Προς το περιεχόμενο

UPS Software

The_Mentor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πάρει ένα UPS (MUSTEK powermust 600VA) και το συνοδευτικό software είναι το λιγότερο δύσχρηστο (για να μην πω για πέταμα).

Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει κάτι άλλο πιο λειτουργικό που να συνεργάζεται με το ups μου?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κι εγω την ιδια μαρκα εχω παρει αλλα δεν εχω δοκιμασει το συνοδευτικο cd.Παντως δεν τα εχω συνδεσει αλλα απλα δινει ρευμα και δεν εχω κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Πρόβλημα δεν υπάρχει ούτε σε εμάς (μιλάω και για τον Γιάννη όπως κατάλαβα και από προηγούμενο post του). Απλά σαν ευχρηστία του προγράμματος είναι για πέταμα...

Γιαυτό ψάχνουμε κάτι άλλο....

Δημοσ.

Γιάννη στο site της Mustek έχει λέει καινούργιο driver 2.1 version. Θα το κατεβάσω να δω αν αλλάζει κάτι (που δεν το πιστεύω) και θα σου πω.

Βασικά τα παλληκάρια έκαναν ένα driver σε java για όλα τα λειτουργικά συστήματα μιας και μάλλον θα βαριώντουσαν να γράψουν κάτι πιο σοβαρό...

Δημοσ.
Γιάννη στο site της Mustek έχει λέει καινούργιο driver 2.1 version. Θα το κατεβάσω να δω αν αλλάζει κάτι (που δεν το πιστεύω) και θα σου πω.

Βασικά τα παλληκάρια έκαναν ένα driver σε java για όλα τα λειτουργικά συστήματα μιας και μάλλον θα βαριώντουσαν να γράψουν κάτι πιο σοβαρό...

οκ.Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιαννη πήγαινε στο http://www.mustek.de και πάρτο, είναι ~10mb περίπου.

Είναι εξαιρετικά πιο καλό από αυτό που έδωσαν. Το μόνο κακό είναι πως πρέπει να αφαιρέσεις το καλώδιο USB και να χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ το σειριακό RS232. Διαφορετικά δε θα στο αναγνωρίσει.

Έπειτα κάνε uninstall το winpower γιατί θα έχεις 2 software για 1 ups με αποτέλεσμα να μπλέξουν τα πόδια τους....

Δημοσ.
Γιαννη πήγαινε στο http://www.mustek.de και πάρτο' date=' είναι ~10mb περίπου.

Είναι εξαιρετικά πιο καλό από αυτό που έδωσαν. Το μόνο κακό είναι πως πρέπει να αφαιρέσεις το καλώδιο USB και να χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ το σειριακό RS232. Διαφορετικά δε θα στο αναγνωρίσει.

Έπειτα κάνε uninstall το winpower γιατί θα έχεις 2 software για 1 ups με αποτέλεσμα να μπλέξουν τα πόδια τους....[/quote']

Ευχαριστω πολυ. :smile: :smile: :smile: Το βραδακι που θα γυρισω θα το κατεβασω. :smile: :smile:

Δημοσ.

Το εγκατεστησα αλλα κατω δεξια στην οθονη γεμιζει κατι κοκκινα γκρι εικονιδια (σαν ...καλαθακια) με το ονοα του προγραμματος comander pro....που μολις τα ακουμπαω με το ποντικι εξαφανιζονται...Το κανει και σε σενα ????? :-? :-? :-?

Δημοσ.

Μην ασχολειστε με το να βαζετε software για τα ups.Εγω οπως προειπα, δεν τα εχω συνδεσει, εκτος απο το καλωδιο ρευματος φυσικα, και δεν εχω κανενα προβλημα.Δεν μπορω να σκεφτω κανεναν λογο για να βαλω software.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...