Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Ουτε και του auto shutdown? Μονο για αυτο το λογο το βαζω κι εγω αλλα ενω το απεγατεστησα και το ξαναβαλα , παλι κοκκινα μικρα αλλα πααααρα πολλα εικονιδια στην μπαρα εκκινησης.Που οσο περναει η ωρα αυξανονται. :-x :-x :-x :-x Και μολς τα ακουμπαω με το ποντικι φευγουν για λιγο ομως. :-x :-x :-x Δεν μου εχει ξανασυμβει κατι τετοιο... :-x :-x :-x
Isle Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Κατα την γνωμη μου αυτα ειναι λεπτομερειες που δεν χρειαζονται και δεν βλεπω πολλα πλεονεκτηματα στο να το εχεις και να χρησιμοποιειται τζαμπα η CPU.Απλα, αμα κοπει το ρευμα κλεινεις τον υπολογιστη μονος σου.Τι να τα κανεις αυτα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Απλα, αμα κοπει το ρευμα κλεινεις τον υπολογιστη μονος σου.Τι να τα κανεις αυτα? Αν εισαι κοντα στον υπολογιστη εκεινη τη στιγμη. :neutral: :neutral: :neutral:
Isle Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Α, ναι ειναι κι αυτο, αλλα λιγο δυσκολο κι εφοσον κρατα για καμποσα λεπτα μπορεις να τρεξεις να τον κλεισεις.Τωρα αμα εχεις παει εκδρομη και αφηνεις να κατεβασει κατι μεγαλο τοτε τι να κανουμε.
The_Mentor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Γιάννη κάποια ασυμβατότητα πρέπει να υπάρχει. Δοκίμασε αν έχεις όρεξη με το να ενημερώσεις τους drivers της κάρτας γραφικών σου, και μετά να κάνεις και update στα windows (άν δεν έχεις κάνει είδη) για να δείς τι γίνεται... Μήπως μπερδεύτηκες και κατέβασες το άλλο για win98,ME κλπ? Isle> έν μέρει έχεις δίκιο αλλά σε έναν υπολογίστη που βγάζω το ψωμί της οικογένειας μου δεν σκέφτομαι την πιθανότητα να κλατάρει το σύστημα από crush άν το αφήσω ανοικτό και κοπεί το ρεύμα, και ναι, μένει ανοικτό σχεδόν όλη την ημέρα μέχρι να φύγω από το γραφείο μου. Αυτός είναι και ο λόγος που με προβληματίζει το software. Για το σπίτι μου δεν θα με πολυενδιέφερε. Οπως λές και εσύ θα το έκλεινα εγώ ή η γυναικα μου και όλα ΟΚ...
rufianos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δεν ειμαστε ολοι συνεχεια πανω απο τον υπολογιστη για να τον κλεισουμε οταν κοπει το ρευμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Γιάννη κάποια ασυμβατότητα πρέπει να υπάρχει. Δοκίμασε αν έχεις όρεξη με το να ενημερώσεις τους drivers της κάρτας γραφικών σου' date=' και μετά να κάνεις και update στα windows (άν δεν έχεις κάνει είδη) για να δείς τι γίνεται...Μήπως μπερδεύτηκες και κατέβασες το άλλο για win98,ME κλπ? [/quote'] Και τα δυο ειναι "φρεσκα" και λαθος δεν εκανα γ@μωτο. :-x :-x :-x
Isle Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Τωρα πιστευω πως εχεις δικιο, και τα επιχειρηματα σου υπερτερουν των δικων μου στη συγκεκριμενη περιπτωση.Παντως εγω που οσο ειναι ανοιχτος καθομαι μπροστα του και σπανια φευγω, δεν χρειαζομαι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 .Παντως εγω που οσο ειναι ανοιχτος καθομαι μπροστα του και σπανια φευγω, δεν χρειαζομαι. Ετσι ναι αλλα και το δικο μου Home pc εχει να κλεισει απο.....Δεν θυμαμαι!!!!! :neutral: :neutral: :neutral:
The_Mentor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Για δοκίμασε να κλείσεις κάποια προγραμματα από το task bar μήπως και διορθωθεί. Για παρόμοιο πρόβλημα δεν διάβασα πουθενά στο internet (ίσως και να μην είμαι πολύ έμπειρος googlίστας). Βασικά τα antivirus και firewall μπορεί να προκαλούν πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.