epote Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 επισις δεν βλεπω καποιο αναλογο θεμα (ενα ειναι κλειδομενο και οδηγει σε ενα thread του παλιου φορα) ανεκτησα την πιστη μου στον κινηματογραφο, μεταξυ αυτου, του wedding crashers του 40 year old virgin και του lord of war τουλαχιστον δεν ηθελα να κανω εμετο βγαινοντας απο την αιθουσα. ολοι γκρινιαζαν για την απομυθοποιηση του willy, αλλα εγω την βρηκα αναζωωγονητικη, αλλωστε ειναι κριμα να εχεις τον (ξανα) απιστευτο depp που κυριολεκτηκα ισοπεδωνει την εικονα οποτε εμφανιζεται και να μην εξερευνησεις μια τετοια ψυχοσυνθεση. γλυκια ταινια λοιπον (pun intended) "χριστουγενιατικη" και ευχαριστη, σαφως δεν θα συγκλονησει αλλα παλι δεν πρεπει ολες οι ταινιες να εχουν νοημα οποσδηποτε παρτε μια μεγαλη σοκολατα αμυγδαλου στην αιθουσα, θα το μετανοιωσετε αν δεν την παρετε
kx5 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 "Γιατί όλα αυτά δεν έχουν κανέναν νόημα?" είπε κάποιο παιδί που έπαιζε στην ταινία... Την ίδια απορία έχω και εγώ!
^BOOMBOOM Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Εχοντας δει το trailer η απορία μου είναι αν η ταινία έχει να προσφέρει κάτι σε όσους έχουν ήδη δεί το Futurama - Fry and the slurm factory..
Panahs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Χωρίς να την έχω δει η φάση μου θυμίζει το επεισόδιο southpark που ο cartman έχει δικό του λουνα παρκ
Akujin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 sto family guy prepei na exei ena epeisodio teleiws chocolate factory, an thymamai kala
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Στο Family Guy ήταν μια ξενάγηση στο Paul Tucket's Brewery. (μπύρες). To βασικό theme ήταν παρμένο απο το wily wonka's chocholate factory
Em_Zed Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Ωραιότατη ταινία. Αν και δεν την είχα στα υπόψη να την δω, η έλλεψη καλύτερων προτάσεων, μας οδήγησε στο εργοστάσιο του Willy. Μάρεσε πολύ η ατμόσφαιρα που έβγαζε η πόλη, με τα μαύρα σπίτια, το χιόνι, τους δρόμους.. Η σκηνογραφία και η φωτογραφία, για άλλη μια φορά σε ταινιά του τιμ, είναι χάρμα οφθαλμών και δεν περίμενα ποτέ να δω ταινία με περισσότερα χρώματα από το Αμελί!! Λίγο με χάλασε στην αρχή που έδειχνε πως φτιάχνεται η σοκολάτα, με όλες τις μηχανές, φάνηκε ότι ήταν ψεύτικα, αλλά όπως είπα κράτησε λίγο. Οι χαρακτήρες ήταν όλοι αξιαγάπητοι, αν εξαιρέσουμε έναν δύο κακομαθημένα που σύσωμη η αίθουσα ήθελα να μπατσίσει! Οι γέροι στο κρεβάτι απίστευτες φάτσες με αποκορύφωμα την γριά ότι-θυμάμαι-χαίρομαι. Θα το πω, κι ας ντρέπομαι λίγο... Μου άρεσαν πολύ τα τραγούδια των ούμπα λούμπας.. Μου άρεσαν πάρα πολύ, για να είμαι ειλικρινης. Είχαν πολύ ωραίο ρυθμό και φοβερή μουσική, όπως και σε όλη την ταινία άλλωστε. Σε κάποιους μπορεί να την σπάσει αυτό, το κομμάτι με τα τραγούδια, αλλά πιστεύω οτι αφού θα έχουν επιλέξει να δουν ταινία του μπάρτον πρέπει να τα περιμένουν όλα. Ο Ντεπ, πολύ απλά, δίνει ρέστα. Δεν υπάρχει εκατοστό του προσώπου του που να μην χρησιμοποιεί για να εκφράσει ένα συναίσθημα. Πιο πολύ μου άρεσε, και με τρόμαζε μπορώ να πω, όταν έπαιρνε το σοβαρό-διαβολικό υφάκι. Κάπου διάβασα ότι η ερμηνεία του τον πηγαίνει κατευθείαν στις υποψηφιότητες για τα όσκαρ. Εν τέλει, μια ταινία που δεν έχει θέμα και πλοκή για να πιάσει τους πολλούς, πολύ ευχάριστη όμως, αστεία και αν θέλετε και με κοινωνικό μήνυμα περί της οικογένειας. Ωραιότατη...
a123xxsp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Πολύ καλή ερμηνεία από τον ΝΤεπ, πολύ καλό το νόημα, αλλά κάτι λείπει απ' την ταινία, ίσως λίγο χιούμορ παραπάνω...
fistikis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 afto pou ithele na perasei i tenia pistevo to perase. O johny ehei thesei polli geri ypopsifiotita gia to oscar pantos...
freakystyley Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Ε οχι και oscar για το chocolate factory...!
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 emena mou arese perissotero pantws san Jack Sparrow apoti san Willy Wonka.
tzinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ASXETO re pedia kapou diabasa ena sxolio, kapos etsi " h ermhneia tou dep apolaustikh kai diakomodei apsoga ton michael jackson me to peripektiko belma tou sta paidakia, tis kinhseis tou kai thn fonh pou dialekse na kanei" Tora den ksero an eixe kati tetoio sto myalo tou, alla diabazontas to mou fanike ontos san na koriodeue o xarakthras tou ton michael jackson ligo. PX kapos etsi einai kai o xarakthras tou michael jackson sto southpark otan ypodexetai ena paidaki sto rancho tou. San na exei bgei o dep apo auto to epeisodio einai!!
Akujin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 ki egw to diavasa kapou kai skeftika nai mporei ontws. meta diavasa kapou allou oti rwtisane ton trelo-Burton giayto kai apantise: oxi oxi, tin Latoya skeftomastan emeis gia ton rolo
kx5 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Τι νόημα ήθελε να περάσει η ταινία? emena mou arese perissotero pantws san Jack Sparrow apoti san Willy Wonka. Απολαυστικός ο ρόλος του αυτός θα έλεγα :razz: Το σινεμά είχε ξεραθεί στα γέλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.