tornado Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μεχρι στιγμης εχω βρει 2 τροπους: 1. Να κανω host το site σε ενα site οπως το http://www.atomz.com 2. Να βρω καποιο script. Η πρωτη λυση ειδα οτι μου φερνει καποιες διαφημησεις κατι που θελω να το αποφυγω. Τωρα στην δευτερη υπαρχει ενα χαος. Αυτο που ρωταω ειναι αν εχει υποψη του καποιος ενα καλο δοκιμασμενο script που ειναι ευκολα παραμετροποιησιμο και free.... 10q...
tornado Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 δεν το βρηκα πουθενα.... καποιο λινκ????
tornado Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 οκ το κατεβασα και ευχαριστω.... μονο που αν καταλαβα καλα αυτο ειναι desktop search engine.... εγω αυτο που θελω ειναι να βαλω στο site μου ενα search engine, για να κανουν search οι επισκεπτες του site.... ελπιζω τωρα να το εκανα πιο καθαρο.... ΥΓ.... καλο το προγραμμα παρεπιπτωντος.
ppetr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 sorry, κατάλαβα για τον browser το πρόγραμμα είναι όντως πάρα πολύ καλό. και εκεί θα βρεις και άλλα καλά...
giannis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 to dreamwaver exei etoimo component gia search engine me to google
tornado Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ααα δεν το ειχα δει.... και φτιαχνω την σελιδα με dreamwaver.... σε ποιο μενου το κανεις αυτο αν θυμασαι????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.