Προς το περιεχόμενο

κουφό αλλα καλό με wireless σετ

andrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πριν 5-6 μέρες το σετ της microsoft wireless comfort

comfort7sn.th.jpg

ωραίο feeling, σουπερ για να γράφεις όμως στα παιχνίδια απαράδεκτο, δηλαδή για να καταλάβαιτε πατάς πχ το W για να πας μπροστά και όταν το πατάς μετά απο 3-4 δευτερόλεπτα σταματάει και πρέπει να το ξαναπατήσεις. Ή στα ποδοσφαιράκια, μπασκετάκια οι συνδυασμοί πλήτρκων δεν...

δηλαδή αντε να πατήσεις πάνω,δεξιά, τρέξιμο και πάσα άντε το πολύ πολυ να πάει πάνω και δεξιά.

Το βγάζω λοιπόν και κρατάω μόνο το ασύρματο ποντίκι και βάζω το παλιό πλητρκολόγιο (της κακιάς ώρας 2-3 ευρώ). Παιχνίδια παίζω κανονικά. Έρχετε ένας φίλος στο σπίτι κι αρχίζει και πατάει τα κουμπιά του microsoft χωρίς να είναι συνδεδεμένο και ΠΙΑΝΑΝΕ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ. παίζω με το ένα, γράφω με το άλλο χωρίς πρόβλημα... πολύ γέλιο :grin: :grin:

Δημοσ.

Εχω ενσταση.Αυτο με τα πληκτρα οφειλεται μεν στο οτι ειναι Microsoft :-( ,αλλα δεν ειναι προβλημα hardware αλλα software.Το ειχα και εγω και κατεβασα τους πιο νεους drivers και φτιαχτηκε.Τουλαχιστον σε εμενα...(εχω το Wireless Multimedia keyboard & Wireless Optical Mouse)

Δημοσ.
Έρχετε ένας φίλος στο σπίτι κι αρχίζει και πατάει τα κουμπιά του microsoft χωρίς να είναι συνδεδεμένο και ΠΙΑΝΑΝΕ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ. παίζω με το ένα, γράφω με το άλλο χωρίς πρόβλημα... πολύ γέλιο

Φυσιολογικό νομίζω να πιάνουν τα κουμπιά αφού προφανός έχουν το ίδιο δέκτη με το ποντίκι το οποίο έχεις συνδεμένο. :)

Δημοσ.

ναι σωστά αλλα τότε γιατι να χρειάζεται να βάλεις το βυζματάκι του mouse αλλα και του πληκτρολογίου απο πίσω; Τώρα που είναι μόνο του mouse πάλι δουλεύει το πληκτρολόγιο, γι αυτό κουφάθηκα λίγο.

Όσο για τους drivers έχω τους τελευταίους αλλα τίποτα :( και απ'οτι έψαξα και σε ξένα φορουμ το συγκεκριμένο σετ έχει αυτό το πρόβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...