστον η Toshiba και η western δεν μου ειπαν για συστημενο.και δεν νομιζω να τους νοιαζει αφου αμα χαθει θα ειναι δικο μου θεμα οχι δικο τους.

αυτο που ειπες

ξαναπεστο γιατι ο αλλος με το Thomson 784 ηθελε και εικονα για να πειστει οτι του ελεγα αληθεια.λες και θα του λεγα ψεματα για ενα δικο του προβλημα.το ιδιο και εγω.αυτα ειναι που πληρωσα εγω τοτε με τα παραπανω κριτηρια.τωρα δεν ξερω ποσο εχουν ακριβινει μετα απο 3-4 χρονια και με φπα και με ολα αυτα.σιγουρα ειναι πιο ακριβα παντως τα ελτα μπορω να πω ειναι πιο φτηνα απο acs,ταχυμεταφορες που σου πιανουν μην πω τι.εξωτερικο με ταχυμεταφορες για κατι απλο πανω απο 25 ευρω και acs 8-9 ευρω για φακελο επαρχια.

απο εκει και περα τι διαφοροποειει το δεμα απο το απλο γραμμα δεν ξερω.ο ογκος?το βαρος?

τωρα ναι γενικα με τα ελτα δεν εχω παραπονο.αλλα για 2,5 ευρω πιστευω οτι αξιζει συστημενο(δεν ηξερα οτι ειναι 2,5 ευρω).εμενα δεν μου χαθηκε κατι αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει οτι δεν θα χαθει.ειδικα αμα ειναι να στειελεις κανα δισκο 2 terra που ειναι ακριβος οκ λεει να ειναι συστημενο.τωρα αν ειναι να στειλεις πχ εναν 160gb δεν εχει νοημα ουτε για 2,5 ευρω.

εγω το λεω μην πει κανεις μετα οτι ο Poulinos φταιει που δεν ειπε για συστημενο.ο καθενας παιρνει τα ρισκα του.εμενα δεν με νοαιζε και να χαθουν.δεν ηταν τιποτα σοβαροι δισκοι

αμα ηταν να στειλω Raptor η καναν ssd εννοειται θα εβαζα με tracking number κτλ.για τα υπολοιπα ας μας πει καποιος που δουλευει ελτα.αλλαεγω και για τους 2 δισκους ειδικα ο μικρος ο 2,5 που ειναι μινιατουρα ειχα παει εκει που στελνουν γραμματα οχι δεματα.το ζυγισε τις ειπα εκει χωρις συστημενο κτλ και μου ειχε πει πανω κατω αυτα τα ευρω.τωρα αν ηταν +- 2 δεν θυμαμαι μετα απο τοσα χρονια.γενικως το θεμα μας δεν ειναι η τιμη τοσο γιατι και στο αλλο θεμα μαλωναμε παλι για οτι ειναι λιγα 7-8 ευρω που ειχα πληρωσει και λεγαμε τα ιδια.το θεμα ειναι οτι τα ελτα ειναι οτι πιο φτηνο και οτι ειναι εστω και μικρο αλλα υπαρχει το ρισκο να χαθει για απλο γραμμα/δεμα.οπως ειπα και το ξαναλεω ουτε εγω μπορω να θυμηθως ακριβως τις τιμες μετα απο τοσα χρονια και σιγουρα εχουν αλλαξει κατα πολυ μετα απο τοσο καιρο.εδω η βενζινη σε ενα χρονο πηγε στα διπλα.

επισης πηρα τον δισκο πισω σε 2 βδομαδες πανω κατω.5-6 μερες να παει να τον τσεκαρουν και να μου τον γυρισουν πισω αυτοι με κατι σαν courrier αν θυμαμαι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...