epote Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 δεν την ειδε κανεις η απλα εφυγα και επεσε η κινηση εδω μεσα? τεσπα, ακουσα πολλες αρνητικες κρητικες για αυτη τη ταινια, απο κακη απομιμηση σκορτζεζε μεχρι εξαδινακευση του καταπτυστου... εμενα μου αρεσε. παροτι δηλωνε το προφανες, το εκανε με τροπο αισθητικα ευχαριστο, χωρις να γυριζει το κεφαλι απο την αλλη αλλα ουτε και να γινεται μαθημα ανατομιας. Η θεματικη της οταν αποδομηθει η ταινια κατα τη γνωμη μου δεν ειναι η εμπορια οπλων ουτε καν η ηθικη. Ειναι η αρσενικη ανταγωνιστικοτητα και το κατα ποσο η αισθηση ικανοποιησης δικαιολογει την παραβαση ενος συστηματος, μιας νορμας, αν θελετε, αξιων που βασιζονται στην κοινη αποδοχη του οτι καποια στιγμη παυουμε να ζουμε. edit: για να γινω λιγο πιο σαφης, ο αστυνομικος ειμαι βεβαιος οτι ηξερε πολυ καλα, οτι το να συλαβει τον εμπορο οπλων δεν θα γλιτωνε κανενα, απλα οι μισοι δεν θα ειχαν οπλα να σκοτωσουν τους αλλους μισους, με αποτελεσμα οι "αλλοι" να κανουν την κινηση τους, δεν τιθετε θεμα καλου η κακου, ειναι ζητημα πρωτοβουλιας και στρατηγικοτητας. ο λογος που ηθελε να τον πιασει ηταν καθαρα εγωιστικος και σχετιζεται περισοτερο με το ενστικτο του κυνηγου παρα οτιδηποτε αλλο...
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 to eida kai ego simera. mou arese arketa. den to perimena toso kalo....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.