Nantia(R) Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου. Σε ασχετο χρονο, μου κλεινει απο μονο του και πρεπει να κουνησω τη μπαταρια για να ξανανοιξει.. Δε μου εχει πεσει κατω ποτε κ το εχω 3 μηνες περιπου
Pink_Panther Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου. Σε ασχετο χρονο, μου κλεινει απο μονο του και πρεπει να κουνησω τη μπαταρια για να ξανανοιξει.. Δε μου εχει πεσει κατω ποτε κ το εχω 3 μηνες περιπου Kala na pa8eis re! (ADFGDF edw) Kai gw afto 8elw na parw, alla me afta pou akouw... :-?
giorgio_g Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 profanos den kani kali epafi i mpataria. an den ine diko sou to lathos(na ise bebeos) kane kamia klassiki panteta(xartaki)na iremisis!!!!! ;-) ;-) ;-)
dimitris74 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 den exo akousei kati paromoio kai i mpataria me ton tropo pou mpainei den exei poly perithorio na paiksei, to exeis anavathmisei stin teleytaia ekdosi?
Nantia(R) Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 @Pink Panther Τι κανεις ρε ψυχη? @giorgio_g Tα χαρτακια τα βαζαμε πριν κατι χρονια στα Νοκια! Ελεος αν το βαλω κ στο S/E. Κι ομως οταν κουνηθει λιγο, ξανανοιγει! @dimitris74 Νοpe, δεν εχω κανει αναβαθμιση. Να μυριζα τα νυχια μου? Αναβαθμιση στα κεφαλια των υπαλληλων της Voda θα κανω, γιατι θα τους το πεταξω στο κεφαλι. Με καλυπτει η εγγυηση για την αναβαθμιση?
giorgio_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ne se kalipti kanonika!!!! min kanis omos ena klasiko lathos. tin eggiisi stin edose i sony ke oxi i vodafon!! ara oi ipalliloi tis voda den ftene tipota na ta akousoun. an menis athina b.p. mporis na pas esi kateuthian stin sony na telionis mia ora arxitera!!! ;-) ;-)
getty Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Ένα λέω, πρόσεχε που θα το στείλεις το κινητό σου για service γιατί μπορεί να σου σπάσουν τα νεύρα. Γενικά οπλίσου με υπομονή και ελπίζω να μην κακοπέσεις πουθενά όπως εγώ... Νομίζω ότι το service η SE το έχει δώσει σε εξωτερικούς συνεργάτες ας πούμε, οπότε δεν ξέρω αν μπορείς να το πας απευθείας στη SE.
giorgio_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 ke ego gia sinergati ksero. sto marousi!!!! o opoios ine ok. ;-) ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.