Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνο αντιπροσωπου ASUS στην Ελλαδα

HighT3ch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ψαχνω το τηλεφωνο του αντιπροσωπου η της εταιριας που αναλαμβανει τα RMA της ASUS στην Ελλαδα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Ξαναγραφω σε αυτο το thread γιατι εχει προκυψει μεγαλο θεμα, αλλα ελπιζω μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει. Εψαχνα το τηλεφωνο του αντιπροσωπου της ASUS γιατι εχω αγορασει προ καιρου μια ASUS V9999 GT απο το Πλαισιο και εχω χασει την εγγυηση της. Επειδη δεν εχω καμια διαθεση να τσακωνομαι με τους πωλητες του Πλαισιου για να βρω το δικιο μου θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου δωσει μια αποδειξη αγορας της εν λογω καρτας απο το Πλαισιο. Στην προκειμενη περιπτωση προτιθεμαι να δωσω και καποια χρηματα σε οποιον μπει στον κοπο να με βοηθησει με αυτο. Εστω και ενα FAX της αποδειξης μου ειναι αρκετο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

2 lyseis sou para8etw:

1) An ontws thn exeis agorasei apo Plaisio ki exei kopei onomastika h apodeiksh (PRAGMA POU KANOUN PANTA se megala posa), mporoun na doun mesa apo to Computer tis agores sou kai an thn vroun (8a tous dieykolyneis an 8ymasai ka iperipou pote thn phres).

2) An omws DEN thn exeis parei apo Plaisio, tote pas se alla nera, epomenws epeidh h karta (an) exei agorastei apo Ellada den mporei na ginei RMA apo kapoion antiproswpo edw xwris parastatiko, epomenws 8a thn kaneis RMA monos sou sto ekswteriko me th gnwsth diadikasia (kai synh8ws epivarynesai thn Courier na paei h karta ekswteriko 30-50 euros analoga).

2 AMESES epiloges sou edwsa, des ti se symferei kai prakse analogws ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...