Προς το περιεχόμενο

onDSLkit απορίες βήμα προς βήμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικά αποφάσισα και αγόρασα το onDSLkit της otenet.

Το πακετάκι το πήρα απο τον Γερμανό που έδινε και ένα modem-router wireless δώρο.

Το πακέτο το έχω στα χέρια μου, το modem-router το περιμένω όπως και την ενεργοποίηση της σύνδεσης μου.

Θα ήθελα να ρωτήσω αυτούς που έχουν ανάλογη εμπειρία, θα με ειδοποιήσουν απο τον ΟΤΕ ότι η μετατροπή και η ενεργοποίηση της γραμμής μου έχει γίνει ή πρέπει να συνδέσω τα πάντα και να περιμένω το λαμπάκι με την ένδειξη ADSL να γίνει πράσινο?

και όταν γίνει πράσινο τι κάνω? κάτι έχω διαβάσει ότι στέλνουν ένα μήνυμα ή σε ειδοποιούν μέσω τηλεφώνου για κάποιον κωδικό τον οποίον πρέπει να βάλεις....sorry αν κάνω λάθος.

και κάτι τελευταίο. Η σύνδεση του pc με το modem-router γίνεται με απλό καλώδιου δικτύου ή με crossover?

ευχαριστώ

Δημοσ.

ποσο ειναι το μηνιαιο παγιο του οτε?? εχω ακουσει απο πωλητες του οτε δια

φορετικες τιμες 14,90 -- 15,90--18,90 ευρω +φπα ποιο ισχυει

Δημοσ.
ποσο ειναι το μηνιαιο παγιο του οτε?? εχω ακουσει απο πωλητες του οτε δια

φορετικες τιμες 14' date='90 -- 15,90--18,90 ευρω +φπα ποιο ισχυει[/quote']

:mad: :mad: :mad: :mad:

φίλε μου αν θες να ρωτήσεις κάτι άνοιξε νέο topic και ευχαρίστως να σου απαντήσουμε. Αυτό που ρωτάς είναι εντελώς άσχετο με αυτό που ρώτησα εγώ!

Δημοσ.

Syntoma tha se paroun thl kai tha se eidopoihsoun gia thn syndesh.Esy mporeis na syndeseis ton e3oplismo sou kai na ton exeis etoimo. Syni8ws prwta energopoieitai h grammh sou kai meta apo arketh wra se pairnoun thl. Isws kai thn epomenh. Esy otan deis oti to fwtaki einai prasino, pare na sou dwsoun kanena demo apo forthnet px, gia na mpaineis. Tha sou poun kai apo ton ote ena password na exeis, to opoio fysika esy tha mpeis kai tha to alla3eis apo to site tou ote. To modem syndeetai me aplo kalwdio diktyou, oxi crossover.

Ayta, oti allo thes, pes mou

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά, το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι υπομονή...

με την ευκαιρία ξέρει κανείς καμια καλή pcmcia καρτούλα για να συνδεθώ wirelles με το modem-router Linksys WAG354G.

Γιατί κάπου διάβασα ότι άλλες κάρτες "συνεργάζονται" καλύτερα και άλλες όχι.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια? Ψάχνω να αγοράσω καινούργια ή μεταχειρισμένη

Δημοσ.
file tempo poso pigan ola mazi me to pagio..ktl poso bgenei to mina?

episis meta tous 3 mines sinexizeis me new syndesi ti ??

ολα μαζί 105ευρω(μαζί με τον ΦΠΑ) για 3 μήνες (2+1 δώρο).

Αν σκεφτείς ότι μόνο το modem-router έχει μια 100αρα, η ενεργοποίηση της γραμμής μια 40αρα, το modem-usb που θα μου μείνει και το πουλάω ήδη, τότε νομίζω είναι καλή αγορά άλλα απ'οτι μαθαίνω η προσφορά του Γερμανού έχει τελειώσει

Δημοσ.

To topic είναι του tempo βέβαια, αλλά επειδή περίπου στην ίδια φάση είμαστε (απλώς προηγούμαι μιά μέρα) θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 απορίες που θα φανούν σε όσους ξεκινάνε με ondslkit χρήσιμες υποθέτω:

1) Οταν πάω στο http://my.otenet.gr/'>http://my.otenet.gr/ μου ζητάει κωδικό πελάτη (τον βρήκα μετά) και συνθηματικό πελάτη. Αν δεν τα ξέρεις τότε μπορείς να μπεις με username & password (τα οποία στα δίνουν απο ΟΤΕΝΕΤ). Ερώτηση: Το συνθηματικό πελάτη γιατί δεν το δίνουν;;

2) Oταν μπω στο http://my.otenet.gr/ και πάω στο WEB SELF CARE παρουσιάζει στην καρτέλλα "Γενικές πληροφορίες" τα εξής: Στην υπηρεσία ADSL Service γράφει OnDSL HOME 384 (Kit), Κατάσταση : Ενεργό

Ημ/νία Έναρξης : 10/10/2005

Ημερομηνία Ενεργοποίησης : 14/10/2005 Ημ/νία Λήξης : <Αορίστου Χρόνου>

Ποσότητα Υπηρεσίας : 1 Επιπλέον Ποσότητα : <Κανένα>

και στην υπηρεσία ONDSLLINE γράφει Ομάδα Υπηρεσίας : OnDSL LINE

Όνομα Υπηρεσίας : OnDSL LINE 384 (Kit)

Μοναδικό Χαρακτηριστικό : το τηλέφωνό μου...

Κατάσταση : Ενεργό

Ημ/νία Έναρξης : 10/10/2005

Ημερομηνία Ενεργοποίησης : 14/10/2005 Ημ/νία Λήξης : <Αορίστου Χρόνου>

Ποσότητα Υπηρεσίας : 1 Επιπλέον Ποσότητα : <Κανένα>

στην καρτέλλα "λογαριασμοί" γράφει:

Στοιχεία Λογαριασμού

Στον παρακάτω πίνακα εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με το Λογαριασμό που επιλέξατε.

Αρ. Λογαριασμού : ......................

Όνομα Λογαριασμού :

Κατάσταση Λογαριασμού: Ενεργό

Ημ/νία επόμενου κύκλου τιμολόγησης : 1/11/2005

Λογ/σμός Αντιπροσώπου : Όχι

Τιμολόγιο/Απόδειξη/Λογαριασμός : Λογαριασμός

Διάρκεια Κύκλου Τιμολόγησης : 1 Μήνας

Τρόπος πληρωμής : ΜΕΤΡΗΤΑ / ΕΠΙΤΑΓΗ

Διεύθυνση Χρέωσης Λογ/μού : ...........................

Όνομα (ελληνικά) : .............. Επώνυμο (ελληνικά) : .............................

Διεύθυνση Χρέωσης Λογ/μού : ............ Πόλη Αποστολής Λογ/μού : .............

Ταχ. Κωδικός Λογ/μού : ........ Χώρα Αποστολής Λογ/μού : Ελλάδα

Ηλεκτρονική Διεύθυνση : Τηλ. Εργασίας : ...........................

Κινητό : Φαξ :

Dunning Account Information : No Dunning Details

Δεν θα έπρεπε να εμφανίζει κάπως ότι είναι προπληρωμένοι 3 μήνες;;

Τι εννοεί ο ποιητής όταν λέει Ημ/νία επόμενου κύκλου τιμολόγησης : 1/11/2005 ?

3) Ποιά είναι η ημερομηνία που ξεκινάει η χρέωση των 3 μηνών; 10 ή 14/10?

Δημοσ.

ti egine me emena pou eixa agorasei palia to ondsl kit me to sagemaki.

1)egkatestisa kanonika ton eksoplismo

2)Meta apo 4 meres egine prasino (koinws energopoithike i grammi. egw klasikos k anipomonos ellinas vlepontas na mi mou til kaneis ekeini tin imera, tous kalw. mou lene oti meta tin energopoiisi xreiazontai 2 meres prwtou tous eidopoiisi o ote oti i grammi mou einai statheri k mporoun na proxwrisoun. Ti na kanw perimenw. Pernane oi 2 meres k me pernoun sto stathero (enw egw tous eixa dwsei MONO to kin.). Den me vriskoun k ayto itan. Sto metaksi egw eixa kati douleies ekeines tis imeres k etrexa opote eixa ksexastei me tin dsl. Afou teleiwsa oti eixa na kanw...k afou perasan alles 3 meres apo ekeino to tilephonima (den ksanapiran) tous pernw k tous lew ti ginete re palikaria...opote k ksekinisan to gnwsto poiimataki...kapoio lathos egine..nai nai...swsta ola entaksei einai me tin grammi sas...oriste o kwdikos. Oti na nai dil.

Symperasma: An deis oti argoune, meta tin energopoiisi tis grammis sou, min perimeneis. Partous k ksexese tous.

Ps1: Alli mia apatewnia tis Otenet einai oti meta tin liksei twn triwn minwn, sou ananewnoun tin sindromi aytomata. Prepei ESY na tous pareis k na tous peis oti den tin theleis allo!!!

Δημοσ.
ευχαριστώ πολύ παιδιά' date=' το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι υπομονή...

με την ευκαιρία ξέρει κανείς καμια καλή pcmcia καρτούλα για να συνδεθώ wirelles με το modem-router Linksys WAG354G.

Γιατί κάπου διάβασα ότι άλλες κάρτες "συνεργάζονται" καλύτερα και άλλες όχι.

Έχετε να μου προτείνετε κάποια? Ψάχνω να αγοράσω καινούργια ή μεταχειρισμένη[/quote']

εγω πηρα μια usrobotics απο το mgmanager 25 ευρω τελικη πριν κανα μηνα, με το 9106 επαιξε με την μια και τωρα την εχει η γυναικα στο λαπτοπ της, προβλημα δεν εχει αντιμετωπισει κανενα αλλα δεν ξερω σε τι wifi εξοπλισμο παταει. ειναι σε εστια στην γαλλια. παντως για την τιμη της και χωρις να ξερω πολλα πραγματα περι wifi ειναι μια τιμια αγορα,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...