Προς το περιεχόμενο

USR 9105 - 9106 ή ZYXEL 660R;

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας ό,τι μπόρεσα να διαβάσω για adsl κατάλαβα ότι ένα απλό adsl modem σε σύγκριση με ένα modem/router είναι η μέρα με τη νύχτα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποιο router θα προτείνατε ανάμεσα στα usr 9105 - 9106 και zyxel 660r. Να συμπληρώσω ότι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα p2p και ότι πρόκειται να συνδέσω μόνο ένα pc στο router. Αν θέλετε προτείνετε και κανένα άλλο μέχρι 100?.

Δημοσ.

USR 9106=best value for money αν και μοντέλο που σύντομα (πιθανώς τέλος του μήνα, αρχές του επόμενου) θα αντικατασταθεί με το νεότερο 9108...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά τελικά έκανα αίτηση ενεργοποίησης από το adsl in a box της forthnet. Το crypto που έχει το πακέτο όπως καταλαβαίνετε θα αντικατασταθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το 9105 έχει σχεδόν καταργηθεί με την έλευση του 9107 για το οποίο έχω παρατηρήσει ότι έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα κυρίως στο adslgr.com. Σκέφτομαι ότι ίσως έχω πείσει τον εαυτό μου να πάρω το zyxel 660r, αλλά περιμένω απλά την ώθηση από κάποιον που είναι ήδη χρήστης του συγκεκριμένου. Να υπενθυμίσω ότι με ενδιαφέρει πιο πολύ να έχω καλές ταχύτητες στα p2p και πιο πολύ στο bitcomet. Συγνώμη που επιμένω με το θέμα και αν γίνομαι κουραστικός, αλλά πρόκειται για κάτι που θα το κρατήσω πολύ καιρό και γνωρίζοντας τα χάλια των dslam, τουλάχιστον θέλω το router να δίνει όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα σε θέματα ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Συγνώμη και πάλι για την επιμονή.

Δημοσ.

Η διαφορά του 660r από το 660H είναι μόνο το wireless; Γιατί αν είναι έτσι δεν χρειάζεται να δώσω παραπάνω λεφτά μιας και το wireless δε με ενδιαφέρει. Εκτός αν έχει και άλλες διαφορές και υπερέχει γενικότερα.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Could you tell me few words on English about USR 9107/9108, how good is it in p2p, emule and torrents.

I want to use it parallel with Intracom netmod v.30 on Annex B.

Any opinion?

Greetings from Serbia.

Δημοσ.

Zyxel.

Μακρια απο USR. Ειχα το 9105 και μου εβγαλε το λαδι με τα κολληματα του μεχρι που κατεληξε Ανω Λιοσια στη χωματερη.

Μπορει να ημουν ατυχος, δε λεω, αλλα με το Zyxel που εχω τωρα, KAMIA σχεση.

That's my humble opinion.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...