bear Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2000 RE PAIDIA DEN XERO KAI POLLA APO AYTA TA PROGRAMATA ALLA EXO PARATHRHSEI OTI KATHE FORA POY MPAINO STO INSOMNIA TRELENETAI TO<BR>PROGRAM .SE MIA ORA INTERNET PERIPOY 6-8 MYNHMATA KAI DEKA LEPTA EDO STO INSIMNIA 12!<BR>TI PEZETE GIA NA GRAPSO AYTO TO MYNHMA MOY PETAXE 3 MYNHMATA ALARM . GIA PESTE TI GINETAI?
kabouras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2000 φιλε εχω κι εγω το προγραμμα και δεν μου βγαζει τιποτα τετοια μυνηματα. τωρα αυτο το zonealarm μπλοκαρει τα εισερχομενα και τα εξερχομενα. εξερχομενα μπορεις να εχεις απο ενα spyware προγραμμα η ενα trojan και εισερχομενα οταν καποιος προσπαθει να εχει προσβαση στο pc σου, οχι παντα παρανομα(πχ napster). τωρα κατα τη γνωμη μου πρεπει να δεις την αιτια που σου βγαζει το alarm. αν θες περνα και απο το παλαιοτερο topic για τα firewall
LT13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2000 loipon kai egw ekana activate to firewall apo periergeia kai exw 2 alerts se 5 lepta apo thn dia dieythnsh :<BR>fes-d015.icq.aol.com pou antistoixei sto IP:<BR>205.188.153.111<BR>Twra an auto einai private user h einai meros tou programmatos otan kanoume access to forum: NOT-A-CLUE!! Kammia idea???<BR>LT1
ntsili Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2000 Παιδια καλυτερα καντε ενα scan καλου-κακου...Δεν ξερετε τι μπορει να συμβαινει(βλεπε trojans)...Παντως με το προγραμμα visualroute5 μπορειτε να δειτε πληροφοριες για οποιαδηποτε διευθυνση ή IP-αρα ισως σας βοηθησει.Aρα LT13 αν το ΙP που δινεις σχετιζεται τελικα με την Insomnia αυτο θα φανει στο προγραμμα(βγαζει ειδικο σχεδιαγραμμα-χάρτη που ειναι διαφωτιστικοτατο...εμφανιζονται ΟΛΟΙ οι κομβοι απο εσενα μεχρι το IP ή την adress που δινεις!)...<BR>Κατι αλλο:αν εχετε παρατηρησει οτι το ΙP που βλεπετε ειναι ιδιο ως προς τα ΠΡΩΤΑ ψηφια τοτε ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατι ΙΣΩΣ καποιος συγκεκριμενος χρηστης(απο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ internet provider...πχ ΑΟL)προσπαθει να αποκτησει ελεγχο στο pc σας.<P><BR>φιλικα<BR>ntsili<P>.<BR>.<BR>A,κατι αλλο...Για καντε click στο programs(στο zone alarm)και ριξτε μια ματια στη λιστα με τα προγραμματα που εμφανιζει...μπας και υπαρχει κανα υποπτο .exe(το οποιο λογικα θα εμφανιζει ενα ερωτηματικο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.