Προς το περιεχόμενο

charlie and the ompa loompas

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

afto akrivos einai i ousia. den ithele na perasei tipota. itan mia poli kalogyrismeni tenia ena moderno paramythaki isos. oso gia oscar ego anaferomai apokleistika kai mono ston depp kai ohi dtin tenia. isos kai ta skinika na einai ypopsifia. apo oses tenies eho dei fetos einai sigoura ta korifea.

Δημοσ.

ρε παιδια τί παθατε με το νοημα της ταινιας........

μια παιδικη αλληγορια ειναι, κοινως παραμυθι.

τα κακα παιδια βγαινουν εκτος νωρις, τα καλα παιρνουν κι ενα εργοστασιο δωρο να'ούμε.

ο τζονις παιζει αρκετα καλα,

η σκηνοθεσια, συνηθισμενος μπαρτον -που προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ

ιδανικη ταινια να παρετε το ανιψακι σας και να πατε να την δειτε

ή να παρετε την δικια σας/δικο σας κ να πατε να παλιμπαιδισετε λιγο

αυτά

-κατα την ταπεινη μου αποψη μου παντα-

Δημοσ.

ekkli συμφωνώ απόλυτα μαζί σου (ωραία τα λες), και προσθέτω μόνο ότι ο Τζόνις έδωσε τα ρέστα του πάλι...

Δημοσ.

Μου αρεσε αρκετα ασχετα την πιτσιρικαρια η οποια παρεπιπτοντως δεν εβγαλε ουτε αχνα και το εργο κυλησε πολυ ομορφα χωρις παρατραγουδα.

Καταρχας η αισθητικη του εργου ειναι υπεροχη ουτως η αλλως για ταινια του Burton μιλαμε.Και επισης υπεροχη η μουσικη του Elfman και των Ompa Loompas :smile:.

Η ερμηνεια του Depp ειναι καταπληκτικη και πραγματικα δινει ρεστα.Πολυ καλη η ταινια του Burton με νοημα και ουσια.

Δημοσ.

και εμενα μου αρεσε πολυ γελασα με τους ουμπα λουμπα αλλα ψιλοξενερωσα λιγο με το στορυ με τον πατερα του willy νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο να εδειχνε κατι παραπανω απο το εργοστασιο

Αρκετα καλη ταινια αλλα δεν τρελαθηκα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...