Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για εγγυηση σε οθονη TFT Lg 1915s

ledbyzeppelin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις προχθες πηρα την LG L1915s απο το e-shop . Η οθονη σκιζει σε ολα τα θεματα κατα την προσωπικη μου αποψη... Τελος οι πονοκεφαλοι!!!! Πολυ καλη απεικονιση , καλοι χρονοι αποκρισης , και γωνιες θεασης...

Ομως σημερα βλεπω ενα καμμενο πιξελ στο κατω μερος της (για την ακριβεια συνεχεια φωτεινο) , και λεω αφου εχει zero pixel εγγυηση να την αλλαξω. Ο αντιπροσωπος ειναι η Alman? εχει τυχει σε καποιον να παρει μοντελο LG με καμμενο pixel? ποιες ηταν οι κινησεις του? την αλλαξε? με ποιον τροπο ? ποσο καιρο του πηρε? και το βασικοτερο που μ ενδιαφερει επειδη δεν εχω αλλη οθονη και την χρειαζομαι , υπαρχει περιπτωση να μου στειλουν αλλη οθονη για αλλαγη και επειτα να δωσω αυτην που εχω? ετσι διαβασα οτι εγινε σε αλλη περιπτωση που αλλαξε την οθονη του με καινουρια και του εφεραν μπροστα στην πορτα του την καινουρια οθονη!!!!

Παντως απ την αλλη ενα ασπρο πιξελακι δεν με πειραζει και πολυ , αφου δεν ειναι και στο κεντρο της οθονης , αλλα αφου την εχουμε την zero pixel εγγυηση να μην την χρησιμοποιησουμε????

Δημοσ.

Loipon efoson thn pires proxthes, pigene kateutheian sto eshop kai zita na sthn allaksoun. Min sou poulisoun foumara oti prepei na pas antiproswpeia, einai upoxrewmenoi gia oti symbei entos 7 hmerwn apo thn hmeromhnia agoras na sou kanoun amesh antikatastash apo to katasthma. Apo kei kai pera enhmerwtika, apo thn hmera pou perneis thn LG kai gia 3 xronia exeis eggyhsh antikatastashs ths othonhs gia 0 kamena pixels. An px sou synebene auto pou egine twra px 6 mines meta perneis thlefwno thn alman les to kai to kai sou fernoun allh sto xwro sou kai pernoun thn palia. Epanalambaneis thn diadikasia gia oso xreiastei wste na exeis apsogh othonh sta xeria sou.

Δημοσ.

e-shop selida proiontos, shmeiwsh:

Εγγύηση: 3 χρόνια On-Site στο χώρο σας σε όλη την Ελλάδα από την Alman (τηλ 210 - 2409150). Στις οθόνες 15'', 17'' και 19'' TFT προσφέρεται εγγύηση Zero Pixel

http://www.alman.gr/contact.htm

http://www.alman.gr/cp_gr.htm

"Εκτός από την διεξαγωγή επισκευών εγγύησης που παρέχεται από τους κατασκευαστές στους τελικούς πελάτες τους, η Alman Hellas παρέχει και τηλεφωνική Helpdesk υποστήριξη, 24/48 ώρες αντικατάσταση σε όλη την Ελλάδα, διαχείριση αποθεματικών και ανταλλακτικών, δυνατότητα δανεισμού, ενοικίασης ή και μόνιμης αντικατάστασης προϊόντος στον χρήστη.

Η εκπλήρωση του χρόνου επισκευής των πέντε ημερών γίνεται με ποσοστό επιτυχίας 95% και η επιτυχής ανταπόκριση της εταιρείας μέσα στο 24/48ωρο πρόγραμμα αντικατάστασης προϊόντων επί τόπου στον πελάτη υπερβαίνει το 98%"

... τωρα πάρε τηλεφωνο το eshop να το σηκωσουν σε μιση ωρα, να σου απαντησουν σε 3 μερες, και να ξαναδεις οθονη σε 2 μηνες :)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=102213&page=1

Δημοσ.

Η Alman Hellas σου δινει 3 χρονια εγγυηση.Αν το προιον εχει αγοραστει εντος 15 ημερων αλλαζεται με καινουργιο απο εκει και περα με επισκευασμενο απο την LG ιδιου μοντελου.Αυτο σημαινει οτι περνεις τωρα τηλεφωνο και την επομενη ερχονται σπιτι σου χωρις να σε χρεωσουν τιποτα.Περνουν το ενα και σου δινουν αμεσως αλλο.

Προσωπικα με την CRΤ Τ710ΒΗ που εχω χρειαστηκε 4 φορες να την αλλαξω μεσα σε 1-2 μηνες επειδη ειχε περασει η προθεσμια των 15 ημερων και μου φερναν <<επισκευασμενα>> με κουσουρια.

Την τελευταια φορα ο φουκαρας ο κουριερ μου εφερε μια 19(εμενα ειναι 17αρα) που καν δεν ηταν Φλατ και τους πηρα και τους εχ...α. Μετα μου φεραν μια σωστη και κανω την δουλεια μου.

Δημοσ.

Και εγώ πριν λίγο πήρα μια 1915s η οθόνη δεν με ενθουσίασε θα μπορούσα να πω γιατι δεν μαρέσει το μαύρο της πολυ φωτεινό ιδιαίτερα στις άκρες. Αλλά για τα λεφτά της καλή είναι. Τώρα εγώ νομίζω πως έχω ένα κόκκινο πιξέλακι που φαίνεται μόνο στο άσπρο και πρέπει να το προσέξεις πολύ. Η γνώμη μου είναι να την κρατήσεις και μόλις κοντεύουν τα 3 χρονάκια να την αλλάξεις που ξέρεις ίσως να έχουν τότε καινούργια μοντέλα:). Δεν μαρέσει το Gama της οθόνης πολύ φωτεινό όταν βάζω τιμή 2.90 κάπως φτιάχνει αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα αλλού δεν το έχω κοιτάξει.

Δημοσ.

Τωρα με βαζετε σε σκεψεις , δε με πειραζει και μ ενα καμμενο πιξελ , δεν φαινεται καλα καλα , αλλα και τωρα αν την αλλαξω , η εγγυηση δε χανεται! οποτε γιατι να περιμενω 3 χρονια? και αυτο που θα μου δωσουν που ξερω τι θα ναι ? και αν θα αξιζει σιγουρα?

Εμενα μ ενδιαφερει να μου την αλλαξουν με μια ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και οχι ανακατασκευασμενη! μεχρι ποτε η alman στην αλλαζει με ολοκαινουρια? μεχρι 2 βδομαδες αφου την αγορασεις?

Δημοσ.

Ναι αλλά αν την αλλάξεις στα 3 χρονάκια και η καινούργια σου βγάλει 5 pixel καμμένα στα 3 χρονάκια και 1 μέρα τι θα κάνεις μετά?

Δημοσ.
Και εγώ πριν λίγο πήρα μια 1915s η οθόνη δεν με ενθουσίασε θα μπορούσα να πω γιατι δεν μαρέσει το μαύρο της πολυ φωτεινό ιδιαίτερα στις άκρες. Αλλά για τα λεφτά της καλή είναι. Τώρα εγώ νομίζω πως έχω ένα κόκκινο πιξέλακι που φαίνεται μόνο στο άσπρο και πρέπει να το προσέξεις πολύ. Η γνώμη μου είναι να την κρατήσεις και μόλις κοντεύουν τα 3 χρονάκια να την αλλάξεις που ξέρεις ίσως να έχουν τότε καινούργια μοντέλα:). Δεν μαρέσει το Gama της οθόνης πολύ φωτεινό όταν βάζω τιμή 2.90 κάπως φτιάχνει αλλα δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα αλλού δεν το έχω κοιτάξει.

Mα καλά το Gama αφου έχει επιλογες μονο -50,0, 50 εσύ πως βάζεις 2.90?

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι άλλαξέ την με την Alman, η εγγύηση ισχύει και για το μοντέλο που θα σου στείλουν. Εγώ την είχα παραγγείλει από http://www.pixmania.com και είχε ένα καμένο pixel ζήτησα αλλαγή από την Alman και μέσα σε 3 μέρες μου έφεραν καινούργια και μου πήραν την προβληματική. Για κακή μου τύχη όμως :? μετά από 1 εβδομάδα παρατήρησα και σε αυτήν καμένο pixel στην αρχή ήταν μαύρο γι΄ αυτό δεν το πρόσεξα από την αρχή και μετά έγινε κόκκινο. Τελικά ξανά ζήτησα αντικατάσταση και χωρίς κανένα πρόβλημα μου την ξανά άλλαξαν (ευτυχώς αυτή δεν είχε πρόβλημα….. :lol: ).

Δημοσ.

Εγώ πάλι πήρα μια Nec 1970GX από το eshop το Σάββατο που μας πέρασε (15/10) και μου έβγαλε ένα καμμένο pixel πάνω αριστερά (φαίνεται κόκκινοπρασινοκάτι σε άσπρο φόντο).

Το eshop για την εγγύηση λέει τα εξής:

Στο πρώτο έτος παρέχεται εγγύηση Zero Bright Pixel στην NEC 1970GX. Η Εγγύηση Zero Bright Pixel καλύπτει μόνο τις φωτεινές κουκκίδες (κόκκινες, πράσινες, μπλε και άσπρες). Δεν καλύπτονται οι σκοτεινές κουκκίδες. Ισχύει για αγορές μετά την 4η Απριλίου 2005, από την Ελληνική αγορά, όπως αποδεικνύεται με την προσκόμιση νόμιμης απόδειξης αγοράς με τα στοιχεία του προϊόντος και του ιδιοκτήτη

Η οθόνη παραλαμβάνεται από τον χώρο του πελάτη, επισκευάζεται και επιστρέφεται στον πελάτη με έξοδα της Info-Quest.

Λογικά με καλύπτει η εγγύηση (νομίζω). Γνωρίζει όμως κανένας αν η InfoQuest θα μου φέρει καινούρια στο σπίτι μου ή θα πρέπει να τους τη δώσω και να περιμένω να τη φτιάξουν (?) ...που για κανένα λόγο δεν την δίνω για να μου την επισκευάσουν και να την επιστρέψουν..κάποτε, υπό την έννοια ότι δεν με ενοχλεί το pixel, δεν φαίνεται καν υπό φυσιολογικές συνθήκες και δεν με καίει να την αλλάξω. Αν όμως γίνεται γρήγορα και ανέξοδα η αντικατάσταση, τότε θα το προχωρήσω. Θα πάρω τηλ. και την InfoQuest, απλώς με ενδιαφέρει αν ξέρει τίποτα κάποιος insomniac.

Δημοσ.

ARK milaw gia to Gama eikonidio pou otan kaneis egatastash to photoshop emfanizetai ston pinaka elegxou to opoio exei times apo 0 mexri 3. Tespa se 3 xronia den nomizw oti tha kegetai pixel me tin texnologia na trexei etsi opws trexei shmera:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...