Προς το περιεχόμενο

Aporia gia Torrents

shaman505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά είχα διαβάσει και εγώ κάτι σχετικά με αυτό. Σε εμένα δεν έχω δει ποτέ σύνδεση με remote. Μόνο local και nat traversat. Αλλά στα download μου το χρώμα είναι πράσινο και κατεβάζω με φυσιολογικές για τη σύνδεσή μου ταχύτητες... Εννοείται ότι δεν έχω κάνει ποτέ port forwarding...

apo bitcomet katevazeis?

Δημοσ.

αν εχετε service pack 2 πρεπει να Patcharere το limiti για τα connections που περιοριιζεται σε 50, αν το κανετε αυτο ισως μπορεσετε να πιασετε μεγαλη ταχυτητα μιας και τα p2p βασιζονται στους πολλου χρηστες που μοιραζονται ενα αρχειο, πχ linux.

απο κει και περα η χρηση ενος ρουτερ ειναι καλυτερη απο τα απλα μοντεμ.

αυτο βεβαια στην περιπτωση που υπαρχει προβλημα με το p2p download αι οχι με το απλο download απο καποιο site.

• Super Moderators
Δημοσ.
Theorite Illigal gia to Forum to Dl apo Torrents?Akoma kai gia ta nomima arxeia?

Μπορούμε να συζητάμε όσο θέλουμε για torrents αρκεί να μην ζητάμε ή να μην δίνουμε links είτε για torrent files είτε για torrent sites. :)

Δημοσ.
apo bitcomet katevazeis?

Μπααα πολύ σπάνια πια... Προτιμώ το dc++ Γενικά πιάνω καλύτερες ταχύτητες εκεί (αν βρω φυσικά ελύθερες ports και αν ο άλλος έχει καλή σύνδεση και αν.... και αν...) :)

Δημοσ.

bit torrent clients opos to bit tornado i to abc xrisimopooiun polles ports gia na katevasoun(kai malista iparxei kai i epilogi tis tixaias epilogis port anamesa sti 10000 kai stin 60000 gia paradeigma)..ta clients afta de xreiazontai port forwarding(analoga kai to modem/router vevaia)...clients opos to azureus ta opoia xrisimopoioun mono mia port(default 6881) xreiazontai port forwarding analoga me to interface tou kathe modem/router afta..

kai ligo off topic:

giafto ta torrents einai kalitera...giati de stamatane pote..de xreiazetai na perimeneis ton kathena na thimithei na mpei i na vgalei to to netlimiter gia na katevaseis...to kalitero gia to dc einai xristes me T3 kai 5/5 adeia slots...

Δημοσ.
to kalitero gia to dc einai xristes me T3 kai 5/5 adeia slots...

5/5 άδεια σλοτς στο dc δε σημαίνει ότι δεν έχουν ταυτόχρονα ανοιχτο και το azureus, το limewire και το emule μαζί...

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή σε μένα δεν αρέσει να τα 'κατεβάζω' είστε βέβαιοι γιά το πόσο ασφαλές είναι να ανοιγοκλείνετε πόρτες?

Βέβαια εξαρτάται γιά το πόσο καίγεσαι γιά dl.Εγώ άντε να ψάξω γιά κανένα mp3,photos,minivideo,documents γιά τη δουλειά μου...Έχω τον μορφέα τον ultra,δηλ.πληρωμένο καί είμαι οκ.

Χρησιμοποιώ λίγο καί eMule αλλά αν μού ζητούσε να ανοίξω πόρτα θά έτρωγε πόρτα.

Υστερα έρχεται Χειμώνας,κρύο άσε να είναι κλειστά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...