kostas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Καλημερα παιδια,εχω το νοκια 6600 και τα win xpsp2 με usb bluetooth δεν μπορω να εχω προσβαση στο Νokia data suite ψαχνει βλεπει τη συσκευη [τ΄'ονομα της] και μετα τιποτα, με το bluetooth των windows μπορω και μεταβιβαζω αρχεια με το Νokia data suite δεν εχω προσβαση στο προγραμμα,μπορειτε να βοηθησετε?
or1onas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Poio driver gia bluetooth exeis? To native pou bazoun ta xp h ths idias ths syskeyhs? An exeis eykairo, bale to driver ths widcomm (nomizw oti paizei me ta perissotera usb dongles). Logika me auton 8a paixei. Episis, pls baze perissotera shmeia stixhs giati to keimeno sou einai dysnohto..
kostas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Σ'ευχαριστω,για την γρηγορη απαντηση σου αλλα με το SP2 των Windows,ενω αναγνωριζουν και εγκαθιστουν τους divers,ΔΕΝ ειναι καθολου απλο και ευκολο να εγκαταστησεις αλλους,οσο για τα σημεια στιξεις δεν επιτρεπεται να τ'αναφερεις τη στιγμη κατα την οποια γραφεις greekenglish,δηλαδη ουτε Ελληνικα ουτε Αγγλικα ουτε Λατινικα. Παντως σ'ευχαριστω πολυ.
gascoin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και δεν έχω βρει λύση. Αν βρεις κάτι σφύρα το...
kostas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Καποια στιγμη, κατι που πηγε να κανει,για να συνδεθω,με εβγαλε σε μια επιλογη,με βελακι,να διαλεξω κινητο,εκει διαπιστωσα οτι η τελευταια εκδοση του Nokia,που εγκατεστησα απο το CD περιοδικου,δεν υποστηριζει το 6600,τουλαχιστον δεν υπηρχε στη λιστα,αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.