Georgema Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εχω αγοράσει αυτό το laptop γύρω στα 2 χρόνια. Από τότε είναι συνέχεια στο ρεύμα εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Εχει δουλέψει ελάχιστα με τη μπαταρία. Το θέμα τώρα είναι το εξής. Οταν το βγάζω το ρεύμα η μπαταρία δεν έχει ψυχή. Μπορεί κάποιος να μου πει αν ψόφησε? Αν ψόφησε έχετε καμμιά ιδέα που μπορώ να βρω τη φτηνότερη επειδή άκουσα κάτι περίεργες τιμές. Επίσης ερώτηση κρίσεως. Ξέρετε κάποιο φορητό που να δίνει έξοδο DVI?
dazzlestef Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Gia eksodo dvi exei to diko mou to opoio einai amilo M3438. Oso gia mpataria exei to plaisio.rikse mia matia.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Για την μπαταρια θα εψαχνα απο κανενα καταστημα απο Uk ειναι πολλυ φθηνοτερες,και τα μεταφορικα ειαι ξεφτιλα,μια συμβουλη.....οταν αγορασεις την καινουργια σου μπαταρια μην την εχεις στον φορητο σου οταν το εχεις για πολλες μερες συνδεμενο μετο ac adaptor σου,απλα να την αποθικευεις σε δροσερο μερος μεε 50 % φορτιο
zaxoys Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Φίλε επειδή έπαθα ακριβώς το ίδιο σε ένα lifebook c-1020 μήπως μπορείς να μου πεις τι κάνει όταν το βάζεις για calibration?To δικό μου όταν βγάζω το ρεύμα είναι σαν μην έχει καν μπαταρία .Επίσης αν ξέρει κάποιος κανένα καλό site για μπαταρίες ας ποστάρει γιατί είναι και ψιλοπαλιό το laptop και δυσκολεύομαι να βρω...
Georgema Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Φίλε μου και συνάδελφε (από ότι καταλαβαίνω από την υπογραφή σου). Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες calibration, πάντως κι μένα έτσι κάνει. Γιά μπαταρία έβαλλα στο google το amiloD 8830+ Batteries και έψαξα τα αποτελέσματα που μου έδωσε.
zaxoys Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Calibration εννοώ στο bios όταν ανοίγεις το pc γράφει px να πατήσεις F6 για calibration οπού κάνει 3 διαδοχικές φορτίσεις - εκφορτίσεις , υποτίθεται οτι πρέπει να κάνουμε 1 κάθε 6 μηνο ,στο δικό μoυ δείχνει οτι η μπαταρία είναι φορτισμένη κατα 99% αλλά μετά από λίγο κάνει restart μόνο του και δεν κάνει calibration... Η μπαταρία σου έδειξε τπτ σημάδια πριν ,ή νέκρωσε ξαφνικά?Γιατί εμένα είχε πέσει μεν από τις 2 ώρεσ την 1μιση αλλά τα τίναξε εντελώς ξαφνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.