Προς το περιεχόμενο

Αξίζει????

cozzyzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια Gforce 3 ti 450 gold της Gainward (64μβ). Να την αλά3ω με μια φχ 5200 128μβ? Είναι 100% σίγουρο οτι 8α έχς καλυτερη απόδοση?

Ευχαριστώ!

edit: Να προσθέσω οτι με την Gforce 3 αν και αρχαιολογια δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και ενα μόνο παιχνίδι που παίζω (ΜΟΗ) το παίζει μια χαρά. Αν είναι να παίζει καλύτερα με φχ5200 οκ αλλιώς μη την ψάχνω για προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, το MoH θα παίζει καλύτερα.

Αλλά αν είσαι ικανοποιημένος από την GF3 και δεν έχεις άλλες απαιτήσεις, γιατί να την αλλάξεις;

Λιποοοοόν... Μια χαρά και στο παιχνίδι. Το 8έμα είναι οτι μόλις μου δημιουργήθηκε ενα άλο πρόβλημα που δεν περίμενα. Η εικόνα στα video files (dvd,dvi,mpeg,bla bla) έχει γίνει τραγική! Έχω βάλει τους σωστούς drivers, με τις επανεκινησεις με τα πάντα. Τι φταίει άραγε?

*** Αμα στηλω το σήμα στην TV τα video files παίζουν άψογα :-/

οχ ... κάτι ξέρι το παλικάρι :-)

8a thn 3anaala3w avrio kai an parameinei to provlhma me ta videakia 8a tis peta3w kai tis 2 :P

**apla thn ala3a giati lew 'h gforse einai arxaiologia pia kai mono 64mb' ... opoiadhpote allh, estw kai f8hniara 8a mou kanei kalhterh doulia.

Edit: den ade3a ws avrio! Exeis dikio mallon.... evala thn palia pisw kai ta videakia douleuounroloi.

File gyrna pisw sthn Geforce 3 asyzititi. Episis gia to problima pou les, mallon einai oi drivers. Kapoia ekdosh twra den thymamai poia eixe problima kai sou ekane overbright ta xrwmata sta videos. Pigene apo ta properties ths othonhs sthn diorthwsh xrwmatwn (color correction) kai gyrna ta sta defaults - logika tha diorthwsei to problima pou exeis.

Εχω κι εγω την FX5200 και πραγματι εχει αυτο το προβλημα με τους 77.72

Αν βαλεις παλιοτερη εκδοση (δε ξερω για πιο καινουργια) θα δουλευουν μια χαρα.

Οσον αφορα τη συγκριση, η παλια σου Geforce ειναι μεν πολυ παλια αλλα δεν ηταν απο τις φτηνες/πετσοκομενες εκδοσεις οπως ειναι η FX 5200. Δε ξερω πια ειναι καλυτερη, ισως η παλια, αλλα γιατι δε δοκιμαζεις ο ιδιος? Αφου βαλεις σωστους drivers ;)

Auta ta drivers einai tsakomena me ta video. Ta exo dokimasi se 5700 kai se 6800ultra kai dixnoun ola sxedon ta vidio prasina kai pane kolodas.Epestrepsa sta proigoumena.Prosoxi omos giati kapoies apo tis neoteres ekdoseis Forsware se karta me Agp Parousiazoun crasharismata.px 5900 agp me ta 8x.xx drivers kai ventrilo crashare to sistima. Meta to rollback douleuan ola mia xara.

Πίσω στην GF3! Αν και αρχαιολογία έχει τουλάχιστον και ενα ανεμιστηράκι.

@gspok: Έχεις δίκιο, είχα τους 77.72. Μετά όμως τους άλαξα και έβαλα τους 78.01. Το πρόβλημα παρέμεινε.

GF3 λιπόν και όταν πέση οικονόμα αλάζω το pc ολόκληρο! Δεν 3αναψάχνομαι ως τότε.

Νάστε καλά για τις απαντήσεις!

με 800X600 παίζω. Ευχαριστημένος είμαι με την gf3. Απλά δοκίμασα την αλλη για καλύτερη αλλα δέν!

*Άσε που με 800χ600 βλέπω πιο μεγάλους τους αντίπαλους και τους σκοτώνω πιο εύκολα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...