rafraf24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, Διαθέτω 2 asus 7800gtx σε sli σε mobo asus a8n sli deluxe. Παρατήρησα ότι η μια από τις 2 κάρτες γραφικών ανεβάζει θερμοκρασία 75C και η άλλη 66C μετά από λίγη ώρα χρήσης του υπολογιστή. Τσέκαρα τα ανεμιστήρια των καρτών και δουλεύουν κανονικά. Που μπορεί να οφείλετε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Αχα και εγω την ιδια απορια ειχα, αλλα με Asus 2 6600GT (τυχερακια με τις 7800GT ).Λοιπον ειναι πιο απλα απο οτι φανταζεσαι.Η κατω καρτα γραφικων παραγει θερμοτητα, ο θερμος αερας ανεβαινει πανω και επιβαρυνει την πανω καρτα γραφικων.Εγω παρατηρω idle διαφορες 2 βαθμων και under pressure μεχρι και 6!Φυσιολογικο ειναι, μην τρελαινεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Aπλά χρειάζεται καλύτερη κυκλοφορία αέρα μέσα στο κουτί. ΄Ενα ανεμιστηράκι που θα φυσάει ακριβώς στο ενδιάμεσο των 2 καρτών ίσως βοηθήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Ναι αλλα που θα πατησει?Στο κενο για καρτες pci στο πισω μερος του κουτιου?Σημειωτεον οτι αναμεσα στις 2 καρτες γραφικων η A8N-SLI δεβγαζει αλλες θυρες pci. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 ΄Οταν κάποιος ξοδεύει παραπάνω από 900 ευρώ μόνο για κάρτες γραφικών, θεωρώ ότι θα έχει και τα λεφτά για ένα σχετικά "ακριβό" κουτί. Μπορεί να έχω την ίδια μητρική με σένα, αλλά δεν βλέπω ακόμα την ανάγκη για δεύτερη GPU. Ωστόσο το κουτί έχει 7 silent ανεμιστήρες εκ των οποίων 3 είναι σχετικά κοντά στην κάρτα γραφικών. 2 στο πίσω μέρος και ένας στο πλαινό καπάκι. 160 ευρώ το πήρα το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Κοιτα καμια φορα δινουμε υπερβολικα μεγαλη σημασια σε θεματα γραφικων ή cpu και εχουμε κουτια τα οποια δεν μπορουν να αντοποκριθουν στις αναγκες μας,Μην ξεχναμε οτι ενα καλο κουτι αποτελει τη σωστη υποδομη για ενα συστημα που λειτουργει σταθερα.Αλλωστε οτι αναβαθμιση και να κανεις ενα κουτι με 120-150 ευρω παντα θα σε καλυπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Κοιτα καμια φορα δινουμε υπερβολικα μεγαλη σημασια σε θεματα γραφικων ή cpu και εχουμε κουτια τα οποια δεν μπορουν να αντοποκριθουν στις αναγκες μας,Μην ξεχναμε οτι ενα καλο κουτι αποτελει τη σωστη υποδομη για ενα συστημα που λειτουργει σταθερα.Αλλωστε οτι αναβαθμιση και να κανεις ενα κουτι με 120-150 ευρω παντα θα σε καλυπτει. Αυτό ακριβώς εννοώ. ΄Οταν είμαι έτοιμος να δώσω τουλάχιστον 900 ευρώ για κάρτες γραφικών (+ μητρική, + τροφοδοτικό, + αρκετά δυνατό επεξεργαστή, που μπορεί άνετα να σε φτάσει στα επίπεδα των 2000 ευρώ) το να τσιγγουνευτώ στο κουτί μοιάζει οξύμωρο σχήμα. Για να το πάω ακόμα πιο μακριά - μιας και η περιοχή μου υποφέρει το χειμώνα από δυνατές καταιγίδες και την έχω πατήσει επανειλλημένα με κεραυνούς - έσκασα μόνο για το UPS 250 ευρώπουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 To κουτί είναι σχετικά καλό (Ένα coolermaster cmstacker), το θέμα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να μπεί ανεμιστήρας ανάμεσα στις κάρτες. Νομίζω κυκλοφορούσαν παλιά κάτι ανεμιστηράκια που "κούμπωναν" σε ένα λαμάκι στο πίσω μέρος στο κουτί, αλλά δεν έκαναν και πολύ δουλειά, έκαναν και θόρυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2005 Δεν εννοούσα να μπει ανάμεσα. Αρκεί να φυσάει πάνω στην ή στις GPU. ΄Οσο καλύτερα καταφέρεις να κυκλοφορεί ο αέρας μεταξύ των δύο GPU, τόσο μικρότερη θα είναι η διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ αυτών. ΄Οσον αφορά τον θόρυβο, γι' αυτό υπάρχουν τα silent ανεμιστηράκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Aλλωστε μπορεις να το κανεις και μονος σου...Εγω πηρα εναν 8αρι, τον κολλησα με ταινια διπλης οψης στο πισω μερος του κουτιου και εχει βελτιωθει η ροη του αερα σε μεγαλο βαθμο.Plus φωτιζεται ακομη περισσοτερο το κουτι.Λεμε τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafraf24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Plus φωτιζεται ακομη περισσοτερο το κουτι.Λεμε τωρα... Καλά σε αυτό έχω τρέλα. Με 4 λάμπες νέον μέσα στο κουτί κάτι γίνετε :smile: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2005 Καλά σε αυτό έχω τρέλα. Με 4 λάμπες νέον μέσα στο κουτί κάτι γίνετε :smile: Xρυσόψαρα έβαλες; LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.